Mükemmel eğitim sistemimiz

Uzaktan eğitimde hoca int bağlantisindan giremedi çogunlukla yarisindada hoca değişti bugün okula gittim almanca sinavina girdim anlamadiğim bir dil en yakin hissettiğim şiklari işaretleyip çiktim eğitim sistemimiz ve sucuk pişirme kivaminda eba sunuculari sizce nasil
Hocanın girememesi, değişmesi tamamen saçmalık. O konu da sana katılıyorum lakin Almancaya tamamen anlamadığım bir dil demek ne demek ya ciddi misin? Çok temelden anlatılan bir ders Zaten anlamana gerek yok. Herkes görüyor bu dersi bır tek sen değil. Çalışmamıssın bahane aramışsın gibi geldi. Şimdi ki liselilerin taktiği bu. Çalışmayıp suçu sisteme veya başka şeylere atmak.

Bizim okulumuz bizi zorlamıyor çoğu hoca ya odgsm testlerinden yada kendi attıkları çalışma sorularından sordu ama yarına matematik sınavı var hocanın sağı solu belli olmaz biraz tırsıyorum.

Evet ilk girenlerdendim.

Teşekkür ederim. :)
Umarım sende istediğin yerlere gelirsin.
Ben en şanslıların biz olduğunu düşünüyorum şuan 9.sınıf olanlar hem 1.dönemden sorumluyduk sadece onu da okulda görmüştük
Siz çok şanssızdınız ne doğru düzgün kaynak vardı ne doğru düzgün örnek sorular

canlı dersler berbat sınavlar desen eninde sonunda olucaz ama 2 temmuz ne ya bari araya tatil yok ne tatil matil yok u

Ben en şanslıların biz olduğunu düşünüyorum şuan 9.sınıf olanlar hem 1.dönemden sorumluyduk sadece onu da okulda görmüştük
Siz çok şanssızdınız ne doğru düzgün kaynak vardı ne doğru düzgün örnek sorular
Ağzımıza yüzümüze vurdular. :D

Hocanın girememesi, değişmesi tamamen saçmalık. O konu da sana katılıyorum lakin Almancaya tamamen anlamadığım bir dil demek ne demek ya ciddi misin? Çok temelden anlatılan bir ders Zaten anlamana gerek yok. Herkes görüyor bu dersi bır tek sen değil. Çalışmamıssın bahane aramışsın gibi geldi. Şimdi ki liselilerin taktiği bu. Çalışmayıp suçu sisteme veya başka şeylere atmak.
Eğitim sistemi iyi mi? ?

Ben okul kaynaklı değil de kendi internetim yüzünden sorun yaşıyordum ama hiç olmazsa o aralar dinleyemediğim dersleri özel ders isteyip çözdüm ve artık uzaktan eğitim yok.

Geri