Yardım Mx 7 jumbumda 429 tl ?

SerkanK.

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
480

Bu fiyatlandırma doğrumu?
Site güvenilir mi??
Asust tuf a 15 laptop için uygun olurmu?

8gr için baya iyi bir fiyat bence. 1.5 2 ay sonra gelmeside benim için uygun olur (ki ptm 7950 var daha onu kullanmadım).
Laptopta illa termal pad kullanmak gerekirmi bu mx 7 olurmu?.

Site güvenilir mi??

8gr için baya iyi bir fiyat bence. 1.5 2 ay sonra gelmeside benim için uygun olur (ki ptm 7950 var daha onu kullanmadım).
mx 4 u 5-6 defa laptopta kullandım hep pumpout yaptı laptop ıcın cok sıvı geliyor bu nasıldır bılmıyorum

mx 4 u 5-6 defa laptopta kullandım hep pumpout yaptı laptop ıcın cok sıvı geliyor bu nasıldır bılmıyorum
Mx 6 da da aynı sorunu sorunu yasadım ama mx 7 laptop performansı daha iyi diyorlardı.

tf7 katıdır onu öneririm ama elinizde ptm 7950 varsa macera aramaya gerek yok bence onu kullanın

tf7 katıdır onu öneririm ama elinizde ptm 7950 varsa macera aramaya gerek yok bence onu kullanın
İlerisi için diye dusunuyorum zaten ptm kullandıktan sonra en az bi 4/6 ay bakım istemez. Fiyatı makul geldi sadece şuan.

1- Ürünün ithalatı, yurtdışı lojistik süreci vb süreç firmamız tarafından

gerçekleştirdiğinden dolayı hiçbir gümrük mevzuatı tüketiciye yansıtılmamaktadır.

Alttaki kurallarda dolayı yok diye biliyorum hocam.

Site güvenilir mi??

Müq fiyat ama geç teslimat ürünü ona göre alın. İthalat süresi var.

1- Ürünün ithalatı, yurtdışı lojistik süreci vb süreç firmamız tarafından

gerçekleştirdiğinden dolayı hiçbir gümrük mevzuatı tüketiciye yansıtılmamaktadır.

Alttaki kurallarda dolayı yok diye biliyorum hocam.
sepete ekle adres gir ödeme kısmına gel var mı yok mu görürsün, o bahsettiği şey vergi ödemiceksin diyor

Site güvenilir mi??

Viskozitesi MX6'dan daha düşük ama 0.3gr/m3 yoğunluğu bir tık fazla çıkmış. Kağıt üzerinde MX6 ile aynı sonucu verir gibi duruyor. Koştur koştur almanıza gerek yok bence ptm kullanın geçin maceraya gerek yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,469
Üyeler
188,425
Son üye
pcanavarı01
Geri