paketlerde vergi farkı yok. Mevzu tamamen araç model yaşı ve motor hacmi. Araç yaşına göre mtv almak tamamen saçmalık hadi motor hacmini çevreyi kirletme emisyon cart curt anladık. Bende 10100 ödeyeceğim(1.5 2023 corolla) rezalet otumuz bokumuz vergi oldu12 aylık mtv 12600 olmus arac corolla hybrid bu nedir ya 12 bin millet teslaya ödemiyor yazık günah ya bu arabanin 1.5 lik versiyonunun full paketine geçsem kac para vergisi var
Yeni araba almayın sıfır hele hiç almayın bu zamanda agalar.12 aylık mtv 12600 olmus arac corolla hybrid bu nedir ya 12 bin millet teslaya ödemiyor yazık günah ya bu arabanin 1.5 lik versiyonunun full paketine geçsem kac para vergisi var
bu ülkede mantık aramayın artıkBu sistemi kim hangi mantıkla buldu acaba çok mu düşündü ki ?
Aynı arabanın 1.4 motoru ile 1.6 motoruna farklı vergi çıkıyor . Yılı km si fiyatı aynı olsa bile.
1.5 motorlu da mı 10 bin ben vergisi düşüktür diye ona geçecektim olaya bak yapaketlerde vergi farkı yok. Mevzu tamamen araç model yaşı ve motor hacmi. Araç yaşına göre mtv almak tamamen saçmalık hadi motor hacmini çevreyi kirletme emisyon cart curt anladık. Bende 10100 ödeyeceğim(1.5 2023 corolla) rezalet otumuz bokumuz vergi oldu
1.0 motorlu araba mı olur ya bizim ülkeye özel abuk subuk motorlarParam 1.0 motora yetti onu aldım tek iyi yanı mtvoldu 2k vergisi var sadece ama bencede yinede saçmalık. Motorum var ona bile 1400 veriyorum
bir şey değişeceğini sanmıyorum kemal sunalın filmlerini aç 1970-80 ler neredeyse aynı bugün ki Tr değişen bişi yok2027 ye kadar gene dişinizi sıkmaya devam, seçim gelecek illa ki.
Öyle deme bende aşırı ön yargılıydım. Elbet farkı var ama güçlü yinede. Bu ülkede anca bu ob yaşında 200k km ye bineceğimr 38k da golf beş yaşında arabaya binerim dedim memnunumbu ülkede mantık aramayın artık
Mesaj otomatik birleştirildi:
1.5 motorlu da mı 10 bin ben vergisi düşüktür diye ona geçecektim olaya bak ya
1.0 motorlu araba mı olur ya bizim ülkeye özel abuk subuk motorlar
bir şey değişeceğini sanmıyorum kemal sunalın filmlerini aç 1970-80 ler neredeyse aynı bugün ki Tr değişen bişi yok
1-3 yaş arası 1.3 motorlu da 10binbu ülkede mantık aramayın artık
1.5 motorlu da mı 10 bin ben vergisi düşüktür diye ona geçecektim olaya bak ya
1.0 motorlu araba mı olur ya bizim ülkeye özel abuk subuk motorlar
bir şey değişeceğini sanmıyorum kemal sunalın filmlerini aç 1970-80 ler neredeyse aynı bugün ki Tr değişen bişi yok
yok ya o kadar değil 1.3 egea 2022 modele 2800tl olması lazım 1.4 benzinlisen 5400tl di sanırım1-3 yaş arası 1.3 motorlu da 10bin