Usda 218 jitterAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
İyi günler dostlar bunlardan biri sabah diğeri ise tam şuanda çekildi millenicomu arıyorum arıza kaydı oluşturuldu diyor sorun çözülüyor bir anda sonra şimdi tekrar oluyor arıyorum ama arıza kaydı var deyip telesekreter otomatik kapatıyor
Şuana kadar sırasıyla Vodafone, TTNet, Turknet ve millenicom kullandım açık ara kullandığım en kötüsü millenicomda hem iletişim anlamında hem yardımcı olma açısından
Turknet daha iyiydi ya dostlar iletişim anlamında 1 günden 1 güne görüşüyorduk ama görüşüyorduk yani bu nedir ya bu hızlar ne video izleyemiyorum şimdi babama desem baba geçelim turknet geri adam kızacak yeridir de yani kızsa çocuk oyuncağına döndü bu nedir?
Hocam Netspeed e geçmenizi öneririm.Hocam kapatıp açtım ve geç yazmamın sebebi internetin gidip gelmemesi
Yok hocam ben anlamıyorum
Kaç gündür millenicoma geçmiş bulunuyorsunuz?Hocam o kadar kolay değil valla babam sinirleniyor artık
Çocuk oyuncağına çevirdin diyor.
Hocam bence Türk Telekom altyapıyı terk edin siz olmadı TT kullanınHocam o kadar kolay değil valla babam sinirleniyor artık
Çocuk oyuncağına çevirdin diyor.
Hocam ben anlamıyorum valla böyle bir şey yok video izleyemiyorum yani.Usda 218 jitter
Hocam TT'nin bize kitlediği 850TL'den sonra babam imkanı yok geçmezHocam bence Türk Telekom altyapıyı terk edin siz olmadı TT kullanın
Gerçekten bunu söylemeyi asla istemem ama berbat bir hizmet sunuyor şuan milleni size. Allah sabır versin. Umarım en kısa sürede çözülür sorununuz.Hocam ben anlamıyorum valla böyle bir şey yok video izleyemiyorum yani.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam TT'nin bize kitlediği 850TL'den sonra babam imkanı yok geçmez
Bence bir hafta daha böyle bekleyin en sonunda internetiniz düzelmez ise babanıza da gına gelecektir(internetin yavaşlığından). Sonra ona durumu açıklarsınız. İstediğiniz bir İss ye geçiş yaparsınız.Hocam ben anlamıyorum valla böyle bir şey yok video izleyemiyorum yani.
Turkcell falan yok mu?Hocam ben anlamıyorum valla böyle bir şey yok video izleyemiyorum yani.
Jitter ne işe yarıyorJitter çok fazla modemi bir kontrol edin. Farklı bir modemle deneyin. Kablolu test deneyin.
Hocam gerçekten öyle 10 15 dakikadır net yok daha yeni geldi hala 30mbps alıyorum 50 alamıyorumGerçekten bunu söylemeyi asla istemem ama berbat bir hizmet sunuyor şuan milleni size. Allah sabır versin. Umarım en kısa sürede çözülür sorununuz.
Hocam açıklamama gerek yok yüzüme yüzüme vuruyor zaten her dakikaBence bir hafta daha böyle bekleyin en sonunda internetiniz düzelmez ise babanıza da gına gelecektir(internetin yavaşlığından). Sonra ona durumu açıklarsınız. İstediğiniz bir İss ye geçiş yaparsınız.
Yok hocam o 8mbos destekliyor.Turkcell falan yok mu?