Raaazzeeer
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 453
Günümüzde çoğu laptopta mux switch özelliği bulunmuyor AAA oyunlar oynayan ve arada render alacak birisi için mux switch özelliği önemli midir?
AAA oyunlarda mı bu kadar fark sağlıyor üst seviye grafiklerde mi yoksa e spor tarzı oyunlarda mı?Genellikle %5 ila %20 oranında etki sağlar performansa.
Tabii ki değip değmeyeceği bu özelliğe sahip olan bilgisayar ile sahip olmayan bilgisayar arasındaki fiyat farkında yatıyor. Aradaki marjinal getiriyi kendiniz hesaplamalısınız.
3070 TDP olarak düşük değilse 3070 olanı tercih ederdim.AAA oyunlarda mı bu kadar fark sağlıyor üst seviye grafiklerde mi yoksa e spor tarzı oyunlarda mı?
Mux switch çoğu cihazda yok olan da bir üst ekran kartı fiyatına geçiyor sallıyorum 3060 olup mux switch olan 3070 olup mux switch olmayana denk geliyot ekran kartı kadar etkisi var mıdır o fiyata değer mi?
Yani mux switch olmayan bir 3070 mi yoksa olan bir 3060 mı daha iyi performans verir örneğin?
Yani ekran kartı kadar önemli değil değil mi teşekkürler kafamda biraz soru işareti kalmıştı. Laptop için para biriktirmeye çalışıyorum ve mux switch olanlar çok pahalı gerçekten kendimi bu kadar zorlamaya değer mi merak etmiştim. Tekrardan teşekkür ederim.3070 TDP olarak düşük değilse 3070 olanı tercih ederdim.