Neler Yeni

Mümkünse pivotlu 5k monitor tavsiyesi

Onurkotlutok05

80+ Gold
4060 ile kullanacağım 27 inç den küçük olsa yeterli boyut olarak

Onurkotlutok05

80+ Gold
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Link bozuk hocam

Onurkotlutok05

80+ Gold

Aykut D.

80+ Gold

mbu.berke

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Berke
Ghosting var mı bir de ayakları sağlam mı
Ölü pixel ghosting yok ancak tepkime hızını arayüzden fastera alırsan oluyor ancak faster a alsan almasanda farkı hissediceğini zannetmiyorum renkleri ve ekran parlaklıgı gayet iyi ayakları baya baya sağlam zaten büyük birazda için rahat olsun kurukumu vs cok kolay için rahat olsun yani

Onurkotlutok05

80+ Gold
27 inç istemiyorum hocam 1080p kullanacağım için
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ölü pixel ghosting yok ancak tepkime hızını arayüzden fastera alırsan oluyor ancak faster a alsan almasanda farkı hissediceğini zannetmiyorum renkleri ve ekran parlaklıgı gayet iyi ayakları baya baya sağlam zaten büyük birazda için rahat olsun kurukumu vs cok kolay için rahat olsun yani
Bir arkadaşta daha var o da övdü bana hareket kabiliyeti nasıl peki

mbu.berke

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Berke
27 inç istemiyorum hocam 1080p kullanacağım için
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bir arkadaşta daha var o da övdü bana hareket kabiliyeti nasıl peki
Gayet yeterli hocam zaten kendine uygun olunca bir daha döndürmene falanda gerek kalmiyor ancak ilk aldıgımda biraz zor dçner gibiydi şuanda hafif zor döniyor ancak kullandıkca geçtiğini duydum sahsen cok oynamiyorum ilk aldıgımda ayarladım o kadar

Onurkotlutok05

80+ Gold
Gayet yeterli hocam zaten kendine uygun olunca bir daha döndürmene falanda gerek kalmiyor ancak ilk aldıgımda biraz zor dçner gibiydi şuanda hafif zor döniyor ancak kullandıkca geçtiğini duydum sahsen cok oynamiyorum ilk aldıgımda ayarladım o kadar
Teşekkürler hocam biraz daha bekleyeyim başka güzel tavsiye gelmez ise bunu alacağım gibi

mbu.berke

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Berke
Teşekkürler hocam biraz daha bekleyeyim başka güzel tavsiye gelmez ise bunu alacağım gibi
Alabilirsin hocam ben msi g244pf modellerindeki pivotlu olanlardan almayı düşünüyordum ancak intden almak pek istemedim ölü püxel vs cıktıgında uğrasmamak için lg de ise hiç rastlamadım ölü pixel vs gibi yorumlara ben gidip vatandan almıstım testleri yaptırıp acalen yoksa intden alabilirsin ancak görerek almak her zaman iyidir

Vachiron

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Ali arda
4060 ile kullanacağım 27 inç den küçük olsa yeterli boyut olarak
düşünme kullanıyorum aynısını al gec bence yakında vatan varsa elden al olu piksel testi yapıyorlar alırken incelersin. garantiyle elden alırsın sorun olursa toplar goturursun hallederler

Onurkotlutok05

80+ Gold
düşünme kullanıyorum aynısını al gec bence yakında vatan varsa elden al olu piksel testi yapıyorlar alırken incelersin. garantiyle elden alırsın sorun olursa toplar goturursun hallederler
Bunu da ovduler cok kararsızım siz de pek yardımcı olmadınız ama olsun :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,028,550
Üyeler
163,012
Son üye
bob.i