hayırlı olsunArkadaşlar Türk Telekom dan 12 ay taksit + 1 yıllık kasko ile 4000 küsür TL ye işi hallettim, biliyorum bu fiyata çok güzel amiral gemileri var poco x3 pro felan ama peşin 4000 TL asla veremezdim o kadar dururumum yok, zaten oyun için almadım günlük kullanım için aldım. Yaklaşık 100 e yakın telefon konusu açtım ve artık benden telefon önerisi konusu göremeyeceksiniz artık yardımcı olan herkese çok teşekkürlerimi sunuyorum, biliyorum biraz kazıklandık ama olsun elimdeki çöp Huawei p9 lite dan iyidir
(napim demeyin)
Mesaj otomatik birleştirildi:
Allah size daha iyilerini nasip etsin arkadaşlar
Redmi 9t 4000TL mi?Arkadaşlar Türk Telekom dan 12 ay taksit + 1 yıllık kasko ile 4000 küsür TL ye işi hallettim, biliyorum bu fiyata çok güzel amiral gemileri var poco x3 pro felan ama peşin 4000 TL asla veremezdim o kadar dururumum yok, zaten oyun için almadım günlük kullanım için aldım. Yaklaşık 100 e yakın telefon konusu açtım ve artık benden telefon önerisi konusu göremeyeceksiniz artık yardımcı olan herkese çok teşekkürlerimi sunuyorum, biliyorum biraz kazıklandık ama olsun elimdeki çöp Huawei p9 lite dan iyidir
(napim demeyin)
Hic az değil ama artık canıma tak etmişti..1200 az para değil ha
Hocam 12 taksit + kasko ile aşağı yukarı o paraya geldi.Redmi 9t 4000TL mi?
Hayırlı olsun reis güzel günlerde kullan.Arkadaşlar Türk Telekom dan 12 ay taksit + 1 yıllık kasko ile 4000 küsür TL ye işi hallettim, biliyorum bu fiyata çok güzel amiral gemileri var poco x3 pro felan ama peşin 4000 TL asla veremezdim o kadar dururumum yok, zaten oyun için almadım günlük kullanım için aldım. Yaklaşık 100 e yakın telefon konusu açtım ve artık benden telefon önerisi konusu göremeyeceksiniz artık yardımcı olan herkese çok teşekkürlerimi sunuyorum, biliyorum biraz kazıklandık ama olsun elimdeki çöp Huawei p9 lite dan iyidir
(napim demeyin)
Hocam 12taksit + 350 TL 1 yıllık kasko ile 3850 TL ye geldiRedmi 9t 4000TL mi?
Eğer iki camı kırık bataryası çalışmayan antutu benchmark puanı 70000 olan bir telefon kullanmadıysan beni anlaman zor dostumBu kadar buyuk bir kazik yiyecek kadar ne acelen vardi merak ettim. Cebinde nakitin varsa yada kartinda limit varsa alirsin bunun disinda bir yolla urun almak sacmaligin daniskasi ustelik alti ustu bir telefon yani hava degil, su degil.
Mi 9T olsa yine iyi hocam, arkadaşın aldığı Redmi 9T. SD662 işlemcili, yeni çıkan.2250 TL ye yurtdışı alıp kendisi imei atan bne :d
Hayırlı olsun güzel telefon 2 senedir kullanıyorum.