kayra2321
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 191
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Okanın böyle 70 olayı vardır 1 tane var adamın.artık onları da yenemiyor
Alıntıyı görüntüle
Okanın böyle 70 olayı vardır 1 tane var adamın.artık onları da yenemiyor
Alıntıyı görüntüle
Kümedeki espanyola yenildiYok hocam en azından o kötü takımları yenebiliyor.
+sonsuzGeçen Real Madrid 4 gol yedi kalkıp ancelottiye laf mı yaptılar, Pep'in yenilmez City si her maç fark yiyor, futbolu anlamamız lazım, Türkiyede futbol çok agresif izleniyor tarikatçılar gibisiniz.
Okan başa çıkarken neredeydin? Gerçekten açılması gereksiz bir konu diye düşünüyorum.Bende koyu galatasaraylıyım ama eleştirensaraylı diye bir şaka vardı işte o tarz galatasaraylıyım küçük takımlara kötü performans veriyor 6 yemiştir fatih terim ama gidip gs tarihinin en kötü sezonunda lazio+marsilya+barcelona ile başa çıkabilmiştir unutmamamız lazım.
Kankacım bu 40 kere oluyor ama bak gerçek söylüyorum o takımı bana ver yada hocasız oynat zaten şampiyon olur okan hocanın bir futbolcusunun mevksini değiştirmek dışında yeteneği yok.Geçen Real Madrid 4 gol yedi kalkıp ancelottiye laf mı yaptılar, Pep'in yenilmez City si her maç fark yiyor, futbolu anlamamız lazım, Türkiyede futbol çok agresif izleniyor tarikatçılar gibisiniz.
Anlamadım dediğini.Okan başa çıkarken neredeydin? Gerçekten açılması gereksiz bir konu diye düşünüyorum.
+1Yemek yerken konuyu gördüm fotoğrafı görünce kustum hassas içerik falan koyun şu adama![]()
hagi sayesinde kariyer yapmış demen aşırı komik. euro 2008 yarı final 2000 uefa kupası 4 sene arka arkaya şampiyonluk 2013 real ile çeyrek final (var olsaydı belki de reali eleyeceğimiz bir futbol ) 2021 namağlup elinde rezalet bir kadro ile hemde. okan buruk fatih terimin yardımcılığını bile yapamaz. fatih teriminde yanlışları çoktur ancak zamanında oynattığı futbol ve sözünün eri olmasının 10da 1i okanda yok. fatih terimin 2021de neden rezalet kadro kurduğunu bile bilmediğine eminim. ufak bir hatırlatma yapayım o dönem alınan oyuncuların ekmeğini okan buruk yemiştir. marcao-nelson-kerem-yunus-boey-barış. devri kapandı orası ayrı. okana belki de gs tarihinin en güzel kadrolarından biri verildi de ne yaptı şampiyonluk dışında ? forvet hattına bak. fatih terim en son böyle bir kadro ile ucl çeyrek final oynattı.Şu fatoş fanları bitmedi bir türlü ya.
Okan hocanın boş boş demeçleri olmasa Fatoşa bin basar.
Sırf Hagi denen insanüstü yetenek sahibi adam sayesinde kariyer yapmış bir adamdır fatoş dediğiniz.
Sanki her zaman avrupada final oynuyor galatasaray da okan buruk gelince elenmeye başlamış gibi konuşuyorsunuz komik
+!hagi sayesinde kariyer yapmış demen aşırı komik. euro 2008 yarı final 2000 uefa kupası 4 sene arka arkaya şampiyonluk 2013 real ile çeyrek final (var olsaydı belki de reali eleyeceğimiz bir futbol ) 2021 namağlup elinde rezalet bir kadro ile hemde. okan buruk fatih terimin yardımcılığını bile yapamaz. fatih teriminde yanlışları çoktur ancak zamanında oynattığı futbol ve sözünün eri olmasının 10da 1i okanda yok. fatih terimin 2021de neden rezalet kadro kurduğunu bile bilmediğine eminim. ufak bir hatırlatma yapayım o dönem alınan oyuncuların ekmeğini okan buruk yemiştir. marcao-nelson-kerem-yunus-boey-barış. devri kapandı orası ayrı. okana belki de gs tarihinin en güzel kadrolarından biri verildi de ne yaptı şampiyonluk dışında ? forvet hattına bak. fatih terim en son böyle bir kadro ile ucl çeyrek final oynattı.
Galatasaray istikrarsız bir takım doğru, AZ maçını izledim adamlar bizden çok daha sistematik oynuyor, Türkiyede oyunculara para yatırmak yerine altyapı + sistemi düzeltseler başka futbol izleriz.Kankacım bu 40 kere oluyor ama bak gerçek söylüyorum o takımı bana ver yada hocasız oynat zaten şampiyon olur okan hocanın bir futbolcusunun mevksini değiştirmek dışında yeteneği yok.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Anlamadım dediğini.
+1
Konunun başlağını iyi okuyun Büyük maçlarda batıran ve 100 milyon değerin altındaki takımlara karşı düzenli batıran bir hoca bulmaya çalşıyoruz ben bulamadım siz bulabildiniz mi?
Kanka bak tamam ama hücum hattın sağlam orta sahanda belki dünyadaki en iyi 20 orta sahalara girer katılıyorum dediklerine ama o kadroyla yenmen lazım.Galatasaray istikrarsız bir takım doğru, AZ maçını izledim adamlar bizden çok daha sistematik oynuyor, Türkiyede oyunculara para yatırmak yerine altyapı + sistemi düzeltseler başka futbol izleriz.