oEnesQlf
80+ Silver
Kötüsu nasil. bi sekilde hepsiburadadan alabilirim belki
Kötüsu nasil. bi sekilde hepsiburadadan alabilirim belki
boşver psu yemek al karnını doyurbeyler iş yeri 3000 TL ramazan çeki verdi. Multinet kart olarak. Bu kart trendyolda geçiyor mu? Psu almam lazım da
cuma günü maaş yatacak o zaman sipariş verirsem bayram sonrasına kalabilir. o yüzden soruyorum (acil)
Msi a500dn msi 550bn deepcool pk550 bu üçünden 1 ini al diğerleri kötüsu nasil. bi sekilde hepsiburadadan alabilirim belki
yigit akude calisiiyom. kart onemli degil kanka, cuma gunu maas prim vs yatacak o onemli. bu karti car cur etmeyi dusunuyomboşver psu yemek al karnını doyur
bu arada hangi iş yerinde çalışıyorsun acaba
biraz daha arastiriyim haci eyvallahMsi a500dn msi 550bn deepcool pk550 bu üçünden 1 ini al diğerleri kötü
akarablarına sor amca 3000tl alışveriş yap senin için ödiyim sende bana 3k ver deyigit akude calisiiyom. kart onemli degil kanka, cuma gunu maas prim vs yatacak o onemli. bu karti car cur etmeyi dusunuyom
Mesaj otomatik birleştirildi:
biraz daha arastiriyim haci eyvallah
Multinet dediğin şey yemek kartı dostum marketlerde ve yemek satan yerlerde geçiyobeyler iş yeri 3000 TL ramazan çeki verdi. Multinet kart olarak. Bu kart trendyolda geçiyor mu? Psu almam lazım da
cuma günü maaş yatacak o zaman sipariş verirsem bayram sonrasına kalabilir. o yüzden soruyorum (acil)
yemek kartı değil laaa. yemek kartı niyr versinler ramazan bayramı içinMultinet dediğin şey yemek kartı dostum marketlerde ve yemek satan yerlerde geçiyo
Bendede var sadece anlaşmalı restoran ve marketlerde geçiyo yemeksepeti gibi yerlerde de her restorantta geçmiyoyemek kartı değil laaa. yemek kartı niyr versinler ramazan bayramı için
hacııııı yemek kartı değil değil. multinet giftBendede var sadece anlaşmalı restoran ve marketlerde geçiyo yemeksepeti gibi yerlerde de her restorantta geçmiyo
yükarıda arkadaşın attığı psulardan birini tavsiye ederim msi ve deepcool atmış onların altında alacağınız her psu risk oluryemek kartı değil laaa. yemek kartı niyr versinler ramazan bayramı için