Teşekkür ederimEvet ilk girenlerdendim.
Teşekkür ederim.
Umarım sende istediğin yerlere gelirsin.
Teşekkür ederimEvet ilk girenlerdendim.
Teşekkür ederim.
Umarım sende istediğin yerlere gelirsin.
Şöyle düşünün bir müslüman dini gerektiren şeyleri uygulamıyorsa ya da yanlış uyguluyorsa birda din mi suçludur yoksa birey mi?Uzaktan eğitimde hoca int bağlantisindan giremedi çogunlukla yarisindada hoca değişti bugün okula gittim almanca sinavina girdim anlamadiğim bir dil en yakin hissettiğim şiklari işaretleyip çiktim eğitim sistemimiz ve sucuk pişirme kivaminda eba sunuculari sizce nasil
Kardeşim. Napicaksin eğitim sistemini. Kötü veya iyi olmasıni düzeltebiliyor musun. Sen işine baksana niye çalışmayıp suçu sisteme atarsın.Eğitim sistemi iyi mi? ?
Hocam kusura bakmayın ama amacıbız nedir anlamadım. Ne zaman foruma girsem birbirlerinden alakasız bir ton konu açıyorsunuz aynı günde. Reaksiyon mu yorum mu kasmaya çalışıyorsunuz anlamadım.Uzaktan eğitimde hoca int bağlantisindan giremedi çogunlukla yarisindada hoca değişti bugün okula gittim almanca sinavina girdim anlamadiğim bir dil en yakin hissettiğim şiklari işaretleyip çiktim eğitim sistemimiz ve sucuk pişirme kivaminda eba sunuculari sizce nasil
Şöyle düşün eğitim sistemi iyi olsa 5 kere yorulurum eğitim sistemi kötü olsa 10 kere yorulurum her halukarda yorulurum ama eğitim sistemi iyi olsa 10 kere yorulup daha iyi kendimi gösteririm umarim bu basit grafiğimden anlarsin bişeylerK
Kardeşim. Napicaksin eğitim sistemini. Kötü veya iyi olmasıni düzeltebiliyor musun. Sen işine baksana niye çalışmayıp suçu sisteme atarsın.
Himm reaksiyon çekiliş fln kazandiriyosa neden olmasinHocam kusura bakmayın ama amacıbız nedir anlamadım. Ne zaman foruma girsem birbirlerinden alakasız bir ton konu açıyorsunuz aynı günde. Reaksiyon mu yorum mu kasmaya çalışıyorsunuz anlamadım.
Sırf çekiliş için anasayfamı alakasız konularınız ile meşgul etmeyin onun yerine bilginizin olduğu konulara yardım edin. Sizin yüzünüzden gerçekten yardıma ihtiyacı olanların konuları gözükmüyor.Şöyle düşün eğitim sistemi iyi olsa 5 kere yorulurum eğitim sistemi kötü olsa 10 kere yorulurum her halukarda yorulurum ama eğitim sistemi iyi olsa 10 kere yorulup daha iyi kendimi gösteririm umarim bu basit grafiğimden anlarsin bişeyler
Mesaj otomatik birleştirildi:
Himm reaksiyon çekiliş fln kazandiriyosa neden olmasin
Realy ok goo brrrra anlamadiSırf çekiliş için anasayfamı alakasız konularınız ile meşgul etmeyin onun yerine bilginizin olduğu konulara yardım edin. Sizin yüzünüzden gerçekten yardıma ihtiyacı olanların konuları gözükmüyor.
yazık sana cidden yazık.Realy ok goo brrrra anlamadi
Ben uzaktan egitime soylemedim eğitim sistemine söyledim. Eba altyapisinin kotu olduğunu ben de biliyorum ve uzaktan derslere girmedim çünkü bisey anlasilmiyorduCidden uzaktan eğitim altyapısının çok iyi olduğunu savunuyor musun?
Derste hoca kamerayla defterini yansıtıyor. İnternet kalitesi yüzünden defterdeki yazılar okunmuyor. Böyle olunca ders işlenemiyor.
Dersin ortasında uygulamadan atıyor, arada EBA çöküyor. Dersler Zoom'dan yapılsa neyse diyeceğim ama bizim öğretmenlerimiz EBA uygulaması üzerinden yapmakta ısrarcı çünkü EBA otomatik yoklamayı sadece oradan alabiliyor.
Bizdede hoca sınavda çıkacak soruların çok benzerlerini verdi hatta bazı sorular o attıgı soruların aynısıydıUzaktan eğitimde hoca int bağlantisindan giremedi çogunlukla yarisindada hoca değişti bugün okula gittim almanca sinavina girdim anlamadiğim bir dil en yakin hissettiğim şiklari işaretleyip çiktim eğitim sistemimiz ve sucuk pişirme kivaminda eba sunuculari sizce nasil
onu da yanlış alıyor, bazen girsen bile girmedi gösteriyor.Cidden uzaktan eğitim altyapısının çok iyi olduğunu savunuyor musun?
Derste hoca kamerayla defterini yansıtıyor. İnternet kalitesi yüzünden defterdeki yazılar okunmuyor. Böyle olunca ders işlenemiyor.
Dersin ortasında uygulamadan atıyor, arada EBA çöküyor. Dersler Zoom'dan yapılsa neyse diyeceğim ama bizim öğretmenlerimiz EBA uygulaması üzerinden yapmakta ısrarcı çünkü EBA otomatik yoklamayı sadece oradan alabiliyor.
Eğitim sistemini düzelt o zaman. Hadi bekliyorum düzelt. Çabuk düzelt ya nolur hadi.Şöyle düşün eğitim sistemi iyi olsa 5 kere yorulurum eğitim sistemi kötü olsa 10 kere yorulurum her halukarda yorulurum ama eğitim sistemi iyi olsa 10 kere yorulup daha iyi kendimi gösteririm umarim bu basit grafiğimden anlarsin bişeyler
Mesaj otomatik birleştirildi:
Himm reaksiyon çekiliş fln kazandiriyosa neden olmasin