🔥İndirim Mustang Gözlükler %70 İndirim🔥🔥

Bir sürü fiziksel mağazası var. Sanmıyorum sahte olacağını. Yanında garanti belgesi vesaire gelmezse iade ederim. 3 tane aldım.
Hocam herkes laf yapıyor adamları hb bile anasayfaya koymuş ve fiziksel mağazalari var hala sahte çart çurt yaziyorlar şaka gibi😁😁

Hocam herkes laf yapıyor adamları hb bile anasayfaya koymuş ve fiziksel mağazalari var hala sahte çart çurt yaziyorlar şaka gibi😁😁
Açıkçası bende değerlendirmelerden biraz işkillendim :) Ama sanmıyorum Abdullah abinin hikayesinde sahte bişey paylaşacağını. Sahte çıkarsa da iadede yardımcı olurlar. Paketini dikkatli açın. Geri almamak için bahaneleri olmasın.

Açıkçası bende değerlendirmelerden biraz işkillendim :) Ama sanmıyorum Abdullah abinin hikayesinde sahte bişey paylaşacağını. Sahte çıkarsa da iadede yardımcı olurlar. Paketini dikkatli açın. Geri almamak için bahaneleri olmasın.
Aynen öyle ama kurumsal firma sahte değildir.

göz bu şakaya gelmez abuk subuk markalar alıp gözünüzü bozmayın gidin paranız varsa alın insan gibi 2-3k ya gözlük yoksa hiç takmayın ucuz gözlüklerin faydasından çok zararı var

Garanti, belge vs. ile gönderiliyor dedi, yani çakma olacağını zannetmiyorum. Ben de 1 tane osse aldım
Aynen öyle ama kurumsal firma sahte değildir.

Elit optik satiyor ve çokça magazasi var orjinal ürünler 2 yıl garantili saticiya sordan da sorup bilgi alabilirsin
Çok iyi gözlük bu.
Kankacım bedava peynir fare kapanında. Ürünlerinde fazlasıyla kusur var sahte diye yorum yapılmış bence bu gibi satıcılardan uzak durun
Bunu alıp mustangim var demeyi düşünüyodum
ürünler orjinal değil diye yorumlar var, dikkat etmek lazım.
@Reindi

Geri