boşa alip 4 e aliyor ondandirArkadaşlar selam. Bir video izlerken bir şey takıldı gözlerime. Rocco diye bi kanal gazlarken MT-07'sini 4. vitese atıyor, ama ekranda vites boş gösteriyor. Sizce nedeni ne olabilir?
Alıntıyı görüntüle
nasıl yani?boşa alip 4 e aliyor ondandir
Gösterge arızası olabilir yada beyinle ilgili bir sorun olabilir ekran bozuk olabilir vb vb.Arkadaşlar selam. Bir video izlerken bir şey takıldı gözlerime. Rocco diye bi kanal gazlarken MT-07'sini 4. vitese atıyor, ama ekranda vites boş gösteriyor. Sizce nedeni ne olabilir?
Gösterge arızası olabilir yada beyinle ilgili bir sorun olabilir ekran bozuk olabilir vb vb.
ayrıca vites boşta gözükmüyor vites bölümünün olduğu yerde hiç bir şey yazmıyor vites boşta olsa "N" yazar ekranda. ekranda hiç birşeyin yazmaması o bölümde yukarıda ki dediğim sorunlardan birini işaret ediyor.
Tamam işte vites boş göstermiyor. boş göstermesi için N sembolünün olması lazım bende bundan bahsettim. kendini doğru ifade edememişsin.Dostum, boş gösteriyor derken vites ''Neutral'' da anlamında demedim. Ekran boş gözüküyor anlamında dedim. Ekranın o vites yazan kutusu boş dedim yani.
Tamam işte vites boş göstermiyor. boş göstermesi için N sembolünün olması lazım bende bundan bahsettim. kendini doğru ifade edememişsin.
gösterge paneli arızası var
sensör arızası ayrı. o vakit doğru göstermez. burda ekranda hiç göstermiyor. panel arızası direkt olarak ikinci olarak beyin arızası da olabilir. vites sensörü ile alakalı bir durum değil yani. bu adam motoru insan gibi kullanmıyor bu arada sürüşü berbat. motorunda da böyle arızalar olmasına şaşırmamalı.Sensörü bozuktur oluyo bazı hor kullanılan veya yüksek km motorlarda
estf.Edememiş olabilirim, bilmiyorum. Hata yaptıysam affola.
ilk kasa mtlerde kronik sorun. bende de mevcutArkadaşlar selam. Bir video izlerken bir şey takıldı gözlerime. Rocco diye bi kanal gazlarken MT-07'sini 4. vitese atıyor, ama ekranda vites boş gösteriyor. Sizce nedeni ne olabilir?