Multiplayer oyunlar 20 ms pingleri tolere ediyor olabilirmi?

ededilzih

80+
Reaksiyon skoru
57
Counter Strikeda Pingi 20 ms civarı olan birini izleme modunda gördüm aslında tam isabetli atış yapmıyordu ama herkese headshot atıyordu. Acaba farklı ülkeden servera giren 20 ms hatta 30-40 ms pingi olanlar için oyunda bu gecikmeyi tolere edecek şekilde ayarlama yapılıyor olabilir mi?

Hitboxlarda ya da başka bir şeyde ciddi problem var bu oyunda bazen kafasinin yanina sıkıp hs gittiği oluyor bazen alnının çatına vurup 0 dmg atiyorum garip. Valorantta asla böyle bir sorun yok.

Hitboxlarda ya da başka bir şeyde ciddi problem var bu oyunda bazen kafasinin yanina sıkıp hs gittiği oluyor bazen alnının çatına vurup 0 dmg atiyorum garip. Valorantta asla böyle bir sorun yok.
Bence internet cafe dışında oyunu oynayan yüksek pingli kişiler içinde bu tarz hitboxlar hareket ettiğinde falan belli ms gecikme koyuyorlar gibi geliyor. Yoksa oyun sadece pingi düşük olan lehine olur
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Valorantta pingin kaç bu arada belki oda nokta atışı için ayarlıyordur

Son düzenleme:
Geri