Neler Yeni

Muhabbet kuşum Ishal mi

Fatieh

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,259
İsim
Fatih
Goturucem fakat ishal mi tam emin olmak istiyorum yeni aldığım için korkmasın

ANE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam teknoloji forumunda bu tarz konularda cevap bulman zor olabilir

uydu3

80+ Silver
Başka foruma soruyum

uydu3

80+ Silver

firatbey

80+ Silver
Gördüm de korkuyorum yine başka bir şey olur

Kanka bak internete kaç yere yazsan bu teknik çıkar. Ben bizzat denedim daha önce şuan beslemiyorum ama daha önce denedim gayet güzel geçirdi ki beslediğim zamanlar neredeyse tüm hastalıkların çözümüne dair fotoğraflar vs. vardı elimde fakat şuan yok olsa sana atardım.

KTimur

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dışkı sıvı mı ?

uydu3

80+ Silver

KTimur

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Iki kuş olduğu için hiç yaparken görmedim

Dışkılarına bak sıvı şeklinde ise ishal olabilirler. Kuşun poposuna dışkı yapışması ishal olduğunu gösterir diye bir şey yok kuşların yemini değiştirdiysen dışkının farklı olmasına buda sebep olmuş olabilir, kuşa fazlaca yeşillik vermen de sebep olabilir. Suluğa bir kaç damla elma sirkesi damlat. Pirinç kaynatıp çıkan suyunu da içirebilirsin.

uydu3

80+ Silver
Dışkılarına bak sıvı şeklinde ise ishal olabilirler. Kuşun poposuna dışkı yapışması ishal olduğunu gösterir diye bir şey yok kuşların yemini değiştirdiysen dışkının farklı olmasına buda sebep olmuş olabilir, kuşa fazlaca yeşillik vermen de sebep olabilir. Suluğa bir kaç damla elma sirkesi damlat. Pirinç kaynatıp çıkan suyunu da içirebilirsin.
1hafta falan oldu alali aldığımız yer ne kullaniyordu bilmiyorum ama ben aldığından beri ayni yemi kullanıyorum ayrıca ishal olur diye şimdilik hiç marul vs yedirtmedim zaten bide 2tane kuş var ama bu durum sadece 1inde var elma sirkeli sudan o içse bişey olurmu

KTimur

80+ Silver
En İyi Cevap
1
1hafta falan oldu alali aldığımız yer ne kullaniyordu bilmiyorum ama ben aldığından beri ayni yemi kullanıyorum ayrıca ishal olur diye şimdilik hiç marul vs yedirtmedim zaten bide 2tane kuş var ama bu durum sadece 1inde var elma sirkeli sudan o içse bişey olurmu

Olmaz, bir kaç damla damlat yeter.

EMGRANDO

80+ Bronze
Bence hemen veterinere götür
Eğer kurslarının 1 i erkek 1 i kız ise o diski sandığın şey yumurta olabilir benim dışı kuşumdada oldu 1 hafta bekliyim dedim ishaldir vs diye tahmin ettim 5. Günde öldü:cry:

Top Bottom