Neler Yeni

(Mutlu son!) Redmi 9t aldım Bi h.o alırım

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Hocam hayırlı olsun fakat çok para ya. 1000 küsur lira fazla ödüyorsun. Onun yerine bankadan kredi çeker 3000 TL çekerdin 3400 olarak öderdin tabii çalışıyorduysan.

ahmetsari

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Ahmet
Arkadaşlar Türk Telekom dan 12 ay taksit + 1 yıllık kasko ile 4000 küsür TL ye işi hallettim, biliyorum bu fiyata çok güzel amiral gemileri var poco x3 pro felan ama peşin 4000 TL asla veremezdim o kadar dururumum yok, zaten oyun için almadım günlük kullanım için aldım. Yaklaşık 100 e yakın telefon konusu açtım ve artık benden telefon önerisi konusu göremeyeceksiniz artık :) yardımcı olan herkese çok teşekkürlerimi sunuyorum, biliyorum biraz kazıklandık ama olsun elimdeki çöp Huawei p9 lite dan iyidir 😃
(napim demeyin)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Allah size daha iyilerini nasip etsin arkadaşlar
hayırlı olsun

lionroper

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
892
İsim
Lionroper
İlgilendiği Kategoriler
Telefonlar, Donanım & çevre birimleri
Arkadaşlar Türk Telekom dan 12 ay taksit + 1 yıllık kasko ile 4000 küsür TL ye işi hallettim, biliyorum bu fiyata çok güzel amiral gemileri var poco x3 pro felan ama peşin 4000 TL asla veremezdim o kadar dururumum yok, zaten oyun için almadım günlük kullanım için aldım. Yaklaşık 100 e yakın telefon konusu açtım ve artık benden telefon önerisi konusu göremeyeceksiniz artık :) yardımcı olan herkese çok teşekkürlerimi sunuyorum, biliyorum biraz kazıklandık ama olsun elimdeki çöp Huawei p9 lite dan iyidir 😃
(napim demeyin)

Redmi 9t 4000TL mi?

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,314
İsim
Oğuz Oğuz
Abi Hayırlı olsun da çok pahalıya gelmiş.
Seni gayet iyi anlıyorum nakit bulamıyor bazen insan, kredi kartında yoksa seçenek kalmıyor.
Keşke her ay 400₺ taksite vereceğine 4-5 ay para biriktirip aynı telefonun 2. Elini 2 bin₺’ye bulurdun abi :/.

pickpocket

Ventus☪
Moderatör
En İyi Cevap
27
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,944
İsim
Ventus
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Instagram
www.instagram.com/serhatcanavci
Steam
www.steamcommunity.com/id/serhatcanavcii
Twitter
AvciSerhatCan
Facebook
serhatcanavci
Discord
Ventus#1033
Reddit
VentusTR
2250 TL ye yurtdışı alıp kendisi imei atan bne :d
Hayırlı olsun güzel telefon 2 senedir kullanıyorum. :)

(napim demeyin)

Hayırlı olsun reis güzel günlerde kullan. :)

Rime?

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
96
İsim
Emir Ala
Hayırlı olsun hocam

arisaka

80+ Bronze
Bu kadar buyuk bir kazik yiyecek kadar ne acelen vardi merak ettim. Cebinde nakitin varsa yada kartinda limit varsa alirsin bunun disinda bir yolla urun almak sacmaligin daniskasi ustelik alti ustu bir telefon yani hava degil, su degil.

Vitor Pereira

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Redmi 9t 4000TL mi?
Hocam 12taksit + 350 TL 1 yıllık kasko ile 3850 TL ye geldi

Bu kadar buyuk bir kazik yiyecek kadar ne acelen vardi merak ettim. Cebinde nakitin varsa yada kartinda limit varsa alirsin bunun disinda bir yolla urun almak sacmaligin daniskasi ustelik alti ustu bir telefon yani hava degil, su degil.
Eğer iki camı kırık bataryası çalışmayan antutu benchmark puanı 70000 olan bir telefon kullanmadıysan beni anlaman zor dostum

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
2250 TL ye yurtdışı alıp kendisi imei atan bne :d
Hayırlı olsun güzel telefon 2 senedir kullanıyorum. :)
Mi 9T olsa yine iyi hocam, arkadaşın aldığı Redmi 9T. SD662 işlemcili, yeni çıkan.

Çok pahalıya almışsınız ama şartlar bunu gerektiriyorsa yapacak bir şey yok, h.o.

Top Bottom