Neler Yeni

Yardım N11 Abkank chip para kullanamiyorum

Palo DAYI 👑

80+ Gold
N11 üzerinden alışveriş yapınca chip para kullanamıyorum direk 3d secure ile şifre isteyip ödemeyi aliyor neden böyle bir şeyle karşılaşıyorum hepsiburada üzerinden sorun olmuyor orda kutucuk çıkıyor chip para kullan diye ama burda çıkmıyor nedenini bilen varmi

Mithril

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
935
İsim
Muhammet Kürkçü
N11 üzerinden alışveriş yapınca chip para kullanamıyorum direk 3d secure ile şifre isteyip ödemeyi aliyor neden böyle bir şeyle karşılaşıyorum hepsiburada üzerinden sorun olmuyor orda kutucuk çıkıyor chip para kullan diye ama burda çıkmıyor nedenini bilen varmi
Her firma izin vermiyor kullanımına hocam.

Palo DAYI 👑

80+ Gold
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
3d seçmeden ödeme var onu denedinizmi ? Seçenek sunuyor çünkü

Rangorun

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
372
İsim
Onur Can
N11'in anlaşması yoktur akbankla, o yüzden kullandırmıyordur.

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Anlık sorun olabilir. N11'de Chip para kullanılıyor. Kart bilgilerini girdiğinde chip para çıkıyor. İşaretlersen otomatik olarak kendisi 3d kutucuğunu da işaretliyor. Öğleden sonra denediğimde çıkmıştı. Farklı bir zamanda tekrar deneyin.

Palo DAYI 👑

80+ Gold
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Anlık sorun olabilir. N11'de Chip para kullanılıyor. Kart bilgilerini girdiğinde chip para çıkıyor. İşaretlersen otomatik olarak kendisi 3d kutucuğunu da işaretliyor. Öğleden sonra denediğimde çıkmıştı. Farklı bir zamanda tekrar deneyin.
Aksam birdaha denicem ama olacağını pek zannetmiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

3d seçmeden ödeme var onu denedinizmi ? Seçenek sunuyor çünkü
Öyle bir seçenek yok ki bende kullanim koşulları ve onun altında 3d var

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,812
Üyeler
163,730