Çözüldü✓ Multi Frame Gen Nasıl Açılır ?

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
10,375
7800x3d 5070ti sistem
1754105613467.webp

Burada sadece kare oluşturma diye ayar var. Açık kapalı fark etmiyor aynı fps
2k ışın izleme overdrive ön ayar seçtim bazı ayarlar ultraydı sayko yaptım olabildiğince her şey açık 60fps alıyom da mfg nasıl açılıyor

Oyunu kapatıp açınca düzeldi

bende normal frame gen olarak çıkıyor oyunda yani multi gen değil.mesela war thundere bu özellik geçen ay yeni geldi çerçeve oluşturma diye geçiyor.ama 4000 serisi olduğu için tek kare üretiyor oyunda.senin 5000 serisi olduğundan multi yani 4 kare üretir.bazı oyunlarda yumuşak hareket diye geçebilir.

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
7800x3d 5070ti sistem
Alıntıyı görüntüle
Burada sadece kare oluşturma diye ayar var. Açık kapalı fark etmiyor aynı fps
2k ışın izleme overdrive ön ayar seçtim bazı ayarlar ultraydı sayko yaptım olabildiğince her şey açık 60fps alıyom da mfg nasıl açılıyor
Cb2077 için almayı düşünüyorum 9070xt'yi satıp 5070ti'da. Frame gen 2x,3x,4x'de gecikme sorunu var mı dener misin? Veya oyun garip kötü gözüküyor mu?

• Beğen
Cb2077 için almayı düşünüyorum 9070xt'yi satıp 5070ti'da. Frame gen 2x,3x,4x'de gecikme sorunu var mı dener misin? Veya oyun garip kötü gözüküyor mu?
Deniyorum yazarım 10 dakikaya

Son düzenleme:
9070xt satma nedenin nedir hocam

• Beğen
Hocam biraz test yaptım
2K olabildiğince ne var ne yok açık hazır rt overdrive yapınca bazı grafikler ultra oluyor onu daha ilerisi sayko yaptım
DLSS kalite kesklinliği de 1
2xte 100 fps altına düşmedi ort 110
3xte ort 160 fps
4xte min 180 falan gördüm ortalama 200
işlemci de 7800x3d
Hepsi benzer bölgelerde şehir içinde yaptım. Arabayla polislerle falan çatıştım
Ben bir fark hissetmedim yani ayarları bilmesem 4x veya 2x açık diyemem. Ekranda yırtılma vs olmadı.
Benim hissetmediğim belki siz hissedersiniz çünkü ilk kez +60hz monitör ve adam akıllı pc kullanıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam biraz test yaptım
2K olabildiğince ne var ne yok açık hazır rt overdrive yapınca bazı grafikler ultra oluyor onu daha ilerisi sayko yaptım
3xte ort 160 fps
işlemci de 7800x3d
Ben bir fark hissetmedim yani ayarları bilmesem 4x veya 2x açık diyemem. Ekranda yırtılma vs olmadı.
Benim hissetmediğim belki siz hissedersiniz çünkü ilk kez +60hz monitör ve adam akıllı pc kullanıyorum
Ekran görüntüsü alıyorum ama çok yer kaplıyor diyor foruma atamıyom

• Beğen
9070xt satma nedenin nedir hocam
Mfg. 4k ultra rtx son da yetmiyor fg açınca dahi 100 FPS görmüyor.

Hocam biraz test yaptım
3xte ort 160 fps
işlemci de 7800x3d

Ekran görüntüsü alıyorum ama çok yer kaplıyor diyor foruma atamıyom
Eğer gecikme yoksa baya iyi.

• Beğen

Ben gözle görülür bir fark hissetmedim. Ciddi bir fark olsa araba sürerken ve çatışmada anlardım. Gecikme değeri de aynıydı tüm ayarlarda 0.2-0.3 ms

Şimdi half life 2 rtx ile test ettim.
Her şey ultra rt path tracing vs 2k frame gen 2x 110 civarı fps alıyorum 2 ms falan
4x alınca fazla fps artışı olmadı 170 falan 4-5ms oldu ama sanki geforce nowdan oynuyormuşum gibi hissettim sanki 110dan 180 çıkmış değil de düşmüş gibi

Ama bu fan yapımı bir DEMO

Son düzenleme:
Ben gözle görülür bir fark hissetmedim. Ciddi bir fark olsa araba sürerken ve çatışmada anlardım. Gecikme değeri de aynıydı tüm ayarlarda 0.2-0.3 ms

Şimdi half life 2 rtx ile test ettim.
Her şey ultra rt path tracing vs 2k frame gen 2x 110 civarı fps alıyorum 2 ms falan
4x alınca fazla fps artışı olmadı 170 falan 4-5ms oldu ama sanki geforce nowdan oynuyormuşum gibi hissettim sanki 110dan 180 çıkmış değil de düşmüş gibi

Ama bu fan yapımı bir DEMO
Alsam mi ya bilemedim sjsjsjsjs.
Saf güçte de 9070xt önde.

o zaman 9070xt nin popülerliği bi yere kadar
Her oyunda yok mfg. Bazı oyunlarda da gecikme yapıyor diye duymuştum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,132
Üyeler
184,110
Son üye
Nyxsupkgn
Geri