kayra2321 80+ Bronze Katılım 8 Ocak 2025 Mesajlar 929 Dahası Reaksiyon skoru 156 İsim Kayra Cuma, 00:34 Konu Sahibi Konu Sahibi #40 Carlo yazmış: Onana. Devamı için tıklayın... Asla katılmıyorum onana en azından musleradan daha az maaş alıyor ve uzaktan gelen şutları bazen tutabiliyor
Carlo yazmış: Onana. Devamı için tıklayın... Asla katılmıyorum onana en azından musleradan daha az maaş alıyor ve uzaktan gelen şutları bazen tutabiliyor
Oğuzhan' 80+ Bronze Katılım 29 Mayıs 2022 Mesajlar 647 Dahası Reaksiyon skoru 202 İsim Oğuzhan Cuma, 00:35 #41 kayra2321 yazmış: o konuda katılmıyorum yedek yok takımda osimhen tori davinson cezalı bu 3 adam gs yi ayakta tutan adamlar. Mesaj otomatik birleştirildi: Cuma, 00:32 Arda turan+berke özer paketi lazım bu takıma Devamı için tıklayın... Berke özer gibi kaliteli bir kaleciyi bir fenerbahçeli olarak umarım almazsınız derim ama gerçekten öyle bir kaleciye ihtiyacınız var orası kesin.
kayra2321 yazmış: o konuda katılmıyorum yedek yok takımda osimhen tori davinson cezalı bu 3 adam gs yi ayakta tutan adamlar. Mesaj otomatik birleştirildi: Cuma, 00:32 Arda turan+berke özer paketi lazım bu takıma Devamı için tıklayın... Berke özer gibi kaliteli bir kaleciyi bir fenerbahçeli olarak umarım almazsınız derim ama gerçekten öyle bir kaleciye ihtiyacınız var orası kesin.