Neler Yeni

MUX Switch Ne Kadar Önemli

Raaazzeeer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
453
İsim
Adem Furkan ATA
Günümüzde çoğu laptopta mux switch özelliği bulunmuyor AAA oyunlar oynayan ve arada render alacak birisi için mux switch özelliği önemli midir?

Treksimut

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Berk Demirci
Genellikle %5 ila %20 oranında etki sağlar performansa.

Tabii ki değip değmeyeceği bu özelliğe sahip olan bilgisayar ile sahip olmayan bilgisayar arasındaki fiyat farkında yatıyor. Aradaki marjinal getiriyi kendiniz hesaplamalısınız.

Raaazzeeer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
453
İsim
Adem Furkan ATA
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Genellikle %5 ila %20 oranında etki sağlar performansa.

Tabii ki değip değmeyeceği bu özelliğe sahip olan bilgisayar ile sahip olmayan bilgisayar arasındaki fiyat farkında yatıyor. Aradaki marjinal getiriyi kendiniz hesaplamalısınız.
AAA oyunlarda mı bu kadar fark sağlıyor üst seviye grafiklerde mi yoksa e spor tarzı oyunlarda mı?
Mux switch çoğu cihazda yok olan da bir üst ekran kartı fiyatına geçiyor sallıyorum 3060 olup mux switch olan 3070 olup mux switch olmayana denk geliyot ekran kartı kadar etkisi var mıdır o fiyata değer mi?
Yani mux switch olmayan bir 3070 mi yoksa olan bir 3060 mı daha iyi performans verir örneğin?

Treksimut

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Berk Demirci
AAA oyunlarda mı bu kadar fark sağlıyor üst seviye grafiklerde mi yoksa e spor tarzı oyunlarda mı?
Mux switch çoğu cihazda yok olan da bir üst ekran kartı fiyatına geçiyor sallıyorum 3060 olup mux switch olan 3070 olup mux switch olmayana denk geliyot ekran kartı kadar etkisi var mıdır o fiyata değer mi?
Yani mux switch olmayan bir 3070 mi yoksa olan bir 3060 mı daha iyi performans verir örneğin?
3070 TDP olarak düşük değilse 3070 olanı tercih ederdim.

Raaazzeeer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
453
İsim
Adem Furkan ATA
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
3070 TDP olarak düşük değilse 3070 olanı tercih ederdim.
Yani ekran kartı kadar önemli değil değil mi teşekkürler kafamda biraz soru işareti kalmıştı. Laptop için para biriktirmeye çalışıyorum ve mux switch olanlar çok pahalı gerçekten kendimi bu kadar zorlamaya değer mi merak etmiştim. Tekrardan teşekkür ederim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,055,822
Üyeler
167,724
Son üye
ahmetgfrg
Top Bottom