- Reaksiyon skoru
- 8
en son arctic aldığımda 2019 edition du ve paketi farklıydı ama yeni çıkmış bir modeli ise kutusu değişmiş olabilir. Biraz araştır istersen videolara falan bakArkadaşlar kargom bugün geldi hiç açmak istemedim.eğer orjinal değilse iade edicem sizce orjinal mi?Yardımızı Bekliyorum Hayırlı Günler
Nerden aldin satici kimArkadaşlar kargom bugün geldi hiç açmak istemedim.eğer orjinal değilse iade edicem sizce orjinal mi?Yardımızı Bekliyorum Hayırlı Günler
Büyük ihtimal orjinal. Nerden aldınız?Arkadaşlar kargom bugün geldi hiç açmak istemedim.eğer orjinal değilse iade edicem sizce orjinal mi?Yardımızı Bekliyorum Hayırlı Günler
Birkaç yere videoya baktım genellikle dikdörtgen kutu,ben 107 tl ye aldım normal mi QR kodu okutuyorum ve Beni orjinal siteye atıyor ama orjinal diye söylemiyoren son arctic aldığımda 2019 edition du ve paketi farklıydı ama yeni çıkmış bir modeli ise kutusu değişmiş olabilir. Biraz araştır istersen videolara falan bak
Trendyol 107 TLBüyük ihtimal orjinal. Nerden aldınız?
Trendyol 107 TLNerden aldınız?
Trendyoldan aldım FAY-TEKNOLOJİ 9.8 Puanı varNerden aldin satici kim
Muhtemelen o zaman kesin anlarımda eğer sahteyse iade edememSanırım orijinal.
Kullanınca daha net anlaşılır zaten.
Ben teknobiyotikten aldım dikdörtgen kutuda geldi.Muhtemelen o zaman kesin anlarımda eğer sahteyse iade edemem