Müjde ! B450 Anakartlar Zen3+ 5. Nesil ve Ryzen 4000 İşlemcileri Destekleyecek !

Yalnız bunlar kağıt üzerinde söylenenler. Şu an mevcut olan R5 3600 gibi bir işlemciyi B450 anakartta kullanmaya çalıştığımızda bios o işlemciye neredeyse 1.5V veriyor. Bir B450'ye 5. nesil işlemci taktığımızda umarım bundan daha kötüsüyle karşılaşmayız.

• Beğen
Reaksiyonlar: Chan
X570 almayı planlıyodum bu haber sagolsun b450 tomahawk max alacağım

Bu çok iyi oldu ama 5. Nesil ryzenler için giriş seviyesi b450 ler gitmez artık, artık ya üst seviye b450 lere yönelmek lazım ya da b550 almak.

• Beğen
Reaksiyonlar: Chan
güzel hareket
intele karşı harika bir pazarlama

A320m alanlar pek pisman değil aslında bütçesi yettigi kadarıyla 320 alanlar sorun yaşamaz çünkü ileride butce toplar adam akıllı alır ama b450lere gelmez deyip alanlar ağlıyor seri üzgün alalım:(

Dostlar bende olan işlemci 2600 yeni çıkan işlemcilerde öneriniz ne olur ? Asrock B450M-HDV R4.0 Anakartım var 3600 mü yoksa yeni çıkan işlemcileri mi önerirsiniz ?

Dostlar bende olan işlemci 2600 yeni çıkan işlemcilerde öneriniz ne olur ? Asrock B450M-HDV R4.0 Anakartım var 3600 mü yoksa yeni çıkan işlemcileri mi önerirsiniz ?
Elinizdeki işlemci iyi bir işlemci ama değiştirecekseniz 4. Nesili bekleyin

Geri