Neler Yeni

My Little Pony Nereden İzlerim

Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Atakan Savuş
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama donanım alışveriş takas al sat
Instagram
Neelospa
My Little Pony Evrenini izlemek istememe rağmen 7 8 9 sezonları türkçe olarak veya altyazılı bulamadım arşivi veya önereceği site olan varmı
The Walking dead final sezonuda nereden izlerim bilen varmı ?
Yeni Dizi Film önerisi alabilirmiyim son dönemde çok realist ve şiddet içerikli diziler izledim my little pony gibi çocuk içeriği olan ama evreni kaliteli olan çizgi film önerir misiniz? ?

fatihhhh

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
219
İsim
fat
prime videoda var 30 gün bedava var. her 30 günde bir ücretsiz hesap açabilirsin.
telefonuna innial yükle üye ol kart numarası al onunla amazon prime abone ol bedava izle

Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Atakan Savuş
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
Neelospa
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
erkekler boş vakitlerinde ne mi yapar;
Çocukken izlemediğim için pişamın saçma gelsede ciddi derecede sarıyor ve zevkli kaliteli bir evreni var . şimdi eski çizgi filmleri izleyince çoğu günümüz yapımından iyi olduğunu anladım . MLP üzerinden gidecek olursak bu dizinin birçok yetişkin takipçisi var yurtdışında nedeni şu dizi aşırı çocuksu ve saçma görünmesine rağmen evreni ve karakter etkileşimleri güzel bunu çoğu milyon dolarlık yapımda göremezsin evet çocuk içeriği olduğu için bazı şeyler size hitap etmiyebilir ama hızlı ve öfkeli 9 veya 2021 de çıkan çoğu yapımdan daha sürükleyici keşif hissi uyandıran bir yapım . Yeni yapımlarda şunu görmüşsündür dikkat edersen zengin olmak güçlü güzel olmak vs kapitalist şeyler üzerinen mutluluk anlatılıyor bu diziye ise ön yargıyla başladım ama bana insanlarla arkadaşlarımla daha iyi empati ve iletişim kurmamı sağladı . eski çizgi filmler iyi ve doğru olmayı anlatıyor dürüstlüğü anlatıyor bu çoğumuzun unuttuğu bir şey günümüzde , mutlu olmayı öğretti bana . kısaca şunu söylicem o böyle şöyle yargılamayı bıraktım zevk almaya bakıyorum ama eleştirmeyi bırakmadım mantık çerçevesinde ve adilce.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kral şakir adamdır onu izle en iyisi

Biz sınıfta boş derste pepe izlemiştik
prime videoda var 30 gün bedava var. her 30 günde bir ücretsiz hesap açabilirsin.
telefonuna innial yükle üye ol kart numarası al onunla amazon prime abone ol bedava izle
bu amerika için gördüm onu trde yok

Kral şakir adamdır onu izle en iyisi

Biz sınıfta boş derste pepe izlemiştik
Kral Şakir güzel bölüm bölüm açıp izlerim ama evren konusunda pek sürükleyici değil teşekkürler öneri için

ZgrSmsk0

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
480
İsim
özgür şimşek
7 tl be kardeşim, ayıptır be adamlara yazık zaten zararına :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Atakan Savuş
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
Neelospa
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

DerratiX