Neler Yeni

Musleradan daha kötü bir kaleci bulmaya çalışıyoruz

Sadece Ben

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
161
İsim
Cengiz Balkiraz
Ben bulamadım siz bulabildiniz mi?

Alıntıyı görüntüle
Adam yaşlandı, formunun düşmesi normal. Golleri yememiz Muslera'nın değil yeni bir kaleci bulmayan veya bulamayan yönetim. Yaşlandıktan sonra ne kadar iyi oynamasını bekliyorsun ? Nankör olmamak gerek. Muslera olmasa olan çoğu şampiyonlukları da zor görürdük diye düşünüyorum.

kayra2321

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
156
İsim
Kayra

1905

80+ Silver
Bu maç musleranın 1 tane hatalı yediği gol yok bilader ne anlatıyosunuz ? 1. gol sara top kaybı yaptığı için kaan sarı yedi frikikten adam 90a attı. 2. gol barış ahrazının yaptığı penaltıdan dolayı yedik. zaten kaan kırmızıyı yedi. 3. gol musleranın tuttuğu toptan sekti öyle attılar 4. gol sol bekte bizimkilerin uyumasından yedik. geçen sene bek yoktu kaan kırmızı yediği için elendik bu sene yine bek yok yine muhtemelen kaan kırmızı yediği için elendik. rezalet oynadık onu saymıyorum bile doğru düzgün pas atabilen topçu yok.

Sadece Ben

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
161
İsim
Cengiz Balkiraz
Burası galatasaray kardeşim istersen fatih terim ol kötü oynarsan oynatırsan gönderilirsin beleşe performans vermiyor maaşı ne kadar biliyormusun?
Kardeşim gitmek istemeyen Muslera mı ? Konuyu git yönetim hakkında aç o zaman.

Alican.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
634
İsim
Alican ekinci
Kankacım sana kısmen katılıyorum kısmen katılmıyorum 38 yaşında eyvallah ama taraftar tarafınan çok tepki geldi en azından insan akıllanır hatta ara transferde emekli oluyorum der.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kaleci almaya gerek yok günay bence ligin en iyi 5 kalecisinden biri
valla muslera salarsa yönetim önlemini alacak hocam.muslera sezon başından beri kötü.

kayra2321

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
156
İsim
Kayra
Bu maç musleranın 1 tane hatalı yediği gol yok bilader ne anlatıyosunuz ? 1. gol sara top kaybı yaptığı için kaan sarı yedi frikikten adam 90a attı. 2. gol barış ahrazının yaptığı penaltıdan dolayı yedik. zaten kaan kırmızıyı yedi. 3. gol musleranın tuttuğu toptan sekti öyle attılar 4. gol sol bekte bizimkilerin uyumasından yedik. geçen sene bek yoktu kaan kırmızı yediği için elendik bu sene yine bek yok yine muhtemelen kaan kırmızı yediği için elendik. rezalet oynadık onu saymıyorum bile doğru düzgün pas atabilen topçu yok.
dayı bak hatalı gol değil en azından 1 şutu tutarsın bu adam TUTTAMIYOR ANLADINIZ MI? bu adam tek maçta hata yapmıyor bu sezon her maç yaptı

Kardeşim gitmek istemeyen Muslera mı ? Konuyu git yönetim hakkında aç o zaman.
Kanka en azından tutarsın kanka gidip racon kesemezsin bitti diyip gidemezsin sen 10 senedir galatasaraydasın en azından açıklama yaparsın

MufasaBoss

80+ Bronze
galatasaray avrupa liginde en çok gol atan takım 6 maçta 14 gol yemiş süper ligde gs nin sağlam defansına rahmen 22 gol yemiş gs nin averjının yüksek olmasının sebebi gs nin hücum hattı
Fb Ve Gs Aynı Sayıda Goller Yemiş Avrupa Ligini Diyorsan Avrupa Ligindeki Oyuncular Çok Daha Fazla Hızlı Defansın Suçu Var

Ekler

• Screenshot_50.png
    Screenshot_50.png
    9.5 KB · Hit: 4

kayra2321

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
156
İsim
Kayra
Ben gitmek istedim salmadılar diye

Fb Ve Gs Aynı Sayıda Goller Yemiş Avrupa Ligini Diyorsan Avrupa Ligindeki Oyuncular Çok Daha Fazla Hızlı Defansın Suçu Var
Tamam hocam size müstüak 10 senedir aynı adamı seçen fenerlilerden farkınız yok

bak hocam anlamıyor musun gs isterse 100. golü ye ama bak 130 isabetli şut olsun 30 unu kurtar 100ünü ye anlatabildim mi?

MufasaBoss

80+ Bronze
Ben gitmek istedim salmadılar diye

Tamam hocam size müstüak 10 senedir aynı adamı seçen fenerlilerden farkınız yok
Oğlum Adam Yaşlandı Elinden Geleni Yapıyor Adam Kaç Tane Şampiyonluk Kazandırdı Bu Sezon Kötü Diye Çok Nankörlük Yapıyorsun Adam Kaç Tane Şampiyonluk Kazandırdı Diyincede Banane Diyorsun Nankör Kedi Gibisin Vallaha

Sadece Ben

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
161
İsim
Cengiz Balkiraz
dayı bak hatalı gol değil en azından 1 şutu tutarsın bu adam TUTTAMIYOR ANLADINIZ MI? bu adam tek maçta hata yapmıyor bu sezon her maç yaptı

Kanka en azından tutarsın kanka gidip racon kesemezsin bitti diyip gidemezsin sen 10 senedir galatasaraydasın en azından açıklama yaparsın
Adam ne açıklaması yapacak ? Performansı ortada zaten olan şeyin neyini yapacak. Yönetimle Okan Burukla gerekeni konuşmuştur elbette. Racon kesme falan değil, adam gitmek istiyor bizimkiler salmıyo adam da sinirleniyor. Bugün hatalı bir gol yemedi mesela. Takım olarak çok kötü bir oyun vardı sahada. Özellikle Kaan'ın yaptığı rezaletten sonra 2 yemek iyi bile. Sarı kart yiyen kazma gibi adamı ne diye oyunda tutuyosun.

1905

80+ Silver

kaç tane birebir pozisyon tuttu ne yapsın savunmada kimse yoksa? adamlar 2 kişi geliyor bizimkileri çatır çutur geçiyorlar. dinamikler gençler koşu yapıyorlar. şurada konuşacağınız son isim muslera. barış bi işe yaramadı sara 1 tane pas verebildiğini görmedim berkan 1 tane düzgün hareketini görmedim aksine az daha gol yedirtiyodu jelert bomboş adamlara geçit verdi şu maçta oynadıysa sadece apo ve sallai oynadı geri kalan herkes kötüydü musleralıkta bir şey yoktu. takımda pres yapacak oyuncu yok biz ileride pres yapan takımız morata ile mi yapacaksın presi adamın yürümeye mecali yok. pas hataları ve savunmanın uyumasından kaybettik. ha bide ahraz evladı kaan sağolsun.

kayra2321

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
156
İsim
Kayra
Oğlum Adam Yaşlandı Elinden Geleni Yapıyor Adam Kaç Tane Şampiyonluk Kazandırdı Bu Sezon Kötü Diye Çok Nankörlük Yapıyorsun Adam Kaç Tane Şampiyonluk Kazandırdı Diyincede Banane Diyorsun Nankör Kedi Gibisin Vallaha
kanka kıt mısın bu sezon kötüyse kötü isterse gitsin bana kupa alsın tek başlına umrumda değil burası galatasaray bak ben defolsun gitsin demiyorum ama çok kötü yaşlanıp iyi performans veren 70 tane kaleci atarım bu arada bedavaya oynamıyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,058,755
Üyeler
168,193
Son üye
Ergunmert
Top Bottom