Neler Yeni

MSÜ Sağlık Aşaması Hakkında Soru

Ensar Bey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,379
İsim
Ensar Bey
Arkadaşlar az önce bir video izledim, video MSÜ ön sağlık aşamasını anlatıyordu, ön sağlık da çok mahrem organlara da bakılıyormuş doğru mu?
Değildir diye düşünmekteyim umarım doğru düşünüyorumdur.

BeKo'O

80+ Silver
Arkadaşlar az önce bir video izledim, video MSÜ ön sağlık aşamasını anlatıyordu, ön sağlık da çok mahrem organlara da bakılıyormuş doğru mu?
O gittiğin yere göre değişiyor olabilir, sadece soru da soruyor olabilirler sağlam mı sıkıntı var mı diye ya da uzaktan bi bakıp onay veriyor olabilirler. Zaten gerçek bir asker veya ERRRKEK olacaksan bu ne kadar önemli ki madem Türksün göster ürksün yani

hakanoncul9

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,097
İsim
Hakan Öncül
Instagram
hakanoncul9
Steam
https://s.team/p/cnrp-vkvb/KJTNGHKW
Twitter
hakanoncul9
Discord
https://discord.gg/w4BaEHcVg3
ön sağlıkta değil spor sözlüden sonra genel sağlıkta hastanede topçukları bi avuçla yokluyolar

Ensar Bey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,379
İsim
Ensar Bey
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
O gittiğin yere göre değişiyor olabilir, sadece soru da soruyor olabilirler sağlam mı sıkıntı var mı diye ya da uzaktan bi bakıp onay veriyor olabilirler. Zaten gerçek bir asker veya ERRRKEK olacaksan bu ne kadar önemli ki madem Türksün göster ürksün yani
Spor yüzünden 3 ay da bir kere mutlaka kolumu ölçerim o yüzden cm'lere de hakimim ondan sıkıntı yok da
Göstermek sıkıntı bea
Mesaj otomatik birleştirildi:

ön sağlıkta değil spor sözlüden sonra genel sağlıkta hastanede topçukları bi avuçla yokluyolar
Elle nasıl anlayabilirler avuçla yoklanırken çok mahrem organımızın altında ki çok mahrem 2 bölgenin yamukluğuna düzlüğüne mi bakıyorlar :d

Harbi bu organın askerlikle alakası ne? Yamuk ya da düz olması şapın etkisini mi değiştiriyor acaba :)

Furkan991

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Furkan Uzunkaya
Trans almıyorlar subaylığa malafat varmı diye el atıyolar genel sağlıkta

Furkan991

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Furkan Uzunkaya

gokturk1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
gokturk1
Arkadaşlar küçükken benim ön iki dişimden 1 tanesi tamamen kırıldı sanırım küçükken olduğundan dolayı diğer dişlerim arayı doldurdu yani ilk bakışta farkedilicek gibi arada boşluk falan kalmadı çok dikkatli bakılırsa eksik olduğu farkediliyor msü ön sağlıkta elenme sebebi olur mu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,389
Üyeler
163,487
Son üye
ozyuurtonur
Top Bottom