Mtal'a mı gitmeliyim mesem'e mi

ahmobaba

80+
Reaksiyon skoru
10
Arkadaşlar Lütfen net şekilde söyleyin bahsettiğim mesemde yaşlısıda var gencide hangisi meslek için daha iyi mesem puansız alıyor mtal puanlı ve puanım yetiyor

Ve hangisinde okul bitince ustalık belgesi dükkan açma belgesi gibi şeyler alabiliriz

Ben mtal istiyorum ama en iyisi hangisi lütfen detaylıca yazın kaç gün çalışırız falan filan lütfen teşekkür ederim

Arkadaşlar Lütfen net şekilde söyleyin bahsettiğim mesemde yaşlısıda var gencide hangisi meslek için daha iyi mesem puansız alıyor mtal puanlı ve puanım yetiyor

Ve hangisinde okul bitince ustalık belgesi dükkan açma belgesi gibi şeyler alabiliriz

Ben mtal istiyorum ama en iyisi hangisi lütfen detaylıca yazın kaç gün çalışırız falan filan lütfen teşekkür ederim
meseme geçme hayatın kararır gidebiliyorsan anadolu ya gidemiyorsan mtal a git ama meseme gitme ben 2 ay dayanabildim zaten sanayi şartları çok zor bide sınıftakiler full serseri hocalar da bir şey diyemiyor o yüzden açığa geçtim geçmesem bıçaklanırdım büyük ihtimal
meseme geçip sanayide çalışırsan 6 gün çalışırsın 1 gün okula gidersin yaşıtların yazın gezer eğlenir sen çalışırsın TR de sanayide çalışılmaz ustalar üç kuruş para verip köle gibi çalıştırıyorlar bide dövüyorlar ondan sonra gençler iş beğenmiyor cart curt

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,258
Üyeler
187,652
Son üye
-s1r-
Geri