Neler Yeni

Muhalefeti Eleştirenler AKP'li mi Olur?

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,873
İsim
.
Twitter kullananlar elbet ki görmüşlerdir; Cavs, Jahrein ve Erlik üçlüsü sırf "İBB PKK sempatizanı Aynur Doğan'a neden İBB platformunda sahne veriyor, benim vergimle bir terör sevicisine sahne vermeyin." dedikleri için AKP'li, faşist, ırkçı ve hatta vatan haini ilan edildi. Gelin konumuza derinlemesine bakalım ama önce bu iddiaların çıkmasının sebebini konuşalım. Mevzu çok basit, sözde Cavs, Jahrein ve Erlik kürtlere ve kürtçe diline karşı imiş ve bu yüzden Aynur Doğan isimli şahsın sahne almasını istemiyormuş. Hayır, bu kadın apo posteri önünde "Haydi kızlar savaşa" diyerek özgürlük sloganları eşliğinde terör örgütünü destekleyen sözlerle konser vermiştir. (ek 1)

Peki konunun aslı bu iken nasıl oldu da Cavs, Jahrein ve Erlik ırkçı, faşist oldu? Bu aslında tamamen algı ve manipülasyon ile gerçekleşti. Ya Hero Ya Mero isimli space odasında Cavs, Jahrein ve Erlik bu konuları konuşurken başka bir space odası açıldı. Bu odada CHP Milletvekili olan Eren Erdem, sözde gazeteci Nurullah Yıldız vs. vardı. Bu odada konuşulan konular ise; "Diyarbakırlı veya alevi olmak suç mu", "anti-chp" veya "ulusalcılar" olarak belirtilen (chpyi eleştirdi diye kara listeye alınan gerçek Atatürkçüler) 180 civarı kişinin isminin Eren Erdem'in elinde olduğu söylendi ve Cavs'ın ismini ifşa etti. (ek 2)

Bunun üstüne ortak bir odada Jahrein, Eren Erdem ve Nurullah Yıldız vs. vardı. Burada Eren Erdem o kadar boş yaptı ki anlatmama gerek yok aşağıya videoyu bırakırım. Jahrein konuşmaya çalıştığı zaman sürekli sözünü kestiler, mikini kapadılar felan değinmiyorum bile. Tek yaptıkları şey algıydı. (ek 3) Bu konuyu daha uzun uzadıya anlatırdım ancak gerek yok, özet geçeyim: Eren Erdem (Kemalist ama kılıçdaroğlu kemalisti) ve Nurullah Yıldız (pkk sevicisi şahıs bayılır pkk ya pekeke demeye) Jahrein, Cavs ve Erliğin söylemleri üzerine olayı kürt düşmanlığına çekerek algı yaptılar. Burdan sonra iş daha da pisleşiyor. Eren Erdem gençlik kollarına bağlı olan trollerine emir veriyor, Jahrein ve Erliği bitirin diye. Twitterda karalama kampanyaları son hız başlıyor ve troll orduları algı operasyonunu başka bir boyuta taşıyarak iyice yalan haber yapmaya başlıyorlar. Jahrein ve Erlik oy kullanmayın dedi veya Jahrein oyunu AKP'ye vereceğini söyledi gibisinden. (ek 4)

Buradan sonra bu troller iyice gerçek yüzlerini gösteriyor ve Erliğin kimliğini bulduklarını iddia ederek ona imalı tweetler atıyorlar. (ek 5) Buradan sonrası tehlikeli bir hâl alıyor, zira Erlik yaptığı video ve eleştirilerden ötürü terör örgütlerinin hedefinde olan ve ölüm tehditleri alan bir isim. CHP Gençlik kolları trolleri bu ismi ve fotoğrafını tweeterda yaymaya başlıyorlar. (ek 6) Bu kimliği bulduğunu iddia eden Utku Şen isimli şahıs bulduğu kimliği İsmail Saymaz'a vereceğini onun onu araştıracağını bla bla söyledi ki böyle yapmadı oraya da şimdi değiniyorum. Utku Şen bu bulduğu ismi Medyascope kurucusu Ruşen Çakır'ın oğlu olan Ali Deniz Çakır'a, oradan CHP Trollerine oradan ise yurtdışı fonlu daktilo1984 yazarı olan Emre Can Durmaz'a ve bu hain heriften de terör örgütü pkkya veriliyor.

Bu sözde Erlik olan ismin ise infaz emri veriliyor ve tweeterda özelden erliği ölümle tehdit ederek, geliyoruz gibisinden mesajlar atıp buldukları kişinin bilgilerini veriyorlar. Buradan sonra anlatılacak pek bir şey kalmıyor, CHP ve çoğu partinin içerisinde bulunan bu terör oluşumlarının gerçek yüzünü görmenizi ve Jahrein, Erlik, Cavs üçlüsünün doğru yolda olduğunu bilmenizi istedim. Sorularınız olursa aşağıda belirtin, cevaplayacağım. @joker♤ Erlik akpli mi chpli mi yoksa ikisi de değil mi artık sen karar ver :)

155fbed1ekrangc3b6rc3bcntc3bcsc3bc20220515222101.jpg

FT_RBmQWQAAACSM.jpg

Emre C. Durmaz Twitter'da_ _Gece uyuyor olabilirim. Şimdiden kutlamak istedim. Nice doğru, dür...png

Emre C. Durmaz Twitter'da_ _Gece uyuyor olabilirim. Şimdiden kutlamak istedim. Nice doğru, dür...png

FUKz0cuXsAE3nUp.jpg

FUKz0oRXsAEtTPU.jpg

FUKz0SjWYAEl0i2.jpg

Son düzenleme:

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,873
İsim
.
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Muhalefeti """de""" eleştirebilecek kadar zeki insanlar var neyse ki. AKP'nin dayıları, CHP'nin ergenleri var. Bu tür olaylar iki parti arasındaki farkın renkten ibaret olduğunu çok güzel anlatıyor.
Daha ekstra bilgiler de var elimde, toplayıp başka bir konuda DEVA'dan ve neden memleket veya zafer partisini desteklememiz gerektiğinden de bahsedeceğim

Carl-S

80+ Gold
Hayır olunmuyor ve jahrein pek sevmem bu konuda haklı bence.
Bizim türk milleti takım tutar gibi parti tutuyor maalesef.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Daha ekstra bilgiler de var elimde, toplayıp başka bir konuda DEVA'dan ve neden memleket veya zafer partisini desteklememiz gerektiğinden de bahsedeceğim
Diğerleri anladım deva ne alaka hocam.

majorw0w

80+ Silver
Türkiyenin en büyük sorunu Akp yi eleştirince Chp li, Chp'yi eleştirince Akpli oluyorsun. Sonuçta ülke bu kafa ile sıkıntı yaşıyor. DEĞİŞMEZ.

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
@joker♤ Erlik akpli mi chpli mi yoksa ikisi de değil mi artık sen karar ver :)
Mantıklı bir kullanıcı değil. Tek bildiği chp denen örgüte tapmak. Babasının, annesinin konuştuklarıyla yaşıyor. Daha konuştuğu Türkçeyle kayda alınmayacak biri olduğunu bilmen gerekiyordu. (y)

Bilgileri tamamen kapalı örnek vermek gerekirse:
  1. Siyaset konularında sürekli chp övmek ve diğerlerine fetöcü vs hitaplar kullanması
  2. Futbol konularında anca fenerin hakkı yenildi laflarını ediyor. :D
Sende iyi sabır varmış.

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
37,437
İsim
Mert Can Ergün
Eline sağlık eskiden bilmiyorlar mıydı aynur doğanın apoyu desteklediğini şimdi mi anladınız aynur doğan apoya destek verdiğini kim bilir hangi sanatcılar da destek veriyordur

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
37,437
İsim
Mert Can Ergün
Ben desteklemem alevi ve solcular da desteklemez

Bura.K

80+ Silver
Her fırsatta ve her şeyde Muhalefet eleştirilmez. İktidar eleştirilir. Muhalefetin amacı muhalefet kalmak değil, İktidarlığı almaktır. Ben İktidar yanlısı partilere de anlam veremiyorum. Muhalefeti eleştiren AKP'li olmadığı gibi İktidarı eleştiren de CHP'li olamaz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,057,901
Üyeler
168,050
Son üye
Amon-Ra
Top Bottom