Onurkotlutok05
80+ Gold
4060 ile kullanacağım 27 inç den küçük olsa yeterli boyut olarak
Ah evet pardon lg ultragear 24gs65f b model buLink bozuk hocam
Sorun vs varsa sorabilirsinLink bozuk hocam
Ghosting var mı bir de ayakları sağlam mıAh evet pardon lg ultragear 24gs65f b model bu
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sorun vs varsa sorabilirsin
İmzamdaki monitörüde alabilirsin .Ghosting var mı bir de ayakları sağlam mı
Ölü pixel ghosting yok ancak tepkime hızını arayüzden fastera alırsan oluyor ancak faster a alsan almasanda farkı hissediceğini zannetmiyorum renkleri ve ekran parlaklıgı gayet iyi ayakları baya baya sağlam zaten büyük birazda için rahat olsun kurukumu vs cok kolay için rahat olsun yaniGhosting var mı bir de ayakları sağlam mı
Bir arkadaşta daha var o da övdü bana hareket kabiliyeti nasıl pekiÖlü pixel ghosting yok ancak tepkime hızını arayüzden fastera alırsan oluyor ancak faster a alsan almasanda farkı hissediceğini zannetmiyorum renkleri ve ekran parlaklıgı gayet iyi ayakları baya baya sağlam zaten büyük birazda için rahat olsun kurukumu vs cok kolay için rahat olsun yani
Gayet yeterli hocam zaten kendine uygun olunca bir daha döndürmene falanda gerek kalmiyor ancak ilk aldıgımda biraz zor dçner gibiydi şuanda hafif zor döniyor ancak kullandıkca geçtiğini duydum sahsen cok oynamiyorum ilk aldıgımda ayarladım o kadar27 inç istemiyorum hocam 1080p kullanacağım için
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bir arkadaşta daha var o da övdü bana hareket kabiliyeti nasıl peki
Teşekkürler hocam biraz daha bekleyeyim başka güzel tavsiye gelmez ise bunu alacağım gibiGayet yeterli hocam zaten kendine uygun olunca bir daha döndürmene falanda gerek kalmiyor ancak ilk aldıgımda biraz zor dçner gibiydi şuanda hafif zor döniyor ancak kullandıkca geçtiğini duydum sahsen cok oynamiyorum ilk aldıgımda ayarladım o kadar
Alabilirsin hocam ben msi g244pf modellerindeki pivotlu olanlardan almayı düşünüyordum ancak intden almak pek istemedim ölü püxel vs cıktıgında uğrasmamak için lg de ise hiç rastlamadım ölü pixel vs gibi yorumlara ben gidip vatandan almıstım testleri yaptırıp acalen yoksa intden alabilirsin ancak görerek almak her zaman iyidirTeşekkürler hocam biraz daha bekleyeyim başka güzel tavsiye gelmez ise bunu alacağım gibi
4060 ile kullanacağım 27 inç den küçük olsa yeterli boyut olarak
Bunu da ovduler cok kararsızım siz de pek yardımcı olmadınız ama olsundüşünme kullanıyorum aynısını al gec bence yakında vatan varsa elden al olu piksel testi yapıyorlar alırken incelersin. garantiyle elden alırsın sorun olursa toplar goturursun hallederlerASUS 24" TUF GAMING VG249QL3A 1Ms 180Hz FULL HD IPS FREESYNC/G-SYNC GAMING MONİTÖR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
ASUS 24" TUF GAMING VG249QL3A 1Ms 180Hz FULL HD IPS FREESYNC/G-SYNC GAMING MONİTÖR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com