Hocam düz 2 yi indirip napcaksın 1080p bile açılmıyor oyun eski tadı kalmamışnfs underground2 indirdim my abondon ware sitesinden fakat şöyle bir hata ile karşılaştım. bilgisayarıma virüs bulaşırmı? bir çok yerde sitenin güvenilir olduğunu gördüm.Alıntıyı görüntüle
çok küçükken oynadığım bir oyundu çok severdim. 1080p falan önemli değil benim için. virüs bulaşır mı onun hakkında bir yorumunuz var mı?Hocam düz 2 yi indirip napcaksın 1080p bile açılmıyor oyun eski tadı kalmamış
Bulasacagini sanmıyorum ama yine de bir antivirüs programı kurulu iken kurulum yapın benceçok küçükken oynadığım bir oyundu çok severdim. 1080p falan önemli değil benim için. virüs bulaşır mı onun hakkında bir yorumunuz var mı?
kurulumu yapmadan önce 2 kere dosyayı windows defendera tarattım. (biliyorum windows defender çok iyi değil) bir sıkıntı çıkmadı smartscreen kapatıp kurulum yaptım. oyun sıkıntısız açılıyor. 20 dakika falan oynadıktan sonrada 3 kere tam tarama 1 kerede oyunun dosyalarına tarama yaptırdım bir problem çıkmadı.Bulasacagini sanmıyorum ama yine de bir antivirüs programı kurulu iken kurulum yapın bence
İyi oyunlar ozaman bir sorun yaşamazsınızkurulumu yapmadan önce 2 kere dosyayı windows defendera tarattım. (biliyorum windows defender çok iyi değil) bir sıkıntı çıkmadı smartscreen kapatıp kurulum yaptım. oyun sıkıntısız açılıyor. 20 dakika falan oynadıktan sonrada 3 kere tam tarama 1 kerede oyunun dosyalarına tarama yaptırdım bir problem çıkmadı.
o zaman riders on the stoooormkurulumu yapmadan önce 2 kere dosyayı windows defendera tarattım. (biliyorum windows defender çok iyi değil) bir sıkıntı çıkmadı smartscreen kapatıp kurulum yaptım. oyun sıkıntısız açılıyor. 20 dakika falan oynadıktan sonrada 3 kere tam tarama 1 kerede oyunun dosyalarına tarama yaptırdım bir problem çıkmadı.