rdemstaken
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 5
Ben Ankara'da Kalaba Anadolu Lisesi'ndeyim.İTO ya gidiyorum 380 puan senin okul hanngisi
Ben Ankara'da Kalaba Anadolu Lisesi'ndeyim.İTO ya gidiyorum 380 puan senin okul hanngisi
Puan ?Ben Ankara'da Kalaba Anadolu Lisesi'ndeyim.
Puan olarak girmedim.Puan ?
Hocanın girememesi, değişmesi tamamen saçmalık. O konu da sana katılıyorum lakin Almancaya tamamen anlamadığım bir dil demek ne demek ya ciddi misin? Çok temelden anlatılan bir ders Zaten anlamana gerek yok. Herkes görüyor bu dersi bır tek sen değil. Çalışmamıssın bahane aramışsın gibi geldi. Şimdi ki liselilerin taktiği bu. Çalışmayıp suçu sisteme veya başka şeylere atmak.Uzaktan eğitimde hoca int bağlantisindan giremedi çogunlukla yarisindada hoca değişti bugün okula gittim almanca sinavina girdim anlamadiğim bir dil en yakin hissettiğim şiklari işaretleyip çiktim eğitim sistemimiz ve sucuk pişirme kivaminda eba sunuculari sizce nasil
Lgsye ilk girenlerdendin değil mi?Puan olarak girmedim.
Adrese dayalı olarak girdim.
LGS puanımı merak ediyorsan 340 civarıydı.
Puan olarak girmedim.
Adrese dayalı olarak girdim.
LGS puanımı merak ediyorsan 340 civarıydı.
Evet ilk girenlerdendim.Lgsye ilk girenlerdendin değil mi?
Teşekkür ederim.Tebrikler umarım iyi yerlere gelirsin
Ben en şanslıların biz olduğunu düşünüyorum şuan 9.sınıf olanlar hem 1.dönemden sorumluyduk sadece onu da okulda görmüştükEvet ilk girenlerdendim.
Teşekkür ederim.
Umarım sende istediğin yerlere gelirsin.
Ağzımıza yüzümüze vurdular.Ben en şanslıların biz olduğunu düşünüyorum şuan 9.sınıf olanlar hem 1.dönemden sorumluyduk sadece onu da okulda görmüştük
Siz çok şanssızdınız ne doğru düzgün kaynak vardı ne doğru düzgün örnek sorular
Eğitim sistemi iyi mi? ?Hocanın girememesi, değişmesi tamamen saçmalık. O konu da sana katılıyorum lakin Almancaya tamamen anlamadığım bir dil demek ne demek ya ciddi misin? Çok temelden anlatılan bir ders Zaten anlamana gerek yok. Herkes görüyor bu dersi bır tek sen değil. Çalışmamıssın bahane aramışsın gibi geldi. Şimdi ki liselilerin taktiği bu. Çalışmayıp suçu sisteme veya başka şeylere atmak.