Mülteci Anketi (Proje)

Mültecilerin ülkenden gitmesi gerektiğini düşünüyor musun?

• Oy kullanan toplam üye
    123
  • Anket kapatıldı .
Buna hayır diyen çocukluğunda büyük travma geçirmiştir.
Travma'ya gerek yok ki.
Kesin bir yerde dükkanı vardır.
4.250 tl Türk'e vereceğine.
Mülteciyi 2 bin tl ye çalıştırıp.
1 Türk işçi maaşına 2 mülteci çalıştırıyorlar ve paraları cep'de kalıyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ANca anket açın tweet atın evde oturarak netten bir şey yapılmaz tembel popnuzu kaldırıp sokağa çıkın yeteri kadar kalabalık olursak kimse durduramaz bizi
Valiliğe git bizim yerimize izin al.
Pankart'ları ayarla.
Gelmeyeni sevsinler.

Çok ayrıntısız bir anket.
Nitelikliler kalabilir diğerlerinin neredeyse hepsi gitmeli.
Nitelikli'nin de işi gücü yok Türkiye'ye gelecek dimi.
Yahu allah aşkına konuşmak için konuşmayın ya.

@-Akın Taşkan- , @conveyor belt overlord hayır cevabını sizden beklemezdim ilk siz evet dersiniz sanıyordum çok üzdünüz la beni
Onlar tepkilerini bir şekilde verebiliyorlar.
Ama sen üzülmek ile yetiniyorsun.
Sen de onlara göster tepkini.
Tabi o kadar özgüvenin var ise.

Son düzenleme:
Aslında haklısınız bu anket çok açık oldu biraz daha detaylı bi oylama olabilirdi ancak benim görüşüm buraya nitelikli mülteci geleceğini zaten düşünmediğim için hepsini aynı kefene koydum ama zaten çok güzel açıklama yapmıssınız yorumlarda bende buna göre not alacağım

Gelişmiş ülkeler sınırlı sayıda ve donanımlı olanları kabul ediyor. Biz ise kontrolsüz şekilde milyonlarcasını kabul ettik. Böyle bir durumda cevabım bellidir.

Onlar tepkilerini bir şekilde verebiliyorlar.
Ama sen üzülmek ile yetiniyorsun.
Sen de onlara göster tepkini.
Tabi o kadar özgüvenin var ise.

la bebe tanımıyorsun etmiyorsun beni gelmiş laga luga yapıyorsun terbiyeni takın bu forumda çoğu kişi benim nasıl kişiliğe sahip olduğumu bilir yapma seninle iyi geçinelim üzüldüm dediysem onların hayır demesine üzüldüm ben sessiz kalıyorum diye bir şey demedim o adamlar sandıkla geldi sandıkla gidecek kendimi parçalayıp ses çıkartsam ne olur kendimi onlar için parçalarken onlar sarayda oturacak ne anlamı var her türlü sandıkla gidecekler bunu herkes biliyor

la bebe tanımıyorsun etmiyorsun beni gelmiş laga luga yapıyorsun terbiyeni takın bu forumda çoğu kişi benim nasıl kişiliğe sahip olduğumu bilir yapma seninle iyi geçinelim üzüldüm dediysem onların hayır demesine üzüldüm ben sessiz kalıyorum diye bir şey demedim o adamlar sandıkla geldi sandıkla gidecek kendimi parçalayıp ses çıkartsam ne olur kendimi onlar için parçalarken onlar sarayda oturacak ne anlamı var her türlü sandıkla gidecekler bunu herkes biliyor
Neden kendini ispatlama derdine düştüğünü anlayamadım.
Herkes fikrini söyledi.
Ben de söyledim.
Sen de söyledin.
Sana hakaret etmedim.
Özgüvenin var ya da yok demek eleştiri mi hakaret mi.
Lan bebe diyerek ahlak sınırlarını aşan kişi sensin ve sana kaba konuşmayacağım.
Çünkü gerek yok.
Eleştiri yapmaya da gelmiyorsunuz.
Hemen agrasifleşip terbiyesizleşiyorsunuz.
Anneniz ve babanız tarafından sevgisiz mi büyüyorsunuz neden böyle agrasif'siniz ?

Neden kendini ispatlama derdine düştüğünü anlayamadım.
Herkes fikrini söyledi.
Ben de söyledim.
Sen de söyledin.
Sana hakaret etmedim.
Özgüvenin var ya da yok demek eleştiri mi hakaret mi.
Lan bebe diyerek ahlak sınırlarını aşan kişi sensin ve sana kaba konuşmayacağım.
Çünkü gerek yok.
Eleştiri yapmaya da gelmiyorsunuz.
Hemen agrasifleşip terbiyesizleşiyorsunuz.
Anneniz ve babanız tarafından sevgisiz mi büyüyorsunuz neden böyle agrasif'siniz ?

Ne alakası var kardeş gelmiş bana diyorsun ki tabi o kadar özgüvenin var imalı imalı konuşuyorsun şu cümleyi kurmak yerine başka şekilde söylesen emin ol benden bu kadar tepki görmezsin

Ne alakası var kardeş gelmiş bana diyorsun ki tabi o kadar özgüvenin var imalı imalı konuşuyorsun şu cümleyi kurmak yerine başka şekilde söylesen emin ol benden bu kadar tepki görmezsin
Bak benim burada kimse ile bir alıp veremediğim yok önce bunu belirteyim.
Agrasif bir insan da değilim.
Fakat burada yemin ederek söyleyebilirim.
Birine bir şey söyleyince hemen savunma mekanizması hazır bir şekilde bekliyor ve edepli de konuşmuyor kimse.
Ve en önemlisi ne kadar altdan alırsam da alayım dozajı yükseltip terbiye sınırlarını aşıyorlar.
1 değil
5 değil
10 kişi değiller ki birine cevap veriyorsun bir diğeri geliyor.
Ve ortada bir terbiyesizlik olmasına rağmen arkadaşlarını savunan bir topluluk var burada.
Yaşlarına ve aile'lerinden terbiye alamadıklarına veriyorum.
Uzun lafın kısası beni yanlış anladıysan anlama yani.
Umarım genel mana da ne demek istediğimi anlatabilmişimdir.

Bak benim burada kimse ile bir alıp veremediğim yok önce bunu belirteyim.
Agrasif bir insan da değilim.
Fakat burada yemin ederek söyleyebilirim.
Birine bir şey söyleyince hemen savunma mekanizması hazır bir şekilde bekliyor ve edepli de konuşmuyor kimse.
Ve en önemlisi ne kadar altdan alırsam da alayım dozajı yükseltip terbiye sınırlarını aşıyorlar.
1 değil
5 değil
10 kişi değiller ki birine cevap veriyorsun bir diğeri geliyor.
Ve ortada bir terbiyesizlik olmasına rağmen arkadaşlarını savunan bir topluluk var burada.
Yaşlarına ve aile'lerinden terbiye alamadıklarına veriyorum.
Uzun lafın kısası beni yanlış anladıysan anlama yani.
Umarım genel mana da ne demek istediğimi anlatabilmişimdir.

Genel olarak söylediysen sıkıntı yok ben direkt kendi üzerime alındım kusura bakma

Sayın yöneticilerimiz ülkemizde mülteci olması gerektiği kanaatine vardıysa biz vatandaşlar bu karara saygı duymalıyız diye düşünüyorum.
Yöneticilerimiz dediğiniz kişileri BİZ SEÇİYORUZ BİZ HALKTAN BÜYÜK YÖNETİCİ YOK.

Sabıkası olmayan, ailesi olan ve insan gibi yaşamını sürdürülenler kalmalı. Ancak ülke içinde değil, sınır evlerinde kalıp oradaki sanayilerde çalışmalı. Doktorsa Belgesini göstererek orada işe alınabilir. Gibi gibi.
İt kopuğu ayaklarsak maksimum 100,000 mülteci kalır ülkede :D Ha bide eli silah tutanları da atma taraftarıyım.

Yüzü kara - turuncu karışımı ve eğitimsiz olan herkesin yollanmasını istiyorum
Dediğim tiplemeleri zaten hepiniz görüp küfürle, lanetle anıyorsunuz

Arkadaşlar farklı sosyal platformlarda anket projemiz var ben de burayı seçtim cevaplarınız çok değerli teşekkürler.

Kararsız olan arkadaş olursa nedenini yorumlara yazarsa sevinirim not alacağım.

(Proje pazartesi teslim edileceği için anket süresi 2 gün olarak karar verdim umarım yeterli olur)
hepsi kötü değil kötü olanlar gitmeli.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,693
Üyeler
190,787
Son üye
mticrayzen
Geri