Neler Yeni

Muhabbet Kuşu olanlar yardım

Alex Mason

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
552
İsim
Kağan
İyi günler dostlar kardeşimin yoğun isteği üzerine kuş aldık ama tam bakmayı bilmiyorum bilen biri sorduğum soruluarı cevaplaya bilir mi

1-Kuşun uykusu geldiğini nasıl anlıcam bir keresinde gözlerini yavaş yavaş kapayıp açıyordu bende uykusu var diye sessiz bir yere koydum bi geldim hala uyumamıştı

2-yemek yemediğini düşünüyorum yemek kabına yemek koyuyorum ufacık bir azalma bile olmuyor ama yere bi kaç parça dökmüştüm onlardan yedi biraz bide kabı direk ağzının dibine soktum o zmn da biraz yedi başka şekilde yemiyormu acaba yoksa ben mi görmüyorum dicem ama hiç azalmıyor mama

Şimdiden teşekkürler

Ben kuşu aldığım zaman sürekli uyuyordu
Ama bazı kuşlar yeni geldiği yere alışana kadar pek fazla uyumaz ve yemek yemez
Mesaj otomatik birleştirildi:

Anca geceleri birkaç saat kestirir

Alex Mason

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
552
İsim
Kağan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Trexsons

80+ Silver
En İyi Cevap
1
1-Kuşun uykusu geldiğini nasıl anlıcam bir keresinde gözlerini yavaş yavaş kapayıp açıyordu bende uykusu var diye sessiz bir yere koydum bi geldim hala uyumamıştı
O zaten uykusu gelirse sakin bir ortam da uyur. O önemli değil dostum.
2-yemek yemediğini düşünüyorum yemek kabına yemek koyuyorum ufacık bir azalma bile olmuyor ama yere bi kaç parça dökmüştüm onlardan yedi biraz bide kabı direk ağzının dibine soktum o zmn da biraz yedi başka şekilde yemiyormu acaba yoksa ben mi görmüyorum dicem ama hiç azalmıyor mama
Eğer akıllı yemlik değilse her gün yeme üflemen lazım ki üstteki kabukları gitsin dostum. Eğer çook küçükse eline yem dök öyle yedir.

Başka sorun varsa yazabilirim.

Alex Mason

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
552
İsim
Kağan
O zaten uykusu gelirse sakin bir ortam da uyur. O önemli değil dostum.

Eğer akıllı yemlik değilse her gün yeme üflemen lazım ki üstteki kabukları gitsin dostum. Eğer çook küçükse eline yem dök öyle yedir.

Başka sorun varsa yazabilirim.
Akıllı yemlik ne oluyor bizde değişik bi kutu var yemek için üstü felan açılıyor kasanın yanında bi bölge var oraya takıyoz

Trexsons

80+ Silver
En İyi Cevap
1

Alex Mason

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
552
İsim
Kağan