Neler Yeni

müslümanım sorularınızı alıym

Glioma

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,516
İsim
Nurullah Mutlu

Akın Taşkan

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Sen bu işlerden anlıyorsun gibi. 2. hatun lazım oldu mu çalarım kapını :p

Glioma

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,516
İsim
Nurullah Mutlu
Dahası  
Reaksiyon skoru
339
İsim
Mehmet Topal
lafını kendine sakla zeki kardeşim millete idiot demeden önce yaptığının ne kadar salakça bişey olduğunu düşün
Her şeyi bu kadar kasmayın, açtım konuyu güzel güzel sohbet ettik işte, bilgi alış verişi yaptık. Zaten forumda çok aktif değilim canım sıkıldı açtım, boşuna farklı anlamlar yüklemenin manası yok. Yok ilgi istiyormuşum vs. vs. ilgi bekleyeceğim son yer bu forum olur emin olun, size de fazla batmış demekki bu kadar uğraştınız.

Komando41.

80+ Silver
Her şeyi bu kadar kasmayın, açtım konuyu güzel güzel sohbet ettik işte, bilgi alış verişi yaptık. Zaten forumda çok aktif değilim canım sıkıldı açtım, boşuna farklı anlamlar yüklemenin manası yok. Yok ilgi istiyormuşum vs. vs. ilgi bekleyeceğim son yer bu forum olur emin olun, size de fazla batmış demekki bu kadar uğraştınız.
aynen kardeşim yoluna bak

Glioma

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,516
İsim
Nurullah Mutlu
Dahası  
Reaksiyon skoru
339
İsim
Mehmet Topal
dinimle ilgi çekemiyorum be kardeşim kusura bakma
Dediğim gibi farklı olan ilgi çeker, bir toplulukta örneğin Türkiyede ateizm azınlıkta olduğu için ilgi çeker bu da gayet doğaldır. Ama ilgi çekmek için açmadım, normal yaşamımda yakın arkadaşlarım dışında kimse bilmez ateist olduğumu, böyle anonim olduğun bir forumda ilgi çekmeye çalışmaya gerek yok. Seni dikkate alıp cevap verdim, sen yine küçümsemeye çalışıp bir kaç şey atarsın, olsun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,032,728
Üyeler
163,709
Son üye
yigitsilken