Neler Yeni

Musleradan daha kötü bir kaleci bulmaya çalışıyoruz

kayra2321

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
156
İsim
Kayra

Oğuzhan'

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
202
İsim
Oğuzhan
o konuda katılmıyorum yedek yok takımda osimhen tori davinson cezalı bu 3 adam gs yi ayakta tutan adamlar.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arda turan+berke özer paketi lazım bu takıma
Berke özer gibi kaliteli bir kaleciyi bir fenerbahçeli olarak umarım almazsınız derim :D ama gerçekten öyle bir kaleciye ihtiyacınız var orası kesin.

kayra2321

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
156
İsim
Kayra
Berke özer gibi kaliteli bir kaleciyi bir fenerbahçeli olarak umarım almazsınız derim :D ama gerçekten öyle bir kaleciye ihtiyacınız var orası kesin.
Berke özer kesin alındı diye biliyorum zaten.

Oğuzhan'

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
202
İsim
Oğuzhan

Daaker

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
219
İsim
Göktuğ Demircan
Dünyanın en saçma yorumu kaleciler tutmakla yükümlü topu ama muslera yapmıyor apo olmasaydı 2 gol daha yemiştik.

Takım kötü hocam savunmayı apo tutuyor.

Hocam takım kötü olsada bazı şutları tutar bu adam TUTAMIYOR kaç tane tutamadı defans uzaklaştırdı topu
kanka adam kaleci de örümcek adam dehil ki herkes kendi yerinde çok iyi oynasa zaten 4/1 olmazdı evet muslarada eski performans yok ama adam kaleci diye her golü tutabilir anlamına gelmiyor ki emin ol muslera senden çok o topu tutmayı istiyordur

kayra2321

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
156
İsim
Kayra
Bitmedi mi transfer sezonu
Bitti ama ahmet kutucuyu alırken berke özeride almışlar parayı vermemişler ama sezon sonu gelecek diye biliyorum feneride takipten çıkmış hatta.

kanka adam kaleci de örümcek adam dehil ki herkes kendi yerinde çok iyi oynasa zaten 4/1 olmazdı evet muslarada eski performans yok ama adam kaleci diye her golü tutabilir anlamına gelmiyor ki emin ol muslera senden çok o topu tutmayı istiyordur
Kankacım bak muslera kötü niyetli demiyorum ama sen 10 isabetli şut gelip 10unuda yememen lazım en az 2 3 kurtarış yapman lazım.

Alican.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
634
İsim
Alican ekinci
bu adamın yerine yeni kaleci almayan yönetimi suçlayın.adam gelmiş 37 38 yaşına normal böyle şeyler(fenerliyim)

kayra2321

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
156
İsim
Kayra
bu adamın yerine yeni kaleci almayan yönetimi suçlayın.adam gelmiş 37 38 yaşına normal böyle şeyler(fenerliyim)
Kankacım sana kısmen katılıyorum kısmen katılmıyorum 38 yaşında eyvallah ama taraftar tarafınan çok tepki geldi en azından insan akıllanır hatta ara transferde emekli oluyorum der.

Kaleci almaya gerek yok günay bence ligin en iyi 5 kalecisinden biri

Oğuzhan'

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
202
İsim
Oğuzhan
Bana kalırsa Abdulkerim takımı ilk yarıda oyunda tuttu muslera hiç bir şey yapamadı bazı maçlar vardır kaleci oyunda tutar işte onu muslera yapamıyor artık. Bu yüzden yeni kaleci isteniyor zaten. Ama ben avrupada bu sonuçları direkt yönetime ve okan buruk'a yazarım. Takım 4-1 yeniliyor sahada istekli oynayan sadece Az oyuncuları var. Şu maç fark 2ye düşse bile diğer maçta şansı var Gsnin ama avrupayı tamamen salmış bir takım görüyorum.

Oğuzhan'

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
202
İsim
Oğuzhan
Kankacım sana kısmen katılıyorum kısmen katılmıyorum 38 yaşında eyvallah ama taraftar tarafınan çok tepki geldi en azından insan akıllanır hatta ara transferde emekli oluyorum der.

Kaleci almaya gerek yok günay bence ligin en iyi 5 kalecisinden biri
Kesinlikle Günay en azından bu sezonun ana kalecisi olmalı

kayra2321

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
156
İsim
Kayra
Bana kalırsa Abdulkerim takımı ilk yarıda oyunda tuttu muslera hiç bir şey yapamadı bazı maçlar vardır kaleci oyunda tutar işte onu muslera yapamıyor artık. Bu yüzden yeni kaleci isteniyor zaten. Ama ben avrupada bu sonuçları direkt yönetime ve okan buruk'a yazarım. Takım 4-1 yeniliyor sahada istekli oynayan sadece Az oyuncuları var. Şu maç fark 2ye düşse bile diğer maçta şansı var Gsnin ama avrupayı tamamen salmış bir takım görüyorum.
2. Maçta şuan fark 3 ya 2 ye düşsün ben takımın içerde az yi geçebileceğine inanıyorum

Oğuzhan'

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
202
İsim
Oğuzhan
Knk Bende Galatasaraylıyım Ama Muslere Bu Dönemlerde Formu Kötü Diye Linçlemek Çok Ayıp Adam Kaç Senedir Galatasarayda Musleranın Kredisi Galatasarayda Bitmez Bence Senin Yaptığın Nankörlük
Kankam futbol kulüpleri hayır kurumu değil Aziz başkan tek gecede Alex'i sildi mesela.

Top Bottom