Neler Yeni

Musleradan daha kötü bir kaleci bulmaya çalışıyoruz

kayra2321

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
156
İsim
Kayra
Knk Bende Galatasaraylıyım Ama Muslere Bu Dönemlerde Formu Kötü Diye Linçlemek Çok Ayıp Adam Kaç Senedir Galatasarayda Musleranın Kredisi Galatasarayda Bitmez Bence Senin Yaptığın Nankörlük
Ne nankörülüğü kanka babasının hayrına yapmıyor avrupa liginde en çok maaş alan kaleci olması lazım kaç senedir galatasarydaysa burası galatasaray kötü adam varsa isterse 55 sene oynasın kulüpte umrumda değil kötüyse gönderilir fatih terim gibi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kankam futbol kulüpleri hayır kurumu değil Aziz başkan tek gecede Alex'i sildi mesela.
Güzel örnek katılıyorum

codcubiri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,268
İsim
Ömür
2. Maçta şuan fark 3 ya 2 ye düşsün ben takımın içerde az yi geçebileceğine inanıyorum
Sen dua et 5 golü atmasınlar içerdede hiç bişey yapamayız okan böyle beyinsizlik yapmaya devam ederse

kayra2321

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
156
İsim
Kayra
Sen dua et 5 golü atmasınlar içerdede hiç bişey yapamayız okan böyle beyinsizlik yapmaya devam ederse
atsınlar belki yağlı surat okanı gönderir yada takıma hesap sorar

Reis Galatasaray Taraftarının 1 2 Hatada Hemen İstifa Diye Bağırıp Oyuncuları Linçlemesini Anlamıyorum
bak dayıcım kankacım burası gs 1 2 hata değil bu sezon her maçta gs kalesinde gol görüyor.

MufasaBoss

80+ Bronze
Ne nankörülüğü kanka babasının hayrına yapmıyor avrupa liginde en çok maaş alan kaleci olması lazım kaç senedir galatasarydaysa burası galatasaray kötü adam varsa isterse 55 sene oynasın kulüpte umrumda değil kötüyse gönderilir fatih terim gibi

Güzel örnek katılıyorum
Şampiyon Olunca Adamı Övüp 2 3 Hatada Hemen Silmek Boş Hareket Almanlar Gibi Galibiyet Olunca Sahiplenmek Yenilgide Dışlamak Gibi

Oğuzhan'

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
202
İsim
Oğuzhan

bak dayıcım kankacım burası gs 1 2 hata değil bu sezon her maçta gs kalesinde gol görüyor.
Sezon başında karaborsa vs. muhabbetinden nerdeyse yönetim istifa etme noktasındaydı en azından taraftar onu istiyordu, hop bi osimhen taraftar uyu, devre arasında yeni güzel transfer lazım hop morata taraftar uyu. (Aynı taraftar uyutmaları Fenerbahçe'de de var)

kayra2321

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
156
İsim
Kayra
Şampiyon Olunca Adamı Övüp 2 3 Hatada Hemen Silmek Boş Hareket Almanlar Gibi Galibiyet Olunca Sahiplenmek Yenilgide Dışlamak Gibi
Bak hoca son kez söylüyorum 2 3 hata değil adam bu sezon kaç gol yemiş bakalım hemen 29 maçta 39 gol yemiş bjk kalecisine bakalım bak beşiktaş diyorum defansı yok adamların sol bekinde masuaku oynuyor adam 33 gol yemiş anlayamıyorsun diyebileceğim bir şey yok

MufasaBoss

80+ Bronze

Ne Saçmalıyorsun Knk Galatasaray Fenerbahçeden Sonra En Yüksek Averajı Olan Takım Aralarında Da Çok Fark Yok

kayra2321

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
156
İsim
Kayra
Ne Saçmalıyorsun Knk Galatasaray Fenerbahçeden Sonra En Yüksek Averajı Olan Takım Aralarında Da Çok Fark Yok
galatasaray avrupa liginde en çok gol atan takım 6 maçta 14 gol yemiş süper ligde gs nin sağlam defansına rahmen 22 gol yemiş gs nin averjının yüksek olmasının sebebi gs nin hücum hattı

Oğuzhan'

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
202
İsim
Oğuzhan
Bak hoca son kez söylüyorum 2 3 hata değil adam bu sezon kaç gol yemiş bakalım hemen 29 maçta 39 gol yemiş bjk kalecisine bakalım bak beşiktaş diyorum defansı yok adamların sol bekinde masuaku oynuyor adam 33 gol yemiş anlayamıyorsun diyebileceğim bir şey yok
Kankam adam troll galiba. Her kelimeyi büyük harfle başlıyor hiç normal bir çar gibi gelmedi bana çok uğraşma.

Silver Stone

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
569
İsim
Tayfun Balım
Berkan sahadaysa 10 kişi oynuyorsunuz.
Muslera çok şampiyonluk kazandırdı. Yaşı geçti performansının düşmesi normal. Asıl problem Berkan.

kayra2321

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
156
İsim
Kayra
gs nin gol yemediği bu sezon 2 maç var

Top Bottom