Neler Yeni

Musleradan daha kötü bir kaleci bulmaya çalışıyoruz

kayra2321

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
156
İsim
Kayra
futbol 11 kişi oynanıyor. senin takımın son maçlarda kaç gol atmış da kaç gol yediğine takılıyorsun? rigasta kievde malmöde bedavadan puanları verirsen böyle olur. musleranın çok iyi olduğunu idda etmiyorum bu sezon kötü oynuyor ama günay oynadığı hangi maçta gol yemedi ? 2 senedir sorunumuz bekler. yediğimiz tüm golleri kanatlardan yiyoruz ve adam akıllı tutabildiğimiz kanat yok. o kadar oshimen aldık 100m değeri var dedik de ne oldu adam pis burun topa vuruyor teknik 0 her maç 5 tane ofsayta takılıyor. musleraya takılacağınıza biraz oshimenin bonservisini almak isteyen yönetimden korkun elimizde patlayacak. sezon başı icardi sakatlanmadan önce güzel pozisyonlar üretebiliyorduk ama şuan icardi gibi forvetimiz yok oshimeni tutsalar icardi, icardiyi tutsalar oshimen atıyordu. ayrıca sezon boyunca 3lü oynadık yeni geçtiğimiz bir sistem ve riskli bir sisteme göre daha çok gol yememiz gayet doğal.
Bak kanka günay gidip çıkartıyor bu adam çıkaramıyor ben musleraya yıkmıyorum suçu ama en azından kurtarısın biraz.

1905

80+ Silver
ayrıca şuan avrupa listesinde yetersiz kaldığımız mevkiler forvet-kanat-orta saha-bek-kaleci. ne yapabilirsin ki bu takımla ? kadro planlaması rezalet bir sezon. dua et de oshimenin bonservisi alınmasın mali olarak krize girer iyice çıkılmaz bi çukura düşeriz.

kayra2321

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
156
İsim
Kayra
Muslera yüzünden ŞL de değilsin unutma.

MufasaBoss

80+ Bronze
Kankacım lütfen geri akıllı olma her mesajda bu olayı anlattım seni cevap vermeye layık biri olarak gülmüyorum.
Kanka Futbol Takım Oyunu Muslera Ne Yaptı Elinden Topu Mu Kaçırdı Hee Allah Allah Bu Kadar Nankör Olma Çok Kudurmuşun Bu Maçta Gözünede Muslera Batmış
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aynen Kınık

1905

80+ Silver
Bak kanka günay gidip çıkartıyor bu adam çıkaramıyor ben musleraya yıkmıyorum suçu ama en azından kurtarısın biraz.
kardeşim anlamamak için niye diretiyorsun kendini muslera iyi olmayabilir ama musleraya gelene kadar takım ne yapıyor ona niye odaklanmıyorsun ? geçen sene ve ondan önceki sene kalemize şut bile gelmiyordu şuan öyle mi ?

şlde olmama sebebimiz okan buruğun olmaması ayrıca transferlerin yetişmemesi ayrıca young boys maçında hakemin doğru dürüst kararlar vermemesi.

kayra2321

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
156
İsim
Kayra
Kanka Futbol Takım Oyunu Muslera Ne Yaptı Elinden Topu Mu Kaçırdı Hee Allah Allah Bu Kadar Nankör Olma Çok Kudurmuşun Bu Maçta Gözünede Muslera Batmış

Aynen Kınık
ben galatasaraylıyım galatasarayın iyiliğini düşünürüm muslera kötü oynuyor bak tamam eyvallah ama 2 3 kere tutarsın kimin kudurduğu belli sana cevap vermek istemyiorum demiştim nasıl koyduysa laflarım sana cevap vermek zorunda kalmışsın :D

kardeşim anlamamak için niye diretiyorsun kendini muslera iyi olmayabilir ama musleraya gelene kadar takım ne yapıyor ona niye odaklanmıyorsun ? geçen sene ve ondan önceki sene kalemize şut bile gelmiyordu şuan öyle mi ?

şlde olmama sebebimiz okan buruğun olmaması ayrıca transferlerin yetişmemesi ayrıca young boys maçında hakemin doğru dürüst kararlar vermemesi.
Takım iyi demedim.

1905

80+ Silver
ben galatasaraylıyım galatasarayın iyiliğini düşünürüm muslera kötü oynuyor bak tamam eyvallah ama 2 3 kere tutarsın kimin kudurduğu belli sana cevap vermek istemyiorum demiştim nasıl koyduysa laflarım sana cevap vermek zorunda kalmışsın :D

Takım iyi demedim.
bende muslera iyi demedim. muslerayı eleştirmeden önce 50 tane eleştirmen gereken konu varken muslerayı eleştirmeyle başlıyorsun.

kayra2321

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
156
İsim
Kayra
fanatik Fenerbahçelilerden farkınız olduğunu düşünmüştüm kafa olarak çok yanlış düşünmüşüm müstüak

bende muslera iyi demedim. muslerayı eleştirmeden önce 50 tane eleştirmen gereken konu varken muslerayı eleştirmeyle başlıyorsun.
Okan için ayrı konu açacağım demiştim bu konu muslera için konu okan içinde açacağım

MufasaBoss

80+ Bronze
Ya Knk Ben Tartışmayı Severim Senin Gibi Cevap Bulamayınca Susmam Değişik Bi Örnek Vericem Valoranta 1 El 20 Kill Alırsın Bi El 4 Kill Alırsın Her İnsan Hata Yapar Ama Onu Telafi Eder Muslera Yıllarca Telafi Etti Hatalarını Çok Üstüne Gidiyorsunuz Kerem De Hatalıydı Sonra Kaçırdınız Çok Baskı Oluyor Futbolcularda Maça Korka Korka Stresli Çıkıyorlar

1905

80+ Silver
fanatik Fenerbahçelilerden farkınız olduğunu düşünmüştüm kafa olarak çok yanlış düşünmüşüm müstüak

Okan için ayrı konu açacağım demiştim bu konu muslera için konu okan içinde açacağım
tamam kanka en fanatik sensin burası galatasaray oynanan futbolu eleştirmem sadece kötü oynayanı yuhlarım çünkü galatasarayın menfaatini düşünürüm.

Nyghi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
156
İsim
Süleyman Çakır
Bulamadiysaniz ben olabilirim, sifir futbol bilgimle cok kotu bir sekilde kalecilik yapabilirim.

MufasaBoss

80+ Bronze

1905 Çok Güzel Bir Şey Demiş Eleştirilcek O Kadar Şey Varken Yıllardır Emek Veren Ter Döken Adamı Eleştirmek Nankörlük Futbol Takım Oyunu En Fanatik Sensin Kankacım :kekw:

kayra2321

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
156
İsim
Kayra
Ya Knk Ben Tartışmayı Severim Senin Gibi Cevap Bulamayınca Susmam Değişik Bi Örnek Vericem Valoranta 1 El 20 Kill Alırsın Bi El 4 Kill Alırsın Her İnsan Hata Yapar Ama Onu Telafi Eder Muslera Yıllarca Telafi Etti Hatalarını Çok Üstüne Gidiyorsunuz Kerem De Hatalıydı Sonra Kaçırdınız Çok Baskı Oluyor Futbolcularda Maça Korka Korka Stresli Çıkıyorlar
Susmuyorum dikkat edersne her mesaja bir cevabım var bu 1 valorantla alakası yok olayın sen 10 senedir kalecisin bu kulübün eyvallah bak kazandırdığın kupalar için teşekkürler ama sen gidip bitti dersen zaten kafada bitirmişsindir zaten tamam tek problem muslera değil ama sen gidip racon kesip yok bırakmamımı istiyorsunuz falan galatasaryı düşünüyorsan emekli olursun.

1905 Çok Güzel Bir Şey Demiş Eleştirilcek O Kadar Şey Varken Yıllardır Emek Veren Ter Döken Adamı Eleştirmek Nankörlük Futbol Takım Oyunu En Fanatik Sensin Kankacım :kekw:
Fanatik olsam burda musleraya 1 laf söylettirmem burası galatasaray emek verdiysen paranı alıp yaptın.

Muslera 36 maçta 56 gol yemiş bu sezon galiba.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,058,755
Üyeler
168,193
Son üye
Ergunmert
Top Bottom