punisher34
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 210
Yorumları çok kötü geçen sene mustang gözlük aldım 1200 e valla bunlar orjinal değildir.
diğer sattığı ürünlere baktım hocamnerede sahte yazıyor göremedim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Ben bunu satın aldım
Bir sürü fiziksel mağazası var. Sanmıyorum sahte olacağını. Yanında garanti belgesi vesaire gelmezse iade ederim. 3 tane aldım.diğer sattığı ürünlere baktım hocam
Hocam herkes laf yapıyor adamları hb bile anasayfaya koymuş ve fiziksel mağazalari var hala sahte çart çurt yaziyorlar şaka gibiBir sürü fiziksel mağazası var. Sanmıyorum sahte olacağını. Yanında garanti belgesi vesaire gelmezse iade ederim. 3 tane aldım.
Açıkçası bende değerlendirmelerden biraz işkillendimHocam herkes laf yapıyor adamları hb bile anasayfaya koymuş ve fiziksel mağazalari var hala sahte çart çurt yaziyorlar şaka gibi![]()
Aynen öyle ama kurumsal firma sahte değildir.Açıkçası bende değerlendirmelerden biraz işkillendimAma sanmıyorum Abdullah abinin hikayesinde sahte bişey paylaşacağını. Sahte çıkarsa da iadede yardımcı olurlar. Paketini dikkatli açın. Geri almamak için bahaneleri olmasın.
Kurumsallıklarına güveniyorlar zaten kral sahte olabilir bu kadar güvenmeAynen öyle ama kurumsal firma sahte değildir.
Sahteyse iade ederim hb saolsunKurumsallıklarına güveniyorlar zaten kral sahte olabilir bu kadar güvenme
Hocam herkes laf yapıyor adamları hb bile anasayfaya koymuş ve fiziksel mağazalari var hala sahte çart çurt yaziyorlar şaka gibi![]()
Açıkçası bende değerlendirmelerden biraz işkillendimAma sanmıyorum Abdullah abinin hikayesinde sahte bişey paylaşacağını. Sahte çıkarsa da iadede yardımcı olurlar. Paketini dikkatli açın. Geri almamak için bahaneleri olmasın.
Aynen öyle ama kurumsal firma sahte değildir.
Ürünler: https://app.hb.biz/xd9hVgnmv5TY
Elit optik: https://app.hb.biz/FRS3suMpkuRC
İyi modeller var bu arada
Alıntıyı görüntüle
Elit optik satiyor ve çokça magazasi var orjinal ürünler 2 yıl garantili saticiya sordan da sorup bilgi alabilirsin
Çok iyi gözlük bu.
Kankacım bedava peynir fare kapanında. Ürünlerinde fazlasıyla kusur var sahte diye yorum yapılmış bence bu gibi satıcılardan uzak durun
Bunu alıp mustangim var demeyi düşünüyodum
ürünler orjinal değil diye yorumlar var, dikkat etmek lazım.
forum.donanimarsivi.com