Öneri Müzik İçin Kulaklık Önerisi

stbeox

80+
Reaksiyon skoru
77
Bütçe
8000
Şu anda Razer Barracuda X kullanıyorum ve bence müzik için yeterli değil, zaten kulaklık kırıldı o yüzden değiştireceğim. Bari değiştiriyorken iyi bir şey alayım diyorum.
Müzik dinlerken vay be iyi ki bu kulaklığa geçmişim diyebileceğim önerileriniz var mı?
Kablolu Kablosuz farketmez
Bütçe 8.000 TL

kral adamın bütçe 8.000 lira ksjdfkjhsdf
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Şu anda Razer Barracuda X kullanıyorum ve bence müzik için yeterli değil, zaten kulaklık kırıldı o yüzden değiştireceğim. Bari değiştiriyorken iyi bir şey alayım diyorum.
Müzik dinlerken vay be iyi ki bu kulaklığa geçmişim diyebileceğim önerileriniz var mı?
Bütçe 8.000 TL
bas mı seversin tiz mi seversin vokal mi seversin, sevdiğin müzik karakterine göre kulaklık al yoksa 100k da versen memnun olmazsın. IEM kullanır mısın bu arada

Bütçe 8.000 TL
blackshark v2pro kullanıyorum pıyasası nasıl bılmıyorum ama müzik anlamında rekabetçi anlamda cok memnunum şu bağlam noktası kırıılma olayı fırlatmadıgınız asırı kaba davranmadıgınız surece olmaz ben 1 seneyi aşkın kullanıyorum hıc yarı yolda bırakmadı benım acımdan tek kotu yanı kulak padi cıkmaması mesela cok tere mağdur kalınca kokuyor ve yıkaması cok zor oluyor onun dısında eksi yönü yok tercıh edılebılır

bas mı seversin tiz mi seversin vokal mi seversin, sevdiğin müzik karakterine göre kulaklık al yoksa 100k da versen memnun olmazsın. IEM kullanır mısın bu arada
iem olmaz hocam.
bass tiz dengeli vokal de onplanda olabilir

blackshark v2pro kullanıyorum pıyasası nasıl bılmıyorum ama müzik anlamında rekabetçi anlamda cok memnunum şu bağlam noktası kırıılma olayı fırlatmadıgınız asırı kaba davranmadıgınız surece olmaz ben 1 seneyi aşkın kullanıyorum hıc yarı yolda bırakmadı benım acımdan tek kotu yanı kulak padi cıkmaması mesela cok tere mağdur kalınca kokuyor ve yıkaması cok zor oluyor onun dısında eksi yönü yok tercıh edılebılır
şuanki kulaklığımın bir alt modeli gibi bir şey o bir de daha razer almam büyük ihtimal

Bütçe 8.000 TL
Temiz kullanılmış ikinci ele girerim dersen sennheiser momentum 4.

iem olmaz hocam.
bass tiz dengeli vokal de onplanda olabilir

şuanki kulaklığımın bir alt modeli gibi bir şey o bir de daha razer almam büyük ihtimal
barracudadan daha ıyı bır secenek v2pro razer kaliteside farklıdır steelseries nova 5 ve 7lere bakabılırsınız onlar onerılıyordu

Simgot EG280 ve Melody Wings Venus kullandım mi hiç?

Temiz kullanılmış ikinci ele girerim dersen sennheiser momentum 4.
Belki alabilirim de sıfır ürün almak yerine 2. el olarak almaya değer bi kulaklık mı

Bunu önermenizin özel bi sebebi var mı hocam

barracudadan daha ıyı bır secenek v2pro razer kaliteside farklıdır steelseries nova 5 ve 7lere bakabılırsınız onlar onerılıyordu
Şu an 8000 tl bandında v2pro dediğiniz, ama ben o kadar parayı razer a katiyen vermem. Şu anki kulaklıkta yaşadığım sıkıntıları göz önünde bulundurarak söylüyorum

Belki alabilirim de sıfır ürün almak yerine 2. el olarak almaya değer bi kulaklık mı

Bunu önermenizin özel bi sebebi var mı hocam
Daha yeni 5'i çıktı ama 35k :d

Simgot EG280 ve Melody Wings Venus kullandım mi hiç?
eg280 aldım bas için önermişlerdi hemen iade ettim kablosu çok uzun geldi, ses olarak da baslar bana çamurlu geldi enstrümanlar ayrımı da beklediğim gibi değildi. Hızlı tepki veriyor sürücüler orası iyi ama saf müzik için iyi değil bence. Melody kullanmadım.

Geri