Neler Yeni

Musleradan daha kötü bir kaleci bulmaya çalışıyoruz

1905

80+ Silver
sadece uzun top deniyoruz 1 tane uzun top tutmadı ısrarla 90dk uzun top denedik. adamlar hava topunda da bizden iyi oynadı paslaşmada da iyi oynadı arkaya koşularda da iyi oynadı napalım ? davinson yok oshimen yok torreira yok en kemik 3 oyuncun yok kazanmayı beklemiyordum zaten de kaan aptalının bukadar ***** olabileceği de aklıma gelmemişti.

MufasaBoss

80+ Bronze
Ben gitmek istedim salmadılar diye
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tamam hocam size müstüak 10 senedir aynı adamı seçen fenerlilerden farkınız yok

bak hocam anlamıyor musun gs isterse 100. golü ye ama bak 130 isabetli şut olsun 30 unu kurtar 100ünü ye anlatabildim mi?
Yok Anlatamadın

kayra2321

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
156
İsim
Kayra
kaç tane birebir pozisyon tuttu ne yapsın savunmada kimse yoksa? adamlar 2 kişi geliyor bizimkileri çatır çutur geçiyorlar. dinamikler gençler koşu yapıyorlar. şurada konuşacağınız son isim muslera. barış bi işe yaramadı sara 1 tane pas verebildiğini görmedim berkan 1 tane düzgün hareketini görmedim aksine az daha gol yedirtiyodu jelert bomboş adamlara geçit verdi şu maçta oynadıysa sadece apo ve sallai oynadı geri kalan herkes kötüydü musleralıkta bir şey yoktu. takımda pres yapacak oyuncu yok biz ileride pres yapan takımız morata ile mi yapacaksın presi adamın yürümeye mecali yok. pas hataları ve savunmanın uyumasından kaybettik. ha bide ahraz evladı kaan sağolsun.
Savunmada kimse yoksa mı apo kaç kere çıkardı izlemedin galiba bak gene aynı örneği vereceğim fenerin 6 yediği maça yok en azından livakovic yarını tutuyor ben bunuda istemiyorum 3 4 tane tutsun

Yok Anlatamadın
Ondan anlatmaktan vazgeçtim müstüak

Sadece Ben

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
161
İsim
Cengiz Balkiraz
Oğlum Adam Yaşlandı Elinden Geleni Yapıyor Adam Kaç Tane Şampiyonluk Kazandırdı Bu Sezon Kötü Diye Çok Nankörlük Yapıyorsun Adam Kaç Tane Şampiyonluk Kazandırdı Diyincede Banane Diyorsun Nankör Kedi Gibisin Vallaha
Bugün Kaan'ın ve takımın suçu. Yaptıkları tek şey ileride kendi aralarında paslaşmak içeri giremeyince de geriye dönmek, bu kadar basit. Güzel bir oyun yoktu ortada.

1905

80+ Silver
Savunmada kimse yoksa mı apo kaç kere çıkardı izlemedin galiba bak gene aynı örneği vereceğim fenerin 6 yediği maça yok en azından livakovic yarını tutuyor ben bunuda istemiyorum 3 4 tane tutsun

Ondan anlatmaktan vazgeçtim müstüak
apo oynadı zaten tek başına onun dışında savunmada kim oynadı ? tüm golleri beklerden yedik.

kayra2321

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
156
İsim
Kayra
apo oynadı zaten tek başına onun dışında savunmada kim oynadı ? tüm golleri beklerden yedik.
bak kanka son kez yazıyorum bak isterse 800 gol yesin ama 3 4 tane tutsun

1905

80+ Silver
bak kanka son kez yazıyorum bak isterse 800 gol yesin ama 3 4 tane tutsun
4 tane kurtarışı var 2si birebir ceza sahası içinden 2 tanesi ceza sahası dışından. muslera bi gol yese de eleştirsem diye izlersen böyle düşünürsün zaten. muslera dışında herkes iyi mi oynadı da muslera yıkıldı tüm suç ?

kayra2321

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
156
İsim
Kayra
4 tane kurtarışı var 2si birebir ceza sahası içinden 2 tanesi ceza sahası dışından. muslera bi gol yese de eleştirsem diye izlersen böyle düşünürsün zaten. muslera dışında herkes iyi mi oynadı da muslera yıkıldı tüm suç ?
Bak kanka bu maç üzerinden yorumluyorsun diğer maçlarada baksana kaç tane tutuyor kaç tane yiyor?

MufasaBoss

80+ Bronze
kanka kıt mısın bu sezon kötüyse kötü isterse gitsin bana kupa alsın tek başlına umrumda değil burası galatasaray bak ben defolsun gitsin demiyorum ama çok kötü yaşlanıp iyi performans veren 70 tane kaleci atarım bu arada bedavaya oynamıyor
Lan Adam Neden Beleşe Oynasın Ztn Her Şeyi Musleraya Yıkma Sanki Öbürleri Süperdi De Muslera Hata Yaptı Elinden Kaçırdı Topu

kayra2321

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
156
İsim
Kayra
Muslera: Şuan futbolu bakarmamımı istiyorsunuz demiş.

Tahminimden daha zekiymiş bırakırsa galatasarayın hayrına olur.

Lan Adam Neden Beleşe Oynasın Ztn Her Şeyi Musleraya Yıkma Sanki Öbürleri Süperdi De Muslera Hata Yaptı Elinden Kaçırdı Topu
cevap vermek istemiyorum.

MufasaBoss

80+ Bronze
Muslera: Şuan futbolu bakarmamımı istiyorsunuz demiş.

Tahminimden daha zekiymiş bırakırsa galatasarayın hayrına olur.

cevap vermek istemiyorum.
Niye Uğluşum Verecek Cevabın Mı Yok :kekw:

kayra2321

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
156
İsim
Kayra

1905

80+ Silver
Bak kanka bu maç üzerinden yorumluyorsun diğer maçlarada baksana kaç tane tutuyor kaç tane yiyor?
futbol 11 kişi oynanıyor. senin takımın son maçlarda kaç gol atmış da kaç gol yediğine takılıyorsun? rigasta kievde malmöde bedavadan puanları verirsen böyle olur. musleranın çok iyi olduğunu idda etmiyorum bu sezon kötü oynuyor ama günay oynadığı hangi maçta gol yemedi ? 2 senedir sorunumuz bekler. yediğimiz tüm golleri kanatlardan yiyoruz ve adam akıllı tutabildiğimiz kanat yok. o kadar oshimen aldık 100m değeri var dedik de ne oldu adam pis burun topa vuruyor teknik 0 her maç 5 tane ofsayta takılıyor. musleraya takılacağınıza biraz oshimenin bonservisini almak isteyen yönetimden korkun elimizde patlayacak. sezon başı icardi sakatlanmadan önce güzel pozisyonlar üretebiliyorduk ama şuan icardi gibi forvetimiz yok oshimeni tutsalar icardi, icardiyi tutsalar oshimen atıyordu. ayrıca sezon boyunca 3lü oynadık yeni geçtiğimiz bir sistem ve riskli bir sisteme göre daha çok gol yememiz gayet doğal.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,058,756
Üyeler
168,193
Son üye
Ergunmert
Top Bottom