Mühendislik için MAC kullanan var mı? Uygun mudur?

quitenice

80+
Reaksiyon skoru
2
Bütçe
150000
Maalesef macbook seviyesinde windows laptop bulmak çok zor. Sadece zephyrus serisi var onlarda sık gelmiyor. Aranızda matlab ve CAD programları gibi şeyleri mac'de kullanmış olanlar var mı?

Yoksa laptop önerisi de yapabilirsiniz.

Maalesef macbook seviyesinde windows laptop bulmak çok zor. Sadece zephyrus serisi var onlarda sık gelmiyor. Aranızda matlab ve CAD programları gibi şeyleri mac'de kullanmış olanlar var mı?

Yoksa laptop önerisi de yapabilirsiniz.
İşin zirvesi MSI Titan 18 HX AI A2XWJG-620TR modeldir. Piyasa fiyatı 285.000 TL incelemesini yapmak için aldık, sıfırdan farksız (sıfır bile diyebilirsin o seviye) ve TR garantili 185.000 TL nakit olarak verebiliriz sana

İşin zirvesi MSI Titan 18 HX AI A2XWJG-620TR modeldir. Piyasa fiyatı 285.000 TL incelemesini yapmak için aldık, sıfırdan farksız (sıfır bile diyebilirsin o seviye) ve TR garantili 185.000 TL nakit olarak verebiliriz sana
Hocam teşekkürler teklif için ama 4 yıl kampüse götürülebilecek bir laptop değil malesef ;) O yüzden zenbook, vivobook gibi modellere bakıyorum artık.

Tam detaylı ne yapacaksın, cad derya deniz bir şey ne boyutta kullanacaksan ona göre söylerim. Analiz var mı. Sadece model mi görüntüleyeceksin yoksa model mi yapacaksın. Öncelikle programların önerilen kısımlarında verilere bak. Ne öneriyor genelde nvidia ve intel güzel uyumlu çalışıyor mesala benim analizlerimde işlemci önemli abandım işlemciye. Autocad dersen 2 boyutlu çizim normal bilgisayar işini görür.

Son düzenleme:
Geri