Bulkyapanobez
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
abi türk geldi sorun olur mu?
abi türk geldi sorun olur mu?
Sigara ve alkol kullanıp kendisini müslüman olarak tanıtan insanlar hakkında ne düşünüyorsun ?sormak istediğiniz bir şey varmı ?
onlarda allahın kulları istediklerini yapabilirler kendi seçimleriSigara ve alkol kullanıp kendisini müslüman olarak tanıtan insanlar hakkında ne düşünüyorsun ?
boynundan tutunOrucu neresinden tutmamız lazım huylandığı bir yerinden tutarsak bize bozulur mu ?
onu bilmiyorumBirde modern müslümanlık diye bişi varmış onun olayı nedir
deildir evladım böyle devam et !Gerçek kızları kötüleyip Anime kızlarını beğenmek caizmidir
İsa Musa sen bizi kutsa deyip kafa dansı yapıyorum günaha giriyor muyum?sormak istediğiniz bir şey varmı ?
son kitapKur'an'ın değişmesine izin vermiyor.
o zamanın şartlarında insanların yolunu kayıp etmesin diyeAyrıca İncil vs. inmeden önce bozulacağını biliyordu. Bile bile neden indirdi?
niye son kitap işte? diğer kitapların niye değişmesine izin verdi de Kur'an'a izin vermiyor? Böyle boş cevaplar vereceğini bilseydim en baştan sormazdım.son kitap
o zamanın şartlarında insanların yolunu kayıp etmesin diye
dostum öldüğümde sorarımniye son kitap işte? diğer kitapların niye değişmesine izin verdi de Kur'an'a izin vermiyor? Böyle boş cevaplar vereceğini bilseydim en baştan sormazdım.