kayra2321
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 156
- İsim
- Kayra
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Bak kanka günay gidip çıkartıyor bu adam çıkaramıyor ben musleraya yıkmıyorum suçu ama en azından kurtarısın biraz.futbol 11 kişi oynanıyor. senin takımın son maçlarda kaç gol atmış da kaç gol yediğine takılıyorsun? rigasta kievde malmöde bedavadan puanları verirsen böyle olur. musleranın çok iyi olduğunu idda etmiyorum bu sezon kötü oynuyor ama günay oynadığı hangi maçta gol yemedi ? 2 senedir sorunumuz bekler. yediğimiz tüm golleri kanatlardan yiyoruz ve adam akıllı tutabildiğimiz kanat yok. o kadar oshimen aldık 100m değeri var dedik de ne oldu adam pis burun topa vuruyor teknik 0 her maç 5 tane ofsayta takılıyor. musleraya takılacağınıza biraz oshimenin bonservisini almak isteyen yönetimden korkun elimizde patlayacak. sezon başı icardi sakatlanmadan önce güzel pozisyonlar üretebiliyorduk ama şuan icardi gibi forvetimiz yok oshimeni tutsalar icardi, icardiyi tutsalar oshimen atıyordu. ayrıca sezon boyunca 3lü oynadık yeni geçtiğimiz bir sistem ve riskli bir sisteme göre daha çok gol yememiz gayet doğal.