Neler Yeni

Musleradan daha kötü bir kaleci bulmaya çalışıyoruz

MufasaBoss

80+ Bronze
Susmuyorum dikkat edersne her mesaja bir cevabım var bu 1 valorantla alakası yok olayın sen 10 senedir kalecisin bu kulübün eyvallah bak kazandırdığın kupalar için teşekkürler ama sen gidip bitti dersen zaten kafada bitirmişsindir zaten tamam tek problem muslera değil ama sen gidip racon kesip yok bırakmamımı istiyorsunuz falan galatasaryı düşünüyorsan emekli olursun.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Fanatik olsam burda musleraya 1 laf söylettirmem burası galatasaray emek verdiysen paranı alıp yaptın.
Valorant Olayını Örnek Verdim Ztn Muslera Kafada Bitirmiş İse Kaleci Bulamayan Galatasaray Yönetimidir Yada Okan Burukdur Muslera Adamdır

habbassaka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,405
İsim
Berk
Ben bulamadım siz bulabildiniz mi?

Alıntıyı görüntüle
reis bu adam prime dönemini bitirdi artık gitmesi gerekiyor ama neden hala inat ediyorlar anlamıyorum. eyvallah takıma bir çok başarıda parmağı var ama bitti. her şeyin bir dönemi var. fakat yönetim göndermemekte ısrarcı.. çok enteresan. galatasaraylı olarak artık muslerayı beğenemiyorum takıma yakışmıyor. bunu sırf bugün ki maç için de demiyorum bu arada. konuyu gördüm, ben de fikrimi yazmak istedim.

MufasaBoss

80+ Bronze
Susmuyorum dikkat edersne her mesaja bir cevabım var bu 1 valorantla alakası yok olayın sen 10 senedir kalecisin bu kulübün eyvallah bak kazandırdığın kupalar için teşekkürler ama sen gidip bitti dersen zaten kafada bitirmişsindir zaten tamam tek problem muslera değil ama sen gidip racon kesip yok bırakmamımı istiyorsunuz falan galatasaryı düşünüyorsan emekli olursun.

Fanatik olsam burda musleraya 1 laf söylettirmem burası galatasaray emek verdiysen paranı alıp yaptın.

Muslera 36 maçta 56 gol yemiş bu sezon galiba.
Ya Knk Boş Yapma Sevgi Karın Doyururmu Sen Babanın Dükkanında Beleşe Kaç Ay Çalışırsın Tabi Paranı Alcaksın Sevgi Karın Doyurmaz Ben Fanatik Flnda Değilim

kayra2321

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
149
İsim
Kayra
Bende sana 2 sezon şampiyonluk hocana laf söyleyemezsin derim mesela
Valorant Olayını Örnek Verdim Ztn Muslera Kafada Bitirmiş İse Kaleci Bulamayan Galatasaray Yönetimidir Yada Okan Burukdur Muslera Adamdır

kayra2321

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
149
İsim
Kayra
Ya Knk Boş Yapma Sevgi Karın Doyururmu Sen Babanın Dükkanında Beleşe Kaç Ay Çalışırsın Tabi Paranı Alcaksın Sevgi Karın Doyurmaz Ben Fanatik Flnda Değilim
tamam kardeşim sen haklısın tamam?

kayra2321

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
149
İsim
Kayra

Kenneth Omeruo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
191
İsim
Mert Kaya

Ekler

• IMG_7167.jpeg
    IMG_7167.jpeg
    104.4 KB · Hit: 6

kayra2321

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
149
İsim
Kayra

Kenneth Omeruo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
191
İsim
Mert Kaya
Daha kötü hoca çok bulunurda küçük takıma karşı batırma olarak üstü yok yani
okan buruk asla büyük bir hoca değildir korkağın tekidir futboldan da futbolcudan da anladığını sanmıyorum. Torrent kendisinden daha iyidir.

• Beğen
Reaksiyonlar: ZEO.
Top Bottom