Müdürümün Etik Olmayan Davranışları ve Çıkmazım

Reaksiyon skoru
2
Selamlar,

Bir otelde çalışıyorum. Departmanımı ve otel ismini veremiyorum. Departman da sadece bir müdürüm ve ben varız 2 kişiyiz yani 3-4 ay kadar oldu bu otelde işe başlayalı.
Müdürüm 33 yaşında kendisi evli ve 1 erkek çocuğu var. Sürekli mesai saati içerisinde arkadaşlık sitelerinde kadınlar ile konuşuyor. ( Buna karışma hakkım yok tabi ki herkesin özel hayatı ) Fakat gün içerisinde benim bilmediğim bir sorun ile karşılaştığım zaman bu sorun için müdürümden destek istediğim de kendisinden cevap alamıyorum arkadaşlık sitelerinde zaman geçirdiği için. Konuştuğu kadınlar rus, ingiliz, alman ve türk yabancı dili olmadığı için kadının söylediklerini chatgpt'ye sorup gelen cevaba göre karşı mesajın dilini çevirip kadına gönderiyor. Gün sonunda bana yardımcı olmadığı için mesai saatinde etik olmaması gereken şeyler yaptığı için lafı yine ben yiyorum.

Bunların hepsine tamam dedim kendi içimde çalışıyorum 4 aydır, fakat 1 hafta kadar önce kendisinin ismini vermeyeceğim bir arkadaşlık sitesi üzerinden 17 yaşında bir kızla tanıştığını, bir akşam birlikte bir şeyler içeceklerini gördüm tabi ki rusça dilinde. Bunların üzerine konuyu cinsel ilişkiye getiriyor. Genelde kendi yaşını kadınlara 26 ve 27 diyor küçük gösteriyor yani kendini. Akşamları eve giderken de chatgpt'te olan sohbetleri siliyor. Eşi ve çocuğu bu durumu bilmiyor yani. Benim elimde bu chatgpt'de olan sohbetlerin ekran görüntüleri mevcut. Biliyorum KVKK gereği bunu yapmam yasak.

Fakat bu durumda ne yapmam gerekiyor ?

İşten ayrılırsam eğer otel sezonu açılmadan departmanım ile ilgili iş bulamam farklı işler yapabilirim fakat geçirdiğim motorlu trafik kazası sonucu nisan ayından beri belimde ağrı oluyor bu günlerde yine var. Borçlarım var yaklaşık 50-60 Bin TL

Hepsine kendi içimde tamam dedim fakat 17 yaşında ki bir kız ile konuşmalarını bu aşamaya getirmesi ve onu ofisine davet edip konuyu cinsel ilişkiye getirip alkol içmeleri tabi ki beni rahatsız ediyor. Gün sonunda ben ondan işimi yapmak için destek alamadığım için laf yiyorum.

usta bu otelde üst kademede başka adam yok mu bu durumu açabileceğin
yoksa köprüyü geçene ayıya dayı diyeceksin malesef yapacak bişi yok

usta bu otelde üst kademede başka adam yok mu bu durumu açabileceğin
yoksa köprüyü geçene ayıya dayı diyeceksin malesef yapacak bişi yok
Tabi ki, idari işler müdürü, mali işler müdürü, güvenlik müdürü, insan kaynakları müdürü otel genel müdürü hepsi var üstümüzde. Fakat iş bulmadan çıksam mı çıkmasam mı kararsızım. Çıkarsam elimde ki ekran görüntülerini eşine göstermeli miyim çok kararsızım.

Tabi ki, idari işler müdürü, mali işler müdürü, güvenlik müdürü, insan kaynakları müdürü otel genel müdürü hepsi var üstümüzde. Fakat iş bulmadan çıksam mı çıkmasam mı kararsızım. Çıkarsam elimde ki ekran görüntülerini eşine göstermeli miyim çok kararsızım.
borcum ve ağır iş yapmama engel olan sağlık sorunu var diyorsun ben olsam çıkmam,çıkacak olursan tabii ki de ne yap ne et eşine o ekran görüntülerini ilet,yanına kar bırakma,kendisinden çocuğa olan kadına bunu yapıyorsa dışarda evde neler neler yapıyordur
ben olsam gizliden bunu otel genel müdürüne iletirdim

borcum ve ağır iş yapmama engel olan sağlık sorunu var diyorsun ben olsam çıkmam,çıkacak olursan tabii ki de ne yap ne et eşine o ekran görüntülerini ilet,yanına kar bırakma,kendisinden çocuğa olan kadına bunu yapıyorsa dışarda evde neler neler yapıyordur
ben olsam gizliden bunu otel genel müdürüne iletirdim
Teşekkür ederim değerli düşünceniz için.

arkadaşlarından birine bilgileri iletip arkadaşların farkli biriymişcesine ya da müdürünün bilgisayarına veya telefonuna erişmiş gibi yapip şikayet etmekte mümkün olabilir

Hocam farkli bir konuda'da cevap vermistim tekrar buradan'da yazayim (Bu arada Ekran goruntulerini vs. silin sacma bir sekilde Suc Hocam Sizin basiniz yanar)

Zaten 17 yasindaki kiz olayi cikarsa esi'de ayrilir 1 tasla 2 kus

Yapman gereken Once telefonuna veya varsa bir bilgisayara tor browser veya brave Browser gibi Agini sifreleyen bir browser indir sorna bide ''Kaliteli'' bir vpn ac (proton olabilir) Ardinadn Cimer'in Sitesine Gir ve galiba yanlis hatirlamiyorsam Bilgilerimi gizli tut diye bir secenek var ona tiklemeyi unutma Sonra Durumu Anlat Ama Mesajlarinin SS aldigini falan anlatma Veya otel calisani oldugunu anlatma

Mesela Otele giden ve buna sahit olan duyan ve goren bir musteri olarak raporla

En mantiklisi bu (Bu sayede Isten'de cikmaniza vs. gerek kalmaz)

Ekran görüntülerini alıp, otelin müdürüne ya da sahibine göstereceksin. Durumu anlatacaksın. Diyeceksin ki "Ben yeni başladım sayılır, fakat müdür bey benimle ilgilenmek yerine mesai saatleri içerisinde arkadaşlık sitelerine yoğunlaşıyor ve ben hem işi öğrenemiyorum, hem de yeni başladığım için biraz yavaş işliyor işler. Lütfen gereğini yapın." diyeceksin. Olacak bitecek. Eğer işinle ilgili bir sıkıntı yaşatırlarsa da müdürünü tehdit edeceksin olacak bitecek.

Herkese değerli düşünceleri için teşekkür ederim. Başka yapabileceğim bir durum var mıdır ? Ben çünkü bu kişiliğe sahip birisi ile bir arada çalışmaktan nefret etmeye başladım. Dolayısı ile sevdiğim işi yapmamı da engelliyor bu durum. İstifa etmeyi düşünüyorum şuan'da istifa sonrası bu durumu otel yönetimine veya ailesine nasıl açıklayabilirim ?

Herkese değerli düşünceleri için teşekkür ederim. Başka yapabileceğim bir durum var mıdır ? Ben çünkü bu kişiliğe sahip birisi ile bir arada çalışmaktan nefret etmeye başladım. Dolayısı ile sevdiğim işi yapmamı da engelliyor bu durum. İstifa etmeyi düşünüyorum şuan'da istifa sonrası bu durumu otel yönetimine veya ailesine nasıl açıklayabilirim ?
istifanizin sebebini bu olay olarak aciklayin otel yonetimine

Var, forumdan adam toplayıp otele gelicez. Sen bilmiyormuş gibi yapıcaksın. Sen veya başka birine adamı sorup bulup tatlı tatlı konuşalım

Var, forumdan adam toplayıp otele gelicez. Sen bilmiyormuş gibi yapıcaksın. Sen veya başka birine adamı sorup bulup tatlı tatlı konuşalım
fena fikir değil :)

bu arada arkadaşlar anlık güncelleme yapayım 07.11.2025 10:40 itibari ile telefon konuşmasını 2 telefonumdan sesli kayıt almış bulunmaktayım.
( Yasak olduğunu biliyorum fakat bu iş artık çığırından çıktı bu durumu ailesine ve otel yönetimine bildirmek zorundayım artık. )

Elimde ki bu kadar ekran görüntüsü ve ses kayıtlarını eşine gönderdiğim zaman ne yapacağını merak ediyorum. Tabi ki bunu yapmadan önce hem otelden istifa edicem ederken bu durumu otel yönetimine bildirip hem de eşine bildirmeden önce kimliğimi yeterince gizleyeceğim.

Şuan içinde hiç bir şekilde sesimi çıkartmadan belge toplamaya çalışıyorum.

Son düzenleme:
Bu anlattıklarım yaptıklarım ve yapacaklarım hakkında çok ufak fikirlerini alabileceğim avukat arkadaşlar var mıdır acaba ? Veya nereden bulurum bilgisi olan var mı ?

Geri