Neler Yeni

(Mutlu son!) Redmi 9t aldım Bi h.o alırım

Vitor Pereira

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Arkadaşlar Türk Telekom dan 12 ay taksit + 1 yıllık kasko ile 4000 küsür tl ye işi hallettim, biliyorum bu fiyata çok güzel amiral gemileri var poco x3 pro felan ama peşin 4000 TL asla veremezdim o kadar dururumum yok, zaten oyun için almadım günlük kullanım için aldım. Yaklaşık 100 e yakın telefon konusu açtım ve artık benden telefon önerisi konusu göremeyeceksiniz artık :) yardımcı olan herkese çok teşekkürlerimi sunuyorum, biliyorum biraz kazıklandık ama olsun elimdeki çöp Huawei p9 lite dan iyidir 😃
(napim demeyin)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Allah size daha iyilerini nasip etsin arkadaşlar

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Profiline Yaz.

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16

Vitor Pereira

80+ Silver
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İmza ya mı?

buradan kredi kartına tek çekim yapıp her ay kartın asgarisini ödesen daha az faiz öderdin. hatta çok daha az faiz öderdin.
Hocam kredi kartımız yok maalesef... Türk Telekomdan faturama yansıtılacak..

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,308
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Arkadaşlar Türk Telekom dan 12 ay taksit + 1 yıllık kasko ile 4000 küsür TL ye işi hallettim, biliyorum bu fiyata çok güzel amiral gemileri var poco x3 pro felan ama peşin 4000 TL asla veremezdim o kadar dururumum yok, zaten oyun için almadım günlük kullanım için aldım. Yaklaşık 100 e yakın telefon konusu açtım ve artık benden telefon önerisi konusu göremeyeceksiniz artık :) yardımcı olan herkese çok teşekkürlerimi sunuyorum, biliyorum biraz kazıklandık ama olsun elimdeki çöp Huawei p9 lite dan iyidir 😃
(napim demeyin)

4000 mi? Geçmiş olsun

EFI Shell

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,321
İsim
Semih Boran
Arkadaşlar Türk Telekom dan 12 ay taksit + 1 yıllık kasko ile 4000 küsür TL ye işi hallettim, biliyorum bu fiyata çok güzel amiral gemileri var poco x3 pro felan ama peşin 4000 TL asla veremezdim o kadar dururumum yok, zaten oyun için almadım günlük kullanım için aldım. Yaklaşık 100 e yakın telefon konusu açtım ve artık benden telefon önerisi konusu göremeyeceksiniz artık :) yardımcı olan herkese çok teşekkürlerimi sunuyorum, biliyorum biraz kazıklandık ama olsun elimdeki çöp Huawei p9 lite dan iyidir 😃
(napim demeyin)

Amin cümlemize ve hayırlı olsun ne diyelim.

Vitor Pereira

80+ Silver
En İyi Cevap
1

Raaazzeeer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
453
İsim
Adem Furkan ATA
hayırlı olsun fiyatı biraz yüksek ama taksit olunca olabiliyor öyle iyi günlerde kullanın.

Vitor Pereira

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Hocam peşine paramız yoktu, kredi kartımız da yok. Mecbur faturama yansıyacak şekilde Türk Telekomdan aldık... Bende isterdim 4000 TL ye poco x3 pro almak ama iste olmayınca olmuyor.

hayırlı olsun fiyatı biraz yüksek ama taksit olunca olabiliyor öyle iyi günlerde kullanın.
Daha iyileri sizin olsun hocam 😍

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,045,318
Üyeler
165,791
Son üye
ramsesgazili
Top Bottom