Neler Yeni

Okan buruktan daha kötü bir hoca bulmaya çalışıyoruz

The Semih

80+ Gold
Geçen Real Madrid 4 gol yedi kalkıp ancelottiye laf mı yaptılar, Pep'in yenilmez City si her maç fark yiyor, futbolu anlamamız lazım, Türkiyede futbol çok agresif izleniyor tarikatçılar gibisiniz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
361
İsim
Onur Yücel
Yok hocam en azından o kötü takımları yenebiliyor.
Kümedeki espanyola yenildi 🤣
Oğlum türk futbolunu izlemeyin zaten bu iş böyle kim gelirse gelsin.
Milyon eurolar harcarlar giderler avrupanın köy takımına rezil rüsva olurlar şaşmaz. Galatasaray da Fener de 100 milyon civarı maaş bütçesi var bu sene. Bir dünya da bonservis.
Al bak seneye görecez biri belçika takımına biri de kuzeyden bi takıma elenir gelir gene 🤣
Mesaj otomatik birleştirildi:

Geçen Real Madrid 4 gol yedi kalkıp ancelottiye laf mı yaptılar, Pep'in yenilmez City si her maç fark yiyor, futbolu anlamamız lazım, Türkiyede futbol çok agresif izleniyor tarikatçılar gibisiniz.
+sonsuz

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
781
İsim
Fettah Özalp
Bende koyu galatasaraylıyım ama eleştirensaraylı diye bir şaka vardı işte o tarz galatasaraylıyım küçük takımlara kötü performans veriyor 6 yemiştir fatih terim ama gidip gs tarihinin en kötü sezonunda lazio+marsilya+barcelona ile başa çıkabilmiştir unutmamamız lazım.
Okan başa çıkarken neredeydin? Gerçekten açılması gereksiz bir konu diye düşünüyorum.

Yemek yerken konuyu gördüm fotoğrafı görünce kustum hassas içerik falan koyun şu adama✍️✍️

kayra2321

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
157
İsim
Kayra
Kankacım bu 40 kere oluyor ama bak gerçek söylüyorum o takımı bana ver yada hocasız oynat zaten şampiyon olur okan hocanın bir futbolcusunun mevksini değiştirmek dışında yeteneği yok.

Okan başa çıkarken neredeydin? Gerçekten açılması gereksiz bir konu diye düşünüyorum.
Anlamadım dediğini.

Yemek yerken konuyu gördüm fotoğrafı görünce kustum hassas içerik falan koyun şu adama✍️✍️
+1

Konunun başlağını iyi okuyun Büyük maçlarda batıran ve 100 milyon değerin altındaki takımlara karşı düzenli batıran bir hoca bulmaya çalşıyoruz ben bulamadım siz bulabildiniz mi?

1905

80+ Silver
Şu fatoş fanları bitmedi bir türlü ya.
Okan hocanın boş boş demeçleri olmasa Fatoşa bin basar.
Sırf Hagi denen insanüstü yetenek sahibi adam sayesinde kariyer yapmış bir adamdır fatoş dediğiniz.
Sanki her zaman avrupada final oynuyor galatasaray da okan buruk gelince elenmeye başlamış gibi konuşuyorsunuz komik
hagi sayesinde kariyer yapmış demen aşırı komik. euro 2008 yarı final 2000 uefa kupası 4 sene arka arkaya şampiyonluk 2013 real ile çeyrek final (var olsaydı belki de reali eleyeceğimiz bir futbol ) 2021 namağlup elinde rezalet bir kadro ile hemde. okan buruk fatih terimin yardımcılığını bile yapamaz. fatih teriminde yanlışları çoktur ancak zamanında oynattığı futbol ve sözünün eri olmasının 10da 1i okanda yok. fatih terimin 2021de neden rezalet kadro kurduğunu bile bilmediğine eminim. ufak bir hatırlatma yapayım o dönem alınan oyuncuların ekmeğini okan buruk yemiştir. marcao-nelson-kerem-yunus-boey-barış. devri kapandı orası ayrı. okana belki de gs tarihinin en güzel kadrolarından biri verildi de ne yaptı şampiyonluk dışında ? forvet hattına bak. fatih terim en son böyle bir kadro ile ucl çeyrek final oynattı.

kayra2321

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
157
İsim
Kayra
hagi sayesinde kariyer yapmış demen aşırı komik. euro 2008 yarı final 2000 uefa kupası 4 sene arka arkaya şampiyonluk 2013 real ile çeyrek final (var olsaydı belki de reali eleyeceğimiz bir futbol ) 2021 namağlup elinde rezalet bir kadro ile hemde. okan buruk fatih terimin yardımcılığını bile yapamaz. fatih teriminde yanlışları çoktur ancak zamanında oynattığı futbol ve sözünün eri olmasının 10da 1i okanda yok. fatih terimin 2021de neden rezalet kadro kurduğunu bile bilmediğine eminim. ufak bir hatırlatma yapayım o dönem alınan oyuncuların ekmeğini okan buruk yemiştir. marcao-nelson-kerem-yunus-boey-barış. devri kapandı orası ayrı. okana belki de gs tarihinin en güzel kadrolarından biri verildi de ne yaptı şampiyonluk dışında ? forvet hattına bak. fatih terim en son böyle bir kadro ile ucl çeyrek final oynattı.
+!

The Semih

80+ Gold
Kankacım bu 40 kere oluyor ama bak gerçek söylüyorum o takımı bana ver yada hocasız oynat zaten şampiyon olur okan hocanın bir futbolcusunun mevksini değiştirmek dışında yeteneği yok.

Anlamadım dediğini.

+1

Konunun başlağını iyi okuyun Büyük maçlarda batıran ve 100 milyon değerin altındaki takımlara karşı düzenli batıran bir hoca bulmaya çalşıyoruz ben bulamadım siz bulabildiniz mi?
Galatasaray istikrarsız bir takım doğru, AZ maçını izledim adamlar bizden çok daha sistematik oynuyor, Türkiyede oyunculara para yatırmak yerine altyapı + sistemi düzeltseler başka futbol izleriz.

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
781
İsim
Fettah Özalp
konuşmak istemiyorum, aksi takdirde uyarı yerim.

kayra2321

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
157
İsim
Kayra
Galatasaray istikrarsız bir takım doğru, AZ maçını izledim adamlar bizden çok daha sistematik oynuyor, Türkiyede oyunculara para yatırmak yerine altyapı + sistemi düzeltseler başka futbol izleriz.
Kanka bak tamam ama hücum hattın sağlam orta sahanda belki dünyadaki en iyi 20 orta sahalara girer katılıyorum dediklerine ama o kadroyla yenmen lazım.

CupOk

80+ Bronze
Orasını bilmem de bizim 3 büyükler bu sene 2 transfer döneminde toplasan 300 milyona yakın para harcadı maaşlarla beraber. Ben artık bu 3 takımdan birinin avrupa da herhangi bir kupa aldığını görmek istiyorum. BJK mesela 30 sene ligde şampiyon olmasın ama her sene avrupa kupalarının birinde yarı final , final oynasın ben ölümüne bjk li olurum. Morata osimhen alınca ben avrupa kupasına talibim demen lazım. Sen bu büyük topçuları b*klu kayserisporu yensin diye mi getirdin ? Ama ne olacakki ligde gider 5. yıldızı takar bizim gs li s*lak taraftarda ''ulan iyi oldu ha avrupadan elendik ligi aldık'' der.
Bu arada takım tutmuyorum sadece avrupa maçlarını takip eden türk futbol izleyicisiyim.

korro

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
427
İsim
Koray Yıldız
Bu devirde takımda yerli oyuncu sayısıda az olduğundan artık GAZLA yürümüyor işler, taktik maktik yok bambambam hadi aslanlarım yavru kurtlarım benim devri geçti...
Okan iyi hoca kalmalı 1 sene daha, 2 sezon üstüste şampiyon olmuş 3.yü kovalayan adamın çat diye üstünü çizmek ayıptır. Ha hakem desteğiylen oluyor yerli ligteki ama napacaksın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,058,779
Üyeler
168,196
Son üye
staniel-ishuge
Top Bottom