Neler Yeni

Müzikte James Donkey 710 mu yoksa Razer blackshark v2 x mi?

Anniyke

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Umut Deniz
Arkadaşlar merhaba. Neredeyse 2 senedir James Donkey 710 kullanıyorum ve blackshark v2 x kulaklığını geçmeye karar verdim. Fakat blacksharkın müzik kalitesi nasıl bilemiyorum. James donkeyin bassından ve ses kalitesinden aşırı memnunum. Razerdada aynı kaliteyi bulabilir miyim?

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
JD 710'un bass ve tizleri o kadar iyi değil. Size iyi geliyor veya alışmışsınız bence.
V2 X çok daha iyi.

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849

Lexani

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
305
İsim
Hasan Solum
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar
Steam
https://steamcommunity.com/id/mrlexanii/
Facebook
hasansolum22
Discord
Lexani#6194
JD710 2 sene kullandım mikrofonu berbat git belli sürekli, müzik falan iyi çalıyordu ama dışarı o kadar ses veriyordu ki bazen yemek vs yerken kenara koyup hoparlör olarak kullanıyordum. Tekrar almayacağımı karar kılarak Asus TUF H3 aldım. Basslar JD gibi değil ancak berrak bir ses ve mikrofon deneyimi sunuyor. Yapay zeka destekli anakartim ile kulaklık desteklediği için arkada tabirince kıyamet kopsa sadece şahsi sesimi veriyor çok güzel bir özellik. Düşünmeden Razer tecrübe ederdim.

Marku

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
601
İsim
Efe
JD710 2 sene kullandım mikrofonu berbat git belli sürekli, müzik falan iyi çalıyordu ama dışarı o kadar ses veriyordu ki bazen yemek vs yerken kenara koyup hoparlör olarak kullanıyordum. Tekrar almayacağımı karar kılarak Asus TUF H3 aldım. Basslar JD gibi değil ancak berrak bir ses ve mikrofon deneyimi sunuyor. Yapay zeka destekli anakartim ile kulaklık desteklediği için arkada tabirince kıyamet kopsa sadece şahsi sesimi veriyor çok güzel bir özellik. Düşünmeden Razer tecrübe ederdim.
Hocam mikrofonunun kötü olduğuna emin misiniz?

Lexani

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
305
İsim
Hasan Solum
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar
Steam
https://steamcommunity.com/id/mrlexanii/
Facebook
hasansolum22
Discord
Lexani#6194
Hocam mikrofonunun kötü olduğuna emin misiniz?
Evet iyi olduğunu düşünmüyorum. Sesimin bazen gidememesi gibi durumları oluyordu beni en sonunda çileden çıkarttı kulaklığı değiştirdim.

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Arkadaşlar merhaba. Neredeyse 2 senedir James Donkey 710 kullanıyorum ve blackshark v2 x kulaklığını geçmeye karar verdim. Fakat blacksharkın müzik kalitesi nasıl bilemiyorum. James donkeyin bassından ve ses kalitesinden aşırı memnunum. Razerdada aynı kaliteyi bulabilir miyim?
Razer derim ama mikrofonu çıkmıyor haberiniz olsun telefonda dışarıda kullanıcaksanız

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,014,566
Üyeler
160,709
Son üye
62873
Top Bottom