Neler Yeni

Mükemmel eğitim sistemimiz

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,466
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Uzaktan eğitimde hoca int bağlantisindan giremedi çogunlukla yarisindada hoca değişti bugün okula gittim almanca sinavina girdim anlamadiğim bir dil en yakin hissettiğim şiklari işaretleyip çiktim eğitim sistemimiz ve sucuk pişirme kivaminda eba sunuculari sizce nasil
Hocanın girememesi, değişmesi tamamen saçmalık. O konu da sana katılıyorum lakin Almancaya tamamen anlamadığım bir dil demek ne demek ya ciddi misin? Çok temelden anlatılan bir ders Zaten anlamana gerek yok. Herkes görüyor bu dersi bır tek sen değil. Çalışmamıssın bahane aramışsın gibi geldi. Şimdi ki liselilerin taktiği bu. Çalışmayıp suçu sisteme veya başka şeylere atmak.

Squex

80+ Silver
Bizim okulumuz bizi zorlamıyor çoğu hoca ya odgsm testlerinden yada kendi attıkları çalışma sorularından sordu ama yarına matematik sınavı var hocanın sağı solu belli olmaz biraz tırsıyorum.

Ariseks

80+ Gold
Evet ilk girenlerdendim.

Teşekkür ederim. :)
Umarım sende istediğin yerlere gelirsin.
Ben en şanslıların biz olduğunu düşünüyorum şuan 9.sınıf olanlar hem 1.dönemden sorumluyduk sadece onu da okulda görmüştük
Siz çok şanssızdınız ne doğru düzgün kaynak vardı ne doğru düzgün örnek sorular

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
canlı dersler berbat sınavlar desen eninde sonunda olucaz ama 2 temmuz ne ya bari araya tatil yok ne tatil matil yok u

rdemstaken

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Ben en şanslıların biz olduğunu düşünüyorum şuan 9.sınıf olanlar hem 1.dönemden sorumluyduk sadece onu da okulda görmüştük
Siz çok şanssızdınız ne doğru düzgün kaynak vardı ne doğru düzgün örnek sorular
Ağzımıza yüzümüze vurdular. :D

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,408
İsim
Meriç erbay
Hocanın girememesi, değişmesi tamamen saçmalık. O konu da sana katılıyorum lakin Almancaya tamamen anlamadığım bir dil demek ne demek ya ciddi misin? Çok temelden anlatılan bir ders Zaten anlamana gerek yok. Herkes görüyor bu dersi bır tek sen değil. Çalışmamıssın bahane aramışsın gibi geldi. Şimdi ki liselilerin taktiği bu. Çalışmayıp suçu sisteme veya başka şeylere atmak.
Eğitim sistemi iyi mi? ?

Mr. Edri

80+ Platinum
En İyi Cevap
26
Dahası  
Reaksiyon skoru
23,307
İsim
.
Ben okul kaynaklı değil de kendi internetim yüzünden sorun yaşıyordum ama hiç olmazsa o aralar dinleyemediğim dersleri özel ders isteyip çözdüm ve artık uzaktan eğitim yok.

Top Bottom