Neler Yeni

Müzik-Beat yapan arkadaşlara

BALANCE

80+ Bronze
Selamlar;
Görüyorum ki müzikle uğraşan yapmayı ve önermeyi seven kardeşlerim var.
Bende sizlere yaklaşık hemen hemen 4 senelik ilk dupstep müzik-beat neyse artık paylaşmak istiyorum.
Link: https://soundcloud.app.goo.gl/YKkubmgEDQs7NcKVA

Belki ara ara trap beat’leri atabilirim. Amacım diğer kardeşlerimize fikir üretmelerine yardımcı olmak şimdidenTeşekkürler.

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,921
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
37,202
İsim
Mert Can Ergün
çok iyi dostum ellerine sağlık

2023'e Kadar Yokum

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,496
İsim
Melih
İlgilendiği Kategoriler
Konu Dışı, Müzik
çok güzel. ama en baştaki drop tam olmamış gibi

OZ.Wizard

80+
Hoş olmuş. Bedük'ün videolarını izliyordum bir ara. Arada güzel tavsiyeler veriyor tavsiye ederim. Youtube'da tonlarca böyle içerik var, izle izle bitmez. Dinle dinle ömrün yetmez, biliyorsundur sen de.
Bu arada meraktan soruyorum midi klavye kullanıyorsan marka model alabilir miyim? Ben de PC topladıktan sonra ufaktan tıngırdatmayı düşünüyorum.

BALANCE

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hoş olmuş. Bedük'ün videolarını izliyordum bir ara. Arada güzel tavsiyeler veriyor tavsiye ederim. Youtube'da tonlarca böyle içerik var, izle izle bitmez. Dinle dinle ömrün yetmez, biliyorsundur sen de.
Bu arada meraktan soruyorum midi klavye kullanıyorsan marka model alabilir miyim? Ben de PC topladıktan sonra ufaktan tıngırdatmayı düşünüyorum.
Ne yazık ki kullanmıyorum:/
4sene önce yapmıştım Fl Studio üzerinden bir ara çok iyi sarmıştı. Fakat maddi durumlardan dolayı hem Fl Studio’yu hemde bilgisayarmı satmak durumunda kalmıştım ama Geri dönmeye çabalıyorum.
Kendim emekçiyim özel sektörde çalısıyorum. 3 ay önce parça parça bilgisayarı toplamaya başladım. Anakart-İşlemci-ram-ssd yi aldım.Koltuğuna kadar en ufak detayına kadar alıcam. 3 ay sonra inşAllah biticek büyük hasretim ve hayalim. 🙏🏻
Şuanda o senenin yaptıklarını atıyorum. Kardeşlerime, sizlere fikir üretmenize yardımcı oluyorum.

ekremabi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
704
İsim
Burak
Selamlar;
Görüyorum ki müzikle uğraşan yapmayı ve önermeyi seven kardeşlerim var.
Bende sizlere yaklaşık hemen hemen 4 senelik ilk dupstep müzik-beat neyse artık paylaşmak istiyorum.
Link: https://soundcloud.app.goo.gl/YKkubmgEDQs7NcKVA

Belki ara ara trap beat’leri atabilirim. Amacım diğer kardeşlerimize fikir üretmelerine yardımcı olmak şimdidenTeşekkürler.
reis selam bu işlere meraklıyım fakat çok amatörüm. Acaba benim gibiler için önerebileceğin herhangi bir program var mı?

BALANCE

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
reis selam bu işlere meraklıyım fakat çok amatörüm. Acaba benim gibiler için önerebileceğin herhangi bir program var mı?
Başlangıç olarak Fl Stduio’dan başlamanı tercih ederim. Bir tık işi kaptıktan sonra Ableton’a geçersen Fl Studio’dan çok daha iyi olduğunu göreceksin. yalnız dersleri varmı bilmiyorum banada kuzenim öğretmişti.

Top Bottom