arda55
80+ Silver
Dahası
Karakter modellerini görünce kafama sıkasım geldi...
Karakterde tam tipi var
Karakterde tam tipi var
Evet en sinir edici yanı oMobildeki yorumlari okudum cogu kisi oyunda öldüğünüzde ister 100. Bölümde ister 1. Bolumde olun en baştan basladigini devam etmek icin premium satin almaniz gerektigini soyluyor. O yüzden indirmekten vaz gectim. Belki premium apksi vardır.
Onun dışında oyun zevkliyse indiricemÖlünce en baştan başlatıyor, 20 küsür TL’ye premium’unu almak için zorluyor. Siliyorum
Zevkli güzel de ölünce baştan başlaması sıkıntı. Can bile vermiyor.Onun dışında oyun zevkliyse indiricem
Evet o sıkıntı.Ölünce en baştan başlatıyor, 28 TL’ye premium’unu almak için zorluyor. Siliyorum
En son kapıyı kırmıştım sinirden öyle bi oyunda bu sefer yanıma kırmak için bir tahta alıcamZevkli güzel de ölünce baştan başlaması sıkıntı. Can bile vermiyor.
Zevkli, kontrolleri de güzel. Nasılsa bir ara indirime girer veya ücretsiz olur o zaman alırız, şimdilik oynanabilirliği yok.Onun dışında oyun zevkliyse indiricem
Tam indirecektim. Çok teşekkürler bilgilendirme için kral <3Ölünce en baştan başlatıyor, 28 TL’ye premium’unu almak için zorluyor. Siliyorum
Madem bir şey satmak istiyorlarmış keşke onu da bu yolla yapmasalarmış...Tam indirecektim. Çok teşekkürler bilgilendirme için kral <3
Telefonda oynayacak oyun buldum güzel duruyor.
Android
My Friend Pedro : Ripe for Rev - Google Play'de Uygulamalar
Bu muz intikam almak için olgunlaÅtı. Ya sen?play.google.com
iOS
My Friend Pedro
Karısını ve çocuklarını kaçırıp onu ölüme terk ettiler. Ama bu muzu ailesinden ayırmak o kadar kolay değil. Arkadaşın Pedro'ya, üzerine mermi serpiştirilmiş buz gibi bir intikam alması için yardım et! My Friend Pedro; kan, mermi ve muzlarla dolu yepyeni bir mobil macera ile geri döndü! Aksiyonla…apps.apple.com