- Reaksiyon skoru
- 530
Wherever başka beBlack te wherever i may roam çok iyi bass line ları çok hoşuma gidiyor
Family Tree güzeldir aynı albümden nakaratı özellikle çok hoşuma gidiyor
Bu da benim önerim
Wherever başka beBlack te wherever i may roam çok iyi bass line ları çok hoşuma gidiyor
Family Tree güzeldir aynı albümden nakaratı özellikle çok hoşuma gidiyor
Bu da benim önerim
Black Album'de favorim bu kesinlikleOoofff offf
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Black albüm dinle
Black Album'de favori şarkım hiç bir zaman olmadı hepsi ayrı güzel. Ama My Friend Of Misery solo karşılaştırılabilir.Black Album'de favorim bu kesinlikle
Black Album her ne kadar şaheser niteliğinde bir albüm olsa da bence ilk 4 albümün gerisinde kalıyor. O enerjik, deli dolu Metallica ruhu ilk 4 albümde, özellikle de ilk albümde yatıyor. İlk 4 albümün taşıdığı ruh, his, enerji çok başka bir şey. Bunların yanında müzikalite olarak cidden üst seviye albümler, hele ki ...And Justice For All albümü.Black Album'de favori şarkım hiç bir zaman olmadı hepsi ayrı güzel. Ama My Friend Of Misery solo karşılaştırılabilir.
my own summer (shove it)türü farketmez genelde yabancı rock dinliyorum
yeni birşeyler dinlemek fena olmaz
şimdiden teşekkürler![]()
KatılıyorumBlack Album her ne kadar şaheser niteliğinde bir albüm olsa da bence ilk 4 albümün gerisinde kalıyor. O enerjik, deli dolu Metallica ruhu ilk 4 albümde, özellikle de ilk albümde yatıyor. İlk 4 albümün taşıdığı ruh, his, enerji çok başka bir şey. Bunların yanında müzikalite olarak cidden üst seviye albümler, hele ki ...And Justice For All albümü.