Neler Yeni

Mükemmel eğitim sistemimiz

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,408
İsim
Meriç erbay
Uzaktan eğitimde hoca int bağlantisindan giremedi çogunlukla yarisindada hoca değişti bugün okula gittim almanca sinavina girdim anlamadiğim bir dil en yakin hissettiğim şiklari işaretleyip çiktim eğitim sistemimiz ve sucuk pişirme kivaminda eba sunuculari sizce nasil

rdemstaken

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Uzaktan eğitimde hoca int bağlantisindan giremedi çogunlukla yarisindada hoca değişti bugün okula gittim almanca sinavina girdim anlamadiğim bir dil en yakin hissettiğim şiklari işaretleyip çiktim eğitim sistemimiz ve sucuk pişirme kivaminda eba sunuculari sizce nasil
Bizim okul uzaktan eğitim konusunda gayet başarılı.
Dönemin başından beri mükemmel işler çıkarıyorlar.
Zoom üzerinden işliyoruz , memnunum.

MrYılmazer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
372
İsim
Yusuf Yılmazer
bende lisede - ilkokulda ingilizce sınavlarından sonra , hadi yaa ekmek kesmek bıçak bunlar nerde geçti diyordum :D Sonradan üniversite hazırlık ve biraz uğraşınca hallettim. Eminim sende halledebilrsin

Megan

80+ Silver
Yine saçma bahaneler... Sistemin doğrusu neymiş söyleyin bizde öğrenelim

Pompake

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Bizim derslerimizde hiç sorun çıkmadı şuana kadar.

Bizim okul çok iyi zoomdan yapıyoruz gayet güzel oluyor çok başarılılar hocalar fln ilgili

Swords

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,238
İsim
Berat Yapıcı
Ben artık girmicem zaten

Siri

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Yine saçma bahaneler... Sistemin doğrusu neymiş söyleyin bizde öğrenelim
Cidden uzaktan eğitim altyapısının çok iyi olduğunu savunuyor musun?

Derste hoca kamerayla defterini yansıtıyor. İnternet kalitesi yüzünden defterdeki yazılar okunmuyor. Böyle olunca ders işlenemiyor.
Dersin ortasında uygulamadan atıyor, arada EBA çöküyor. Dersler Zoom'dan yapılsa neyse diyeceğim ama bizim öğretmenlerimiz EBA uygulaması üzerinden yapmakta ısrarcı çünkü EBA otomatik yoklamayı sadece oradan alabiliyor.

Bizim okul uzaktan eğitim konusunda gayet başarılı.
Dönemin başından beri mükemmel işler çıkarıyorlar.
Zoom üzerinden işliyoruz , memnunum.
Bizim okulunkide iyi sayılabilir fakat derste oğrettikleriyle sınavda sordukları çok farklı

Ariseks

80+ Gold
Online derslere girmek için giriyorum konu anlatımlı soru bankalarıyla çalışıyorum en kötü anlamazsam YouTubedan video izliyorum
Bizim okulun online iyi olmasına rağmen çünkü 10-15 dk sonra kopuyorum

Furkan SıRR

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,336
İsim
Furkan Sır
Türkiye'de eğitim sistemi çok güzel böyle bir eğitim sistemi hicbiyerde yok (!)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,453
Üyeler
161,857
Son üye
akaimetsu
Top Bottom