Hayır. Daha geç kurur koyu olduğu için.Sert ve sürülmesi zor diyorlar ilerde kurumaz mı acaba
Anladım yıllardır bu tür işlemler yaparım ama içeriğini hiç bilmiyorum teşekkürler aydınlattığın içinHayır. Daha geç kurur koyu olduğu için.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Tam tersi cıvık macun 1-2 ayda pump out olup rahmetine kavuşur.
2 gr yeterli neden 8 gr alıyorsun?Son günlerde çok işlemci sök tak yaptım elimdeki noctua macun bitti ve birkaç işlemim daha var birkaç bilgisayar için n11 de 100 TL kupon num var bu 2 sinden hangisi tercih edilmeli
Kalsın kenarda hocam 100 lira indirim var zaten2 gr yeterli neden 8 gr alıyorsun?
MX 6 aldımMX-6 öneririm hocam. HacıSOFU'nun dediği gibi Thermal Grizzly çok cıvık geliyor bana.
Noctua 10 gram bana bir buçuk yıl anca yetti2 gr yeterli neden 8 gr alıyorsun?
Kanka ekran kartı tamircisi senden daha az harcar naptın o kadar dfsdfsdfKalsın kenarda hocam 100 lira indirim var zaten
MX 6 aldım
Noctua 10 gram bana bir buçuk yıl anca yetti
Biraz sert ve sürülmesi gerçekten zor fakat bu durum iyi olmadığı anlamına gelmez. Mx6 tercih edebilirsiniz.Sert ve sürülmesi zor diyorlar ilerde kurumaz mı acaba
Hocam işlemci değiştirdim hava soğutmadan sıvı soğutmaya geçtin 2 tane ekran kartı aldım ikinci el onlara macun yetiştirme derken bayağı bayağı bir kullandımKanka ekran kartı tamircisi senden daha az harcar naptın o kadar dfsdfsdf
☺Biraz sert ve sürülmesi gerçekten zor fakat bu durum iyi olmadığı anlamına gelmez. Mx6 tercih edebilirsiniz.
3080ti 5900x 5600x ve laptop da kullandım geçen günlerde. Duyduklarıma yorumlara göre fikrim vardı. Düşündüğümden daha iyiymiş. Gerçekten başarılı sonuç aldım.