Neler Yeni

msvcr100.dll ve msvcp100.dll hatası

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Can İleri
Öncelikle Merhaba

Ben pc ye format attım.

Sonra bir uygulamada msvcr100.dll ve msvcp100.dll hatası aldım

İnternetten bu dll'leri indirip pc me kurunca hem uygulama açılmadı hemde 0xc00007b hatası gelmeye başladı.

Lütfen Yardım Edin @Abdullah Hacıgül

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Can İleri
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Maalesef olmadı bende bu program kuruluydu zaten sildim linkten indirip tekrar kurdum ama olmadı

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Can İleri
Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Can İleri
Öncelikle Merhaba

Ben pc ye format attım.

Sonra bir uygulamada msvcr100.dll ve msvcp100.dll hatası aldım

İnternetten bu dll'leri indirip pc me kurunca hem uygulama açılmadı hemde 0xc00007b hatası gelmeye başladı.

Lütfen Yardım Edin @Abdullah Hacıgül
Aşağıdaki paketi indirip kurun muhtemelen düzelecektir.

Ben Kendim indirdiğim dll dosyalarını sildim sonra bu linkteki programları indiridim.0xc00007b hatası gitti bu seferde msvcr100.dll ve msvcp100.dll bulunamadı. programı tkrara yüklemek bu hatayı çözebilir. Yazısı geldi...

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
Ben Kendim indirdiğim dll dosyalarını sildim sonra bu linkteki programları indiridim.0xc00007b hatası gitti bu seferde msvcr100.dll ve msvcp100.dll bulunamadı. programı tkrara yüklemek bu hatayı çözebilir. Yazısı geldi...
.dll dosyalarını doğru yere attığından emin misin? Zamanında aynı sorunu Dead by Daylight'ta yaşamıştım. Yaklaşık 25 .dll dosyasını elle indirip kurmuştum. Yıllar önce olduğu için tam hatırlamıyorum ama .dll dosyalarını hem oyunun kurulu ve .dll dosyalarının olduğu klasöre hem de Windows'un bir klasörüne atmıştım. Kusura bakma tam hatırlamıyorum ama şu kadarını söyleyeyim, .dll dosyalarını sadece Windows'a değil, oyunun içine de atmalısın. Ayrıca doğru yere atmazsan hata gelir doğal olarak. İnternetten araştır biraz daha.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Can İleri
.dll dosyalarını doğru yere attığından emin misin? Zamanında aynı sorunu Dead by Daylight'ta yaşamıştım. Yaklaşık 25 .dll dosyasını elle indirip kurmuştum. Yıllar önce olduğu için tam hatırlamıyorum ama .dll dosyalarını hem oyunun kurulu ve .dll dosyalarının olduğu klasöre hem de Windows'un bir klasörüne atmıştım. Kusura bakma tam hatırlamıyorum ama şu kadarını söyleyeyim, .dll dosyalarını sadece Windows'a değil, oyunun içine de atmalısın. Ayrıca doğru yere atmazsan hata gelir doğal olarak. İnternetten araştır biraz daha.
Kanka dll'dosyalarını hem system32 ve sysWoW64 klasörüne atıyorum. Dll dosyalarını atınca 0xc000007b hatası geliyor. Silincede dll bulunamadı diyor.

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
Kanka dll'dosyalarını hem system32 ve sysWoW64 klasörüne atıyorum. Dll dosyalarını atınca 0xc000007b hatası geliyor. Silincede dll bulunamadı diyor.
Ben o hatayı çözmek için yukarıdaki arkadaşın da dediği gibi C++ ürünlerini kaldırıp tekrar yüklemiştim ve düzelmişti.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Can İleri
Ben o hatayı çözmek için yukarıdaki arkadaşın da dediği gibi C++ ürünlerini kaldırıp tekrar yüklemiştim ve düzelmişti.
Kanka neredeyse 15 kere kaldırıp tekrar indirdim ama olmadı rica etsem @Abdullah Hacıgül sizde etiketlermisiniz belki abdullah abi yardımcı olur

Top Bottom