Mühendislik İçin 10K Laptop Önerisi

Reaksiyon skoru
0
Mühendislik öğrencisi için her programı rahat rahat kullanabileceği 8K-11K bütçeye uygun laptop önerisi bekliyorum dostlar.​
Aradığımz özellikler ;
Min 16gb ram
Min gtx 1650
HDD ve SSD bulundursun istiyoruz
İ7 9.nesil üstü

Bi kaç soru ekleyeceğim , alacağımız laptop 4+ yıl rahat rahat götürür mü , HDD bulundurmayan laptop alıp kendimiz eklesek kar-zarar durumu nasıl olur , 8gb ram bulunduran laptop alıp kendimiz 8gb ram daha eklesek yine kar-zarar durumu nasıl olur , kesinlikle alınmaması gereken marka var mı , gtx 1660ti ve rtx 2060 için aradaki parayı vermeye değer mi , almışken 17.3inç alınmalı mı 15.6inç yeterli mi ?
Şimdiden teşekkürler iyi forumlar.

Oyun oynamayacaksan Macbook'lara bakmanı tavsiye ederim.

Mühendislik öğrencisi için her programı rahat rahat kullanabileceği 8K-11K bütçeye uygun laptop önerisi bekliyorum dostlar.​
Aradığımz özellikler ;
Min 16gb RAM
Min gtx 1650
HDD ve SSD bulundursun istiyoruz
İ7 9.nesil üstü

Bi kaç soru ekleyeceğim , alacağımız laptop 4+ yıl rahat rahat götürür mü , HDD bulundurmayan laptop alıp kendimiz eklesek kar-zarar durumu nasıl olur , 8gb RAM bulunduran laptop alıp kendimiz 8gb RAM daha eklesek yine kar-zarar durumu nasıl olur , kesinlikle alınmaması gereken marka var mı , gtx 1660ti ve rtx 2060 için aradaki parayı vermeye değer mi , almışken 17.3inç alınmalı mı 15.6inç yeterli mi ?
Şimdiden teşekkürler iyi forumlar.
yazılımcı isen özellikle macbook zaten oyun dışında mackbook ile her şeyi yapabilirsin

Oyun da oynanacak kankam , mühendislik programları için de ekran kartının önemli olduğu için ekran kartına da önem verelim dedik abimle.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bütçeni aşıyor ama bir derim,
RTX 2060,16GB RAM,2TB HDD,512GB SSD.

bütçe malesef aşılamayacak gibi onun yerine şuna bakmıştım , bu nasıl

Arkadaşların dediği gibi Macbooklar doktor, mühendislik, muhasebecilik, inşaat işlerinde kullanılır. Macbook kovalamanızı tavsiye ediyorum.

Geri