Neler Yeni

MT-07 4. vitesteyken ekranda boş gösteriyor

Fixx_07

80+
Arkadaşlar selam. Bir video izlerken bir şey takıldı gözlerime. Rocco diye bi kanal gazlarken MT-07'sini 4. vitese atıyor, ama ekranda vites boş gösteriyor. Sizce nedeni ne olabilir?

Ekler

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    395.2 KB · Hit: 67

ege001

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,881
İsim
ege erdem demirelli

GirayHan

80+ Platinum
Arkadaşlar selam. Bir video izlerken bir şey takıldı gözlerime. Rocco diye bi kanal gazlarken MT-07'sini 4. vitese atıyor, ama ekranda vites boş gösteriyor. Sizce nedeni ne olabilir?
Gösterge arızası olabilir yada beyinle ilgili bir sorun olabilir ekran bozuk olabilir vb vb.
ayrıca vites boşta gözükmüyor vites bölümünün olduğu yerde hiç bir şey yazmıyor vites boşta olsa "N" yazar ekranda. ekranda hiç birşeyin yazmaması o bölümde yukarıda ki dediğim sorunlardan birini işaret ediyor.

Fixx_07

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Gösterge arızası olabilir yada beyinle ilgili bir sorun olabilir ekran bozuk olabilir vb vb.
ayrıca vites boşta gözükmüyor vites bölümünün olduğu yerde hiç bir şey yazmıyor vites boşta olsa "N" yazar ekranda. ekranda hiç birşeyin yazmaması o bölümde yukarıda ki dediğim sorunlardan birini işaret ediyor.

Dostum, boş gösteriyor derken vites ''Neutral'' da anlamında demedim. Ekran boş gözüküyor anlamında dedim. Ekranın o vites yazan kutusu boş dedim yani.

GirayHan

80+ Platinum
Dostum, boş gösteriyor derken vites ''Neutral'' da anlamında demedim. Ekran boş gözüküyor anlamında dedim. Ekranın o vites yazan kutusu boş dedim yani.
Tamam işte vites boş göstermiyor. boş göstermesi için N sembolünün olması lazım bende bundan bahsettim. kendini doğru ifade edememişsin.

gösterge paneli arızası var

BabaVoss7

80+ Silver
Sensörü bozuktur oluyo bazı hor kullanılan veya yüksek km motorlarda

Fixx_07

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tamam işte vites boş göstermiyor. boş göstermesi için N sembolünün olması lazım bende bundan bahsettim. kendini doğru ifade edememişsin.

gösterge paneli arızası var

Edememiş olabilirim, bilmiyorum. Hata yaptıysam affola.

GirayHan

80+ Platinum
Sensörü bozuktur oluyo bazı hor kullanılan veya yüksek km motorlarda
sensör arızası ayrı. o vakit doğru göstermez. burda ekranda hiç göstermiyor. panel arızası direkt olarak ikinci olarak beyin arızası da olabilir. vites sensörü ile alakalı bir durum değil yani. bu adam motoru insan gibi kullanmıyor bu arada sürüşü berbat. motorunda da böyle arızalar olmasına şaşırmamalı.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Edememiş olabilirim, bilmiyorum. Hata yaptıysam affola.
estf.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,148
İsim
Murat Orhan
ilk kasa mtlerde kronik sorun. bende de mevcut

Top Bottom