Lolcü Buse
80+ Bronze
- Konu Sahibi Konu Sahibi
öyle olmuştuk zaten kasımda her gün 3 yazılı ard arda 5 gün okula gitmiştikAma aralıksız olursunuz.
öyle olmuştuk zaten kasımda her gün 3 yazılı ard arda 5 gün okula gitmiştikAma aralıksız olursunuz.
Millet Oruçlu Maskeli çalışıyor sıcaklarda bişey demiyor siz Hocam sıcaktan bunaldık yapmıyoruz(!)oruçlu olacağız
Meb sınavları yapmaları için 2 hafta veriyor okullara. Okullarda hangi günlerde nasıl yapacaklarını planlıyorlar. Benim dediğim müdürünüz ilk 10 gün yapmaz ama son 5 güne hepsini sıkıştırır. En iyi ihtimalle bu kadar erteleyebilir.öyle olmuştuk zaten kasımda her gün 3 yazılı ard arda 5 gün okula gitmiştik
kim ?Millet Oruçlu Maskeli çalışıyor sıcaklarda bişey demiyor
ĞForumda dakika başı konu açıyorum dersen maddi yardım bile yapabilir!
Seninle bir derdim yok , şaka bu ama çok konu açıyorsun be Poğaça Buse
Babam Fabrika da 25 derece sıcakta maskeli çalışıyor (pamuk Fabrikası pamuğu iplik Yapıyorlar) Ve Bunun gibi Bir çok insan bunu yapıyorkim ?
Meb belirliyor zaten ama ille yazacksan bir dilenciden duygu sömürüsü dersi al ama saçma benceDün yazılılar ertelenmiş olabilir diye bir konu açmıştım fakat kesin değil diye belirtmiştim biz işimizi biraz sağlama almak için müdüre yazacağız işte hocam yazılıları erteleyin falan diye yazacağızz metin şu şekilde olacak :
İyi günler hocam yazlılar ertelenecek mi ? Hocam erteleyebilir misiniz çünkü ramazana denk geliyor oruçlu olacağız sıcaklar geliyor oruç maske sıcaklar bu koşullarda sınava girmek bizi zorlayabilir hocam erteleyebilir misiniz bayram sonrasına ?
1- sizce etkili mi ?
2- daha etkili olması için ne ekleyeyim ?
3- sizde bir metin yazabilirsiniz ? ( .d )