Neler Yeni

Yardım MSI Yetkili Servisi Hakkında

Birisii

80+
Reaksiyon skoru
82
X670E TOMAHAWK bios atarken pc kapandı dahada ekran gelmedi kafama görede atmadım Recep Baltaşın videosunda ki adımların birebir aynısını izleyerek yaptım, Biosu komple gitti 5 gündür yetkili serviste, Yahu bu adamlar 5 gündür ne yapıyor MSİ marka dedik iyi dedik rezalet gelmesi felan 1 hafta 10 günü bulur herhalde, MSI Türkiye de neden sadece bir tane Servis merkezi var oda ayrı bir saçmalık kaç gündür bilgisayarımı kullanamıyorum ocak 17 de almıştım amazondan acaba iade ve değişim kabul eder mi acaba bir 10 gün daha bekleyemem
IMG_20250502_124059.webp

Kardeş normal ürün iadeleri ya da değişimleri de 4-5 gün sürebiliyor. Az sabret.

Kardeş normal ürün iadeleri ya da değişimleri de 4-5 gün sürebiliyor. Az sabret.
İş güç oluyor hocam keyfimden demiyorum 5 gündür bekliyorum zaten üzerine 10 gün daha gelecek sadece 5 gün değil buna ek olarak Tomahawk serisinde sıkıntı var bios atılmıyor 2 tane anakartımız gitti böyle

İş güç oluyor hocam keyfimden demiyorum 5 gündür bekliyorum zaten üzerine 10 gün daha gelecek sadece 5 gün değil buna ek olarak Tomahawk serisinde sıkıntı var bios atılmıyor 2 tane anakartımız gitti böyle

Keşke başka bir anakart tercih etseydin. :( kronik olabilecek sebeplerden ötürü iade olmuyor mu?

Keşke başka bir anakart tercih etseydin. :( kronik olabilecek sebeplerden ötürü iade olmuyor mu?
Aynen pişmanım valla Tomahawk aldığıma, Acaba amazon bu nedenden ötürü iade alır mı hadi aldı diyelim bunun yerine Bios konusunda acaba sağlam başka hangi anakartı alabilirim acaba ASUS olur mu

Aynen pişmanım valla Tomahawk aldığıma, Acaba amazon bu nedenden ötürü iade alır mı hadi aldı diyelim bunun yerine Bios konusunda acaba sağlam başka hangi anakartı alabilirim acaba ASUS olur mu

Anakartlar hakkında o kadar detaylı bilgim yok ama ASUS ve Gigabyte iyidir diye biliyorum.

Ben direk yetkili servisine vermiştim bios da sıkıntı var dı bir günde yapılmıştı

MSi in anakartlarind ahic sorun ciktigini gormedim ilk defa senden duydum ayrica gaming serisi var o mukemmel bir ankaart

Ben direk yetkili servisine vermiştim bios da sıkıntı var dı bir günde yapılmıştı
Hocam hani doğuda da değilim, Hani doğuda olsam uzak mesafe kargo geç gelse hak vereceğim adamlara Manisa dayım İzmir ile arası yarım saat neden tamiri bu kadar uzun sürdü anlamış değilim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

MSi in anakartlarind ahic sorun ciktigini gormedim ilk defa senden duydum ayrica gaming serisi var o mukemmel bir ankaart
Şikayet vara bakabilirsiniz benim gibi bir sürü insan mağdur bu durumdan geçen bir arkadaş daha şikayet konusu açmıştı forumda x870 te sıkıntı yaşamış oda, arkadaşım da aynı sorunu yaşadı

Son düzenleme:
Hocam hani doğuda da değilim, Hani doğuda olsam uzak mesafe kargo geç gelse hak vereceğim adamlara Manisa dayım İzmir ile arası yarım saat neden tamiri bu kadar uzun sürdü anlamış değilim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şikayet vara bakabilirsiniz benim gibi bir sürü insan mağdur bu durumdan geçen bir arkadaş daha şikayet konusu açmıştı forumda x870 te sıkıntı yaşamış oda, arkadaşım da aynı sorunu yaşadı
Bende x870 kullanıyorum herhangi bir problem yaşamadım. Şansınıza size sorunlu ürün gelmiş olabilir. Çevremde de tomahawk kullanan çok kişi var hiç birinden bir şikayet duymadım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,090,386
Üyeler
173,367
Son üye
vicdansiz
Geri